Hoedjes en petjes

Hoeden zijn dit jaar helemaal in de mode. Ook zijn er veel leuke petten verkrijgbaar. En niet alleen in de zomer, maar ook in het najaar kun je deze heel hip dragen. Ik zelf heb een aantal hoeden en petjes om te dragen naar het strand of in de zon. Deze draag ik mede om niet te verbranden en pigmentvlekjes te beperken. Ik vind het daarbij ook gewoon heel erg leuk staan. In deze blog laten wij onze favoriete hoeden en petjes zien en heb ik wat leuke shoptips voor hoeden en petten voor je verzameld.

♥ De hoeden van Nouska
Mijn favoriete hoed heb ik onlangs gekocht in Portugal. Hij zit goed op mijn hoofd, omdat hij rekt en hij is lekker groot. Hiermee houd ik de zon goed uit mijn gezicht. De kleur vind ik ook erg mooi. Het groene maakt het niet heel chique, maar het model wel een beetje.

Een andere hoed die ik graag draag is mijn ‘Rick Felderhof’-hoed. Deze hoed kocht ik ooit op Texel en vind ik erg leuk staan. Hij waait wat makkelijker af dan de andere hoed die ik heb.

Deze pet heb ik gekocht bij ASOS. Ik vind hem erg leuk en hij blijft goed op je hoofd zitten. Voor het strand of met sporten is hij heel fijn. Ook ziet hij er gewoon heel erg leuk uit. Toch vind ik een hoed leuker bij mij staan dan een pet.

Dit is een petje van Billabong. Hij is al heel erg oud maar eigenlijk vind ik hem nog best wel leuk staan!

♥ De hoed van Scarlet
Deze hoed heb ik een paar weekjed geleden bij H&M gekocht. Ik had hem eigenlijk voor Joyce gepakt, maar toen zag ik dat hij mij ook best leuk stond. Ik draag hem helaas nog niet zoveel, ook omdat hij best warm is omdat hij van wol is. Hij staat nu mooi te zijn bovenop de kast in de woonkamer. Ik verwacht dat ik in de winter en herfst meer ga dragen. De hoes kostte 19.95 euro bij H&M. Ik houd ook wel van zwarte bolhoedjes en van leuke mutsjes.

♥ De hoed van Laura
Deze hoed heb ik een keer gekocht voor een photoshoot. Ik had zoiets nodig en ik vond het kanten printje erin wel leuk. Als de zon er op schijnt, zie je dit patroontje ook terug in je gezicht. Dat ziet er wel grappig uit. Verder vind ik het fijn om een hoed te dragen als de zon heel fel schijnt. Daarmee kan ik mijn gezicht een beetje afschermen en heb ik het vaak minder warm. De hoed die Scarlet heeft wilde ik heel graag hebben in het zwart, maar die is helaas uitverkocht. Nog even verder zoeken naar iets leuks dus!

H&M

Hier zie je ook de hoed van Scarlet bij staan in het zwart en lichtbruin. Hij kost 19,95.

New Look

Bij New Look hebben ze ook hele leuke betaalbare hoeden en ook vrolijke petten!

Forever21

Bij deze webshop (en winkel in Amsterdam), hebben ze hele leuke petten en hoeden vind ik. 

ASOS

In de webshop van ASOS vind je echt heel erg veel hoeden en petten. Ik vind vooral die hele grote mooi, maar die dragen denk ik niet zo fijn. Gelukkig is er veel keuze.

Draag jij wel eens een hoed of pet?

admin

Geschreven door De Redactie

Reacties

15 reacties op “Hoedjes en petjes”

 1. Hoeden zijn wel heel leuk, maar een pet zou ik nooit zo snel dragen. Verder wel een leuke blog trouwens ;p

 2. t staat jullie echt leuk!

 3. Ik vind de grote hoeden het leukste, maar hoe vaak draag je zo’n hoed nou?

 4. Ik vind de hoed bij Scarlet het leukste staan!
  Met petten heb ik niks, maar hoeden vind ik vaak wel leuk.
  Alleen niet echt praktisch en inderdaad denk ik ook dat je het niet heel vaak draagt.

 5. wat staat leuk bij kort haar?

  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *