Proudproeft: bijzondere stroopwafels

Leuk dat je weer kijkt naar onze nieuwste video! In deze #Proudproeft video testen we de bijzondere stroopwafels van Albert Heijn, waaronder banaan/karamel, mango/chili, lavendel/ zwarte peper, aarbeien en rozemarijn/zeezout. De stroopwafels kosten 1,99 euro en zijn vrij nieuw bij Albert Heijn. In de video zie je vooral hoe smaak kan verschillen en dat over smaak niet te twisten valt…. We zijn benieuwd wie deze stroopwafels ook al geprobeerd heeft en of je er nog eentje gaan proberen.

Wil je meer video’s van ons zien? Neem dan even een kijkje op het YouTube kanaal van Proud2Bme. Hier vind je iedere dinsdag een nieuwe video. Van dagjes mee eten tot aan product reviews tot aan proud praat video’s over de meer serieuze zaken….

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

102 reacties op “Proudproeft: bijzondere stroopwafels”

 1. Zo leuk dat iedereen ze anders ervaart šŸ™‚

 2. Ik kan het niet nalaten om hier iets over zeggen.
  Helaas . Ik heb na jaren anorexia /boulimia een BED probleem.
  Alles wat nieuw is wil ik altijd eten dus ook deze stroopwafels. Helaas waren die caramel MMs nog niet in de AH winkel, waar ik dan heel erg van baal omdat ik het wil afsluiten in mijn hoofd. Het is een obsessie geworden en fiets stad en land af om die rot MMs te vinden. Mijn gewicht is flink gestegen terwijl ik drie jaar geleden ondergewicht had.
  Ik heb moeite met een vriendin die juist heel veel afgevallen is. Ze past wel drie keer in mijn lichaam als ze naast me zit. Ik vind dit erg confronterend. Ik heb nu afstand van haar genomen. Ik hoef niet dun te zijn maar wel slank. Help me wie heeft er tips……
  Ik mis het compenseren van vroeger. XX

  1. Wat vervelend voor je.. Ik zou in ieder geval proberen voorlopig niet naar de Proud Proeft filmpjes te kijken. Dat scheelt misschien een beetje, al is dat wellicht niet heel makkelijk voor je. Verder is het natuurlijk belangrijk om drie maaltijden en drie tussendoortjes per dag te nemen, zodat je geen honger krijgt. Ik weet dat de eetbruidrang enorm kan zijn en dat het niet zomaar stopt. Een normaal eetpatroon aanleren, waarin je genoeg en gevarieerd eet, heeft mij zeker geholpen! (Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, maar met vallen en opstaan kom jij er ook!)

   Zoek ook hulp als je dat nog niet gedaan hebt! Alleen is het gigantisch zwaar en je maakt het jezelf onnodig moeilijker dan het al is. Heel veel sterkte en succes X

   1. ik herken me wel in wat je schrijft over het willen proeven van alle nieuwe dingen om het inderdaad uit mijn hoofd te kunnen zetten en af te sluiten zoals je schrijft.
    dit heb ik ook heel erg, een heel eind heb ik hier aan toe gegeven en kocht ik altijd de nieuwe dingen, maar eigenlijk eindigde het bij mij altijd in een teleurstelling of een gevoel achteraf van ‘dit was het dan. het is het eigenlijk niet waard besef ik nu om echt alle nieuwe dingen te willen proeven. nu koop ik enkel nog de dingen die ik weet lekker te vinden. ik betrap mezelf wel nog hoor als ik nieuwe producten opmerk die te willen kopen om het dan inderdaad ‘uit mijn systeem’ te hebben. maar ik probeer dan altijd te denken dat het waarschijnlijk niet zo speciaal of lekker is als ik nu denk en dat het de moeite niet is er zo mee bezig te zijn.

    ik probeer ook niet te veel te kijken naar nieuwe producten en gewoon mijn standaard eten te kopen en niet te veel rond te kijken of folders te bekijken. dat helpt ook. en de filmpjes van proud misschien niet openklikken en snel doorgaan naar het forum of ander blog om het te vergeten?

    1. Allemaal heel herkenbaar en wat een goede tips om ook die folders over te slaan.
     misschien vallen die caramel MMs ook wel tegen. In het filmpje vond iemand ze hard van binnen. Kan er misschien een vulling van de kies afbreken ha ha ha.
     Bedankt en ook veel geluk voor jou en jullie allemaal!
     XX

   2. Bedankt voor je lieve reactie en goede tips!
    De filmpjes zijn echt heel erg leuk! Maar ik moet er (voorlopig) niet naar kijken om mezelf in bescherming te nemen.
    Ik ga ervoor om weer normaal te eten en te werken aan zelfacceptatie.
    XX

    1. Ontzettend herkenbaar, je bent hierin echt niet de enige! Ik heb er ook ontzettend last van en weet dus hoe zwaar het is. Heel naar dat jij daar ook last van hebt. Inmiddels weet ik inderdaad dat ik periodes bepaalde dingen beter kan vermijden (filmpjes en sommige foto’s op social media, kookprogramma’s, reclames en reclamefolders etc.). Vermoeiend om daar bij stil te moeten staan, maar uiteindelijk geeft dat vaak wel rust. Het is me wel eens gelukt om de drang naar een product zo lang uit te stellen dat ik er uiteindelijk geen behoefte meer aan had, dat kostte me gek genoeg echt 2 maanden! Daarna was ik eigenlijk heel erg blij dat het me was gelukt, maar het gaat niet vanzelf en daarom vermijd ik het met periodes zoveel mogelijk. Lief zijn voor jezelf hoor en sterkte!

     1. Fijn om te weten dat er zoveel mensen zich erin herkennen en kunnen inleven.
      Jij en iedereen ook veel sterkte, beterschap en geluk! XX

  2. Je vraagt om tips, ik geef je deze:

   Stop met jezelf Vreetzak te noemen, kies een andere naam.

   Het is een niet-helpend etiket dat je jezelf opplakt en volstrekt niet liefdevol.

 3. Ik snap al die zoute smaken niet in een zoet producten. Die banaan karamel zou ik nog wel proberen. Vooral de aardbei (zoet) en rozemarijn/zeezout (zout) combi snap ik niet.
  Net zoals groente in fruitshakes stoppen of de caramel zeezout stroopwafel, brr.
  Heb liever dat zoet en zout gescheiden blijft.

  1. Het is i. d. d een beetje vreemde combinatie. Zoet of zout lijkt me nog te eten.

 4. En de zwarte stroopwafels uit jullie intsta-story, hoe waren die? haha

 5. Banaan vond ik ook lekker.

 6. Bij de Hema zag ik laatst sinaasappel-wortel, appel-kaneel en koffie stroopwafels…

 7. Het spreekt me totaal niet aan om eerlijk te zijn; doe mij maar stroopwafels die naar stroopwafel smaken. Als ik een banaan wil, dan eet ik wel een banaan, en die lavendel stroopwafel lijkt me al helemaal smerig. Bij lavendel denk ik toch automatisch aan zeep of aan oude dametjes parfum.

  1. Haha, ik geef je groot gelijk!

  2. Precies wat ik ook bedacht bij lavendel. Dat hoor je niet te eten ofzo haha.

  3. Helemasl mee eens.

 8. WHAHA ga stuk om het feit dat jullie allemaal het tegenovergestelde zeggen over die smaken.

  1. grappig hĆØ ^^… Hoe smaken kunnen verschillen.

  2. Behalve met die laatste, leken ze me nog allemaal vrij eensgezind!

 9. Superleuke video!

 10. Echt een leuke video!
  Ik zou de stroopwafels zelf niet proberen, maar ik heb wel gelachen:D

 11. Nee,
  Laat een keer maar iets blijven zoals het is.Misschien zouden mensen dan inderdaad minder suiker gaan eten in plaats van alle nieuwe soorten snoep en koek enz te willen gaan proeven..
  Zoals mensen her vroeger deden,snoep en koek als een bijzonderhied zien en niet voor elke dag,dan hoeven ze niet van gekkigheid manieren te zoeken om de spullen te kunnen verkopen,dan lust je het wel zoals het is.

  1. Je weet het doel van deze website?

   1. Ja zeker wel.
    Er is verschil tussen het jezelf gunnen van iets lekkers omdat je het echt wilt of dat het je altijd en overal opgedrongen wordt van buitenaf !

 12. Want eten hoeft geen entertainment te zijn.Als je honger hebt smaakt alles goed.

  1. ja man laten we gelijk met alles wat leuk is aan het leven stoppen, want als je helemaal niets aanentertainment meer doet word afval rapen zelfs leuk moet je je voorstellen hoe schoon de wereld zal zijn!

   1. Hoe zo Alles wat leuk is of Nooit ,dat heb ik niet gezegd.Dat vul jij zelf in !
    Maar als elke dag ern “pretpark” moet zijn omdat je je anders verveelt of ongelukkig voelt dan ben je ook echt HEEL ongelukkig !

    1. Ik vind dat je wel gelijk heb, op een gegeven moment is het genoeg qua aantal producten, het is ook vaak een truc, meer verschillende producten van Ć©Ć©n merk geeft een groter schapopvulling en valt meer op. Er is al zoveel idd. Ik heb bv. begrepen dat een lidl of aldi max 1500 (basis) producten heeft en een ah wel 35.000? dat is bijna niet te bevatten, wat een organisatie daarbij komt kijken, terwijl het om iets als voedsel gaat, wat best basic mag blijven van mij, zoals het is bedoeld. Kun je nagaan wat voor organisatie er ook bij komt kijken EN extra milieuverontreiniging om dagelijks je 35000 assortiment bij te houden en aan te vullen en hoeveel MEER er nog weer weggegooid wordt wat tegen de datum aanloopt en niet meer verkocht mag worden. Dit lijkt allemaal gezeik van mensen die er zo over denken, maar in wezen denken deze mensen heel licht over het leven, juist willen ‘deze’ mensen een wereld zonder ‘onnodige’ stress. Ze zien zoveel onnodige stress, die de geĆ­ndoctrineerde onder HYPE nose (hypnose) levende mens niet doorheeft of geen acht op slaat uit persoonlijke ‘redenen’.

 13. Hele leuke video šŸ™‚

 14. Leuk šŸ˜

 15. Hihi leuk! 4 prachtige lieve meiden op een rij, en stroopwafels heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *