Nieuw: 7UP Mojito

De eerste keer dat ik een Mojito dronk was geloof ik samen met Joyce in de bioscoop. Ik was direct verkocht; wat een lekker drankje! Ik vond het niet direct zo lekker omdat het een alcoholisch drankje is, maar vooral omdat de smaken munt en limoen overheersen en daar ben ik dol op. Nu het zonnetje zich steeds vaker laat zien en het langzaam weer tijd wordt voor lekkere cocktails op het strand, komt het bekende frisdrankmerk 7UP met een Mojito variant. Ik was blij verrast en ging direct op zoek naar de flessen toen ik afgelopen zondag boodschappen deed. Bij de Appie stonden ze al in het schap en dus besloot ik er eentje mee te nemen om te reviewen voor Proud2Bme én om hopelijk van te genieten in het zonnetje.

In deze blog laat ik je de nieuwe variant 7UP Mojito zien, ik vertel je hoe hij smaakt en ik geef je wat leuke tips om het er uit te laten zien als echt Mojito cocktail. Verder ben ik natuurlijk benieuwd naar jouw ervaring met deze nieuwe variant frisdrank.  

De fles bevat 1,5 liter frisdrank en kost 1,81 euro bij de Appie. Ik verwachtte dat de frisdrank een beetje groen was door de fles, maar het is gewoon doorzichtig, net zoals een echte mojito eigenlijk. Het ruikt niet sterk, een klein beetje zoet als ik de frisdrank in mijn glas giet. 

Direct bij de eerste slok proef ik een sterke munt smaak. Heerlijk! Ook de smaak van limoen is aanwezig. Dit drankje proeft op de sterke alcohol nasmaak na, exact zoals de Mojito die ik dronk in de bioscoop. Ja hoor, dit hebben ze leuk nagemaakt! Echt een fijne aanrader als je overdag of ‘s avonds in de zon of bij een zonsondergang wilt genieten van de smaak van een Mojito, maar liever geen alcohol drinkt.

Het enige wat hier mist is het uiterlijk van een Mojito. Die ziet er altijd zo vrolijk en zomers uit en dat ontbreekt natuurlijk bij een saai glaasje frisdrank. Gelukkig is daar eenvoudig verandering in te brengen door een takje munt toe te voegen, wat blokjes ijs en een schijfje limoen. Dit maakt de smaak direct nog net even wat sterker.

Zeker een aanrader deze 7UP mojito! Ik ben benieuwd of jij hem al gespot hebt in de supermarkt en of je een slokje gaat wagen. In dat geval, enjoy! ♥

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

45 reacties op “Nieuw: 7UP Mojito”

 1. zit hier ook alcohol in?? hij lijkt me namelijk wel heeel lekker, maar op je 14e alcohol drinken lijkt me niet zo’n goed idee :p

 2. Volgens mij is dat niet nieuw hoor. 🙂 Ik werk bij de action en vorig jaar verkochten we ook al kleine flesjes daarvan…

 3. @SelenicForm
  Als je op google zoekt zie je dat het in maart is gelanceerd dus lijkt me sterk dat jullie dit vorig jaar al verkochten 😉

  ziet er leuk en lekker uit, ik ga het proberen!

 4. Jaaaaa!! Wij hebben al een stuk of wat flessen op; echt een succes, we vinden het heerlijk! Mixen met een scheutje wodka maakt m 18+… 😄

 5. Ik weet bijna zeker dat we ze hadden. Misschoen dat het in het buitenland al eerder verkocht werd en dat het zo in de action terecht is gekomen…

 6. Bij de Action verkopen ze al langer de buitenlandse 7 up versie met suiker – en dan halve literflesjes. Dit is zonder suiker…

 7. Bij de Action verkopen ze hem inderdaad al langer, mijn moeder vindt hem erg lekker!

 8. Ik ken hem al langer, deze kon je paar maandn terug al kopen bij de action.
  Idd lekkere afwisseling tov de normale 7-up

 9. Ik heb dit voor mijn kleinzonen gekocht en meteen weer door de gootsteen gespoeld. Echt niet te hachelen, jammer, leuk geprobeerd !

 10. Ik had een flesje gratis bij mijn boodschappen laatst. Ik ben ook fan van Mojito’s maar deze suikervrije variant doet me vooral denken aan tandpasta/mondwater met een beetje koolzuur… Bah 🙁

 11. Brrrrrrrrrrrrrrr. Wat een (wan)smaak

 12. 1x gekocht, nooit meer! Wat een bocht…

 13. Beetje rum erbij en klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *