Contact

Voor vragen over eetstoornissen en behandelingen kun je het beste terecht op het forum, waar je je vraag kunt stellen aan andere leden, aan professionals of ervaringsdeskundigen. Daarnaast kun meedoen aan onze dagelijkse chatsessies.

Gastblog schrijven?

Je bent altijd welkom om een gastblog in te sturen. Wat we daarbij wel belangrijk vinden, is dat het niet (alleen) een opsomming is van wat er in jouw leven speelt of speelde, maar dat je ook echt een boodschap meegeeft waar onze leden iets aan hebben. Bijvoorbeeld tips over hoe je met bepaalde situaties bent omgegaan. Het liefst ontvangen we een blog die tussen de 1000-1500 woorden is, met een horizontale, close-up foto. Als je liever anoniem wilt bijdragen kan dat ook, dan zoeken wij er een stockphoto bij. We plaatsen bij de blog verder alleen je voornaam. De redactie bekijkt na het ontvangen van een gastblog of deze ook daadwerkelijk geschikt is om op de site te plaatsen. We kunnen van tevoren dus niet garanderen dat jouw blog online komt. Je mag jouw gastblog in een Word-bestand mailen naar redactie@proud2bme.nl

Hulpvraag?

Heb je een persoonlijke vraag die je liever niet op ons forum plaatst, dan kan je terecht bij onze adviesmail.

Werkstuk of opdracht voor studie?

We ontvangen wekelijks enorm veel aanvragen voor werkstukken en schoolopdrachten. Hier kunnen we vanwege onze beschikbare tijd helaas niet op ingaan. We hebben daarom een uitgebreid overzicht voor je gemaakt met alles voor een werkstuk over anorexia, boulimia en andere eetstoornissen op Proud2Bme. Hier kan je veel informatie vinden. Wil je een oproepje plaatsen voor een onderzoek of enquête, dan kan je mailen naar redactie@proud2bme.nl. Succes!

Iets naar ons opsturen?

Dat kan zeker en dat vinden we leuk! Let wel: wij zijn geen commerciële website en maken geen reclame voor producten tegen een vergoeding.

Proud2Bme
Sandifortdreef 19
2333 ZZ Leiden

Wil je ons over iets anders mailen?

♥ Algemeen: info@proud2bme.nl

♥ Redactie / media-aanvragen: redactie@proud2Bme.nl

♥ Over je account: helpdesk@proud2Bme.nl 

Fotografie

Proud2bme is een website van Centrum Eetstoornissen Ursula zonder winstoogmerk. De meerderheid van de medewerkers zijn ervaringsdeskundige vrijwilligers. Alle foto’s die wij plaatsen zijn met toestemming van fotograaf (of Creative Commons/Pexels/Unsplash). Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat wij foto’s of inhoud plaatsen zonder de juiste toestemming, dan zullen wij dit – zodra wij hiervan op de hoogte zijn – per direct verwijderen.