Korte lente jasjes

Ik herinner mij nog een periode dat lange boyfriend blazers heel erg in de mode waren. Je zag ze ineens overal tussen de gewone blazers en andere jasjes door. Die zijn er altijd wel. Maar de boyfriend blazer viel erg op. Omdat het net wat langer was en wijder viel. In het voorjaar van 2014 gaat het juist de andere kant op. We zien dan meer ‘cropped’ jackets. Dit zijn jasjes die net wat korter zijn en bijvoorbeeld op een specifieke of bijzondere manier uitgesneden zijn.

Ben je benieuwd? Ik ben op zoek gegaan op verschillende webshops naar dit soort jasjes. Ondanks dat ze allemaal wel overeenkomsten hebben, viel het mij op dat er ook wel grote verschillen zijn. Ik denk dat dit er voor zorgt dat het een trend is die voor iedereen wel wat te bieden heeft. Je kunt ze altijd en overal dragen. Het kan zowel bij stoere outfits als bij een nette werkoutfit.

♥ Nelly

Asos

 Boohoo

Bull & Birds

Zalando

Heb jij al een jasje voor de lente?

Redactie

Geschreven door Redactie

Reacties

27 reacties op “Korte lente jasjes”

 1. Ik vind dat persoonlijk zo niet leuk en niet lekker zitten..
  Eerder een korter T-shirtje en een langere jas dan dit.
  Is ook practischer voor als het toch wat kouder is of waait.

 2. Er staat eigenlijk geen jasje tussen dat ik echt leuk vind. Ik houd sowieso niet van blazers en soortgelijke jasjes, bij mijzelf dan. Ik voel me daar heel oncomfortabel in, maar bij een ander kan het heel goed passen.

 3. tja, korte jasjes staan me niet zo goed. Ik draag liever jurkjes met een bolero.

 4. Ben hier heel blij mee!

 5. Leuk!! Heb net zo’n leuk jasje van imitatieleer gekocht, ben er helemaal blij mee. Kan namelijk ook over een jurkje heen en is ideaal voor zo’n koukleum als ik…

 6. leuk jasjes! ik heb een leren jasje en een spijkerjasje voor in de lente

 7. Ik hou ervan! Wel meestal normale lengte jasjes.
  Ik voel me er heel prettig in en ook heel mooi. Ik heb net een nieuw jasje gekocht, een zwarte met imitatieleer en geborduurde details.
  Die paarse van Zalando vind ik ook leuk, alleen ik vind de Zalando reclames zo irritant dat ik er weiger iets te kopen :’)

 8. Leuke trend maar niet mijn ding haha.

 9. Jaaaaa deze jasjes vind ik fantastisch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *