Review: Duo Penotti hagelslag

De Duo Penotti chocoladehagel ligt nu nieuw in de schappen en is te koop bij jumbo supermarkten. Ik twijfelde of het me wel zou bevallen, maar was gewoon véél te nieuwsgierig om deze hagelslag uit te proberen. Mijn verwachting van dit product was hagelslag met de smaak van Duo Penotti; dus hazelnoot-vanille.

In de winkel zag ik op de verpakking staan dat het XL hagel was, waar ikzelf niet zo weg van ben. Dit hield me echter niet tegen deze hagelslag te kopen ;-). Ik zag namelijk dat er zogenaamde ‘Chocolade Picconlino’s’ in zaten. In mijn kindertijd heetten dat ‘funniez’. Dit zijn stukjes chocolade in leuke vormpjes, die door je hagelslag verspreid zitten. Ik hoopte dat deze hagelslag naar de chocopasta van Duo Penotti zou smaken, maar dat was jammer genoeg, niet het geval.

Toen ik de hagelslag proefde, smaakte het heel gewoontjes. Het was gewoon pure en witte chocoladehagel. De hazelnootsmaak was nergens te bekennen, en hetzelfde geldt voor de vanillesmaak. Hou je van XL hagelslag en van witte chocolade? Dan is dit een aanrader. De hagelslag is ook in melkchocolade met witte chocolade verkrijgbaar.

Wil jij ook een review schrijven over een bepaald nieuw product? Mail dan naar redactie@proud2Bme.nl

Wat is jouw favoriete hagelslag?

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

29 reacties op “Review: Duo Penotti hagelslag”

 1. Mijn favo hagelslag is extra pure royale hagel van De Ruijter. Eet ‘t iedere dag op brood. Nomnom

 2. Gelukkig liggen er pas 50 verschillende soorten en merken chocoladehagel in de winkel… :s Te ziek voor woorden dat er dan nรณg een soort bij moet.

 3. Ik hou van witte xxl chocoladehagelslag! Maar die heb je ook van Venz geloof ik

 4. Ja, lijkt mij dus gewoon heel standaard choco strooisel, dat alleen wel weer een stukje duurder is vanwege de merknaam. Dank voor de test! ๐Ÿ™‚

 5. Vind ah eigen merk puur het lekkerst!

 6. Inderdaad S

 7. Snap idd het verschil niet zo met alle andere tig merken van hagelslag. Zeker niet na deze review waaruit blijkt dat hij ook nog daadwerkelijk niet anders smaakt.

 8. Wat maakt het uit als het XL is eigenlijk? Er zit dan toch hetzelfde op brood?
  Het ziet er lekker uit ๐Ÿ™‚

 9. hoeveel piconlinno’s staan er op het pak?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *