Help, ik heb kleine borsten

De één heeft grote borsten, de ander kleine of een cupmaatje er tussenin. Het kan ook zo zijn dat de ene borst wat groter is dan de andere en ook in vorm heeft iedereen andere. Borsten, ze horen erbij en dragen bij aan je vrouwelijke figuur. Maar wat als je hele kleine borsten hebt? Ben je dan wel vrouwelijk?

Ik heb me heel lang niet vrouwelijk gevoeld omdat ik kleine borsten had. Ik voelde mij een klein meisje en zonder BH’tje zelfs een jongetje. Ook tijdens mijn eetstoornis zat ik ermee. Ik was dan wel mager, maar ik vond het vreselijk om nu helemaal geen borsten meer te hebben.

Toen ik ze net kreeg, vond ik het niet boeiend. Van mij hoefde het allemaal niet. Later vond ik het eigenlijk wel interessant en merkte ik dat het ook in kleding een stuk volwassener stond. Helaas moest ik tevreden leren zijn met mijn kleinere borsten, en dat is niet vanzelf gegaan.

Mijn beste vriendinnetje en ik gingen naar de discotheek met sokken in onze BH. De opmerking ‘Jullie zijn wel knap, maar jammer dat jullie zo plat zijn’ lieten wij ons geen tweede keer zeggen door die leuke jongens op school. Helaas is het stoppen van sokken of losse vulling in je BH geen aanrader. Ze gaan scheef zitten, steken uit of komen onder je BH vandaan. En mocht je dan net met je armen in de lucht staat te zwieren, dan is zo’n kipfiletje op de dansvloer toch wel erg oncharmant.

Mijn vriendje zei dat ze prima waren, klein van stuk, maar wel mooi. En een vriendin met juist wat grotere borsten vertelde me dat ook dat niet fijn is en dat ze dan nog liever mijn borsten had gehad. Ik bleef echter ontevreden. Ik wilde ook wel eens rennen en dan iets op en neer voelen gaan of per ongeluk een beetje inkijk hebben.

Ik denk dat ik ontevreden ben geweest totdat ik mijn lichaam wilde leren accepteren. Nog steeds zijn het niet de pronkstukken van mijn lichaam, maar dat zou ik ook eigenlijk niet willen. Ik vind ze inmiddels wel goed en van mij hoeft er niets aan te worden veranderd. Ik voel me vrouwelijk, met borsten, maar dan wel in het klein. Wat me hierbij geholpen heeft zijn verschillende dingen.

 Neem ze serieus
Jarenlang heb ik mijn borsten niet voor heel aangezien. Ze waren niet af, niet lang genoeg doorgegroeid en veel te klein. Als ik mijn borsten op een rij had gezet tussen grotere borsten, telde ik die van mij gewoon niet mee. Pas toen ik inzag dat mijn borsten ook gewoon borsten waren, alleen dan in het klein, durfde ik ze te accepteren. Want waarom tellen grote borsten wel mee en die van jou niet? 

 Geef het tijd
Met de jaren verandert je lijf. Als je een eetstoornis hebt is die verandering vaak nog wat groter en ben je er misschien nog meer mee bezig. Toen ik aankwam tot een gezond gewicht, kreeg ik ook weer borsten. Het enige voordeel van het aankomen op dat moment voor mij. Ik voelde me iets vrouwelijker, wat ook weer een hoop angst met zich meebracht. Maar toch was ik blij om weer borsten te hebben.

Als je nog jong bent kan er ook nog veel veranderen. Of juist hele kleine veranderingen zorgen ervoor dat je borsten meer worden zoals je graag wilt. Ze kunnen wat groter worden, wat ronder of iets meer hangen, waardoor de vorm minder wordt alsof ze nog niet helemaal af zijn. Geef je lijf dus echt de tijd. 

 Verleg de aandacht
Als je kleine borsten hebt, kan het leuk zijn om juist het accent te verleggen op andere delen van je lichaam. Speel met ruches, kant, kettingen of juist vrolijke rokjes. Ga jezelf in ieder geval niet verstoppen in zwarte truien en grote wijde shirts. Je mag er zijn.

Je kunt die aandacht niet alleen verleggen met kleding, maar ook met de rest van je lijf en vooral met je persoonlijkheid. Want wat is er mooier dan iemand die zichzelf accepteert? Zo belangrijk zijn die borsten niet. Maak het probleem dus niet groter dan het is. Waarschijnlijk heb jij geen flauw idee hoe groot of hoe klein de borsten van die ene leuke meid zijn die zo stralend binnen kwam lopen.

 Niet ontwijken
Ga af en toe eens voor de spiegel staan en bekijk je borsten. Kijk naar ze zonder er een oordeel over te geven. Je hoeft ze niet mooi, niet lelijk, niet groot en niet klein te vinden, om aan ze te wennen. Als je dit vaker doet, kun je er steeds meer aan wennen en misschien zelfs accepteren. Het kan ook helpen je hele lijf, en dus ook je borsten, in te smeren met bodybutter of bodymilk om aan je vormen te wennen en te stoppen met negeren van bepaalde lichaamsdelen die je niet mooi vindt. 

 Lingerie
Zelfs ook al vind je jouw borsten niet zo mooi of veel te klein, het kan enorm helpen om mooie lingerie te dragen. Ben je niet blij met je borsten, richt je dan op leuke onderbroekjes en bijpassende BH’s. Leid de aandacht van je borsten af door vrolijke details, ruches of veel kant. Een opvallende BH kan er ook juist voor zorgen dat je borsten niet perse groter, maar wel meer aanwezig zijn.

Vroeger paste push-up BH’s mij niet en ondanks dat mijn borsten niet echt veel groter zijn geworden, pas ik ze nu wel. H&M heeft hele fijne push-up BH’s met verschillende maten vulling. Heb je niet zulke grote borsten, maar wil je ze wel iets mooier in model brengen of vind je het in verhouding beter bij je figuur staan, dan zijn deze BH’s super fijn om je borsten wat groter te doen lijken.

Voor veel vrouwen met grote borsten is de H&M misschien juist niet fijn, maar voor meiden met kleine borsten is er juist heel goed iets te vinden!

Gewone Push Up BH’s H&M

Super Push Up BH’s H&M
Waar ik fan van ben! 

 Maatje meer of minder
Laat een keer goed je maat opnemen. Bij lingeriewinkels kunnen ze dit voor je doen. Je kunt natuurlijk ook een keertje zelf een anderen maat pakken. Misschien draag je al heel lang 75A, maar pas je ook gewoon een 70B en voel je je daar net even fijner in! En vergeet niet, dat je je er het fijnst in voelt als hij ook gewoon lekker zit. 

Heb je juist moeite om je vrouwelijke vormen te accepteren, lees dan HIER.

Kun jij tevreden zijn met je borsten?

admin

Geschreven door De Redactie

Reacties

318 reacties op “Help, ik heb kleine borsten”

 1. ik had grote borsten C/D cup.. nu heb ik B..
  eigenlijk ben ik er nu wel tevreden mee.. t past nu ook bij mn lichaam.
  persoonlijk vind ik kleiner(b cup) zelfs mooier dan D
  ook als je ouder wordt blijft het mooier.. gewoon wat steviger dan D.

  wees blij met je borsten, je bent bevoorrecht, mannen hebben niks ^^

 2. Ik zou ze eigenlijk wel wat groter willen…
  maar ik denk als ik eenmaal me eetstoornis heb los gelaten
  ze nog wel zullen groeien? Ik ben er vaak niet zo mee bezig,
  maar als het op jongens aan komt, ja dan word je er wel weer
  van bewust. Word ook altijd 16 geschat?! (ik ben 20) en ja in
  de zomertijd nog weer bewuster… Soms baal ik er wel van !!!!

  Ik heb dus een cupA en zou uiteindelijk heus wel een B/C
  willen :$ al klinkt dat voor nu ook nog best wel eng eigenlijk.
  (gewoon het idee, een grotere maat is eng… )
  x

 3. ik heb een 70E en ik kan bijna nooit een goede beha vinden die ook een redelijke prijs heeft.

 4. Ik droeg altijd 75B, maar zelfs cup A is nu te groot voor me… 🙁
  Dit is inderdaad wel een extra motivatie om te genezen en een mooi vrouwelijk figuur te krijgen!

 5. Ik heb een kleine C en ben er inmiddels gewoon blij mee!
  Ik zou ze niet groter of kleiner meer willen..

  Ze passen bij me, net als mijn maat 38 voor schoenen en kleine oren.

 6. Ik heb altijd een tussenmaat gehad, erg vervelend
  Duidelijk A, maar de omtrek 70 is eigl te klein (spant, niet leuk) en bij omtrek 75 is de vorm voor mijn borsten dan weer te groot
  Ik ben blij dat ze terug wat normaler zijn, als het niet goed ging had ik er veel moeite mee dat ze nog kleiner waren, ik voelde me erg onvrouwelijk en elke bh was te groot. Terwijl ik altijd wel blij was geweest dat ik toch een beetje borsten had.
  Intussen is mijn vriend ook blij dat ze terug gewoon zijn, ik kan ze steeds beter accepteren. Ze zijn niet giga, maar ze passen bij mij en zijn mooi op hun manier. Enkel maakt het vervelende tussenmaatje het shoppen voor leuke lingerie vaak wat minder leuk.

 7. @koffie, probeer eens 75AA.. dan is de cup kleiner maar de omtrek dus groter..
  klinkt misschien rot maar dat is over het algemeen wel prettiger.
  cup is ook groter naarmate de omtrek groter is namelijk.. een 70A is qua cup kleiner dan een 80A 🙂

 8. Ben zelf best tervreden, heb ook een klein boezem, maar vind het prima, mijn lijf is in verhouding met ze

 9. Hier ook een 75AA’tje. Mij kan het niet veel schelen. Alleen wel onzeker naar jongens toe daarover idd.

 10. Ik zit nog in de puberteit. Maar ik vind borsten wel heel mooi en vrouwelijk. Ik wil ze ook heel graag, maar ik ben zo beng voor brede heupen, een wat dikker lichaam etc.
  Maar het hoort er allemaal bij, en ik denk dat je dag gewoon moet accepteren.

 11. Ik ben 18.. en echt bijna plat. Ik heb het er heel lang heel erg moeilijk mee gehad, en nog steeds vind ik het rot, en voel ik me vooral naar jongens toe erg onzeker. Inmiddels belemmert het me gelukkig niet meer met de kleding die ik draag, behalve bikini´s, die zoek ik wel uit waarin ik niet zo plat lijk.

  Ik hoop echt heel erg dat het nog wat groeit als ik naar gezond gewicht ga, want als ik kijk naar mijn tweelingzusje heeft zij wel gewoon een volle B.

 12. Ik heb B, maar zou toch wel liever wat grotere hebben, ik denk ook dat als mijn borsten groter zijn ik zelf dunner lijk. Maar dat zal wel weer onzin zijn haha.

 13. ik heb cup d en ik moet zeggen dat ik dat wel erg moeilijk vind en me er erg voor schaam … mischein ook iets om over te schrijven ? is best moeilijk vind ik grote borsten en een eetprobleem…

 14. ik heb ook 75AA
  en moet vaak naar de kinderafdeling voor bh’s
  dat is wel rot maar ik heb dr geen moeite mee.
  tijdens het turnen zitten ze anders toch alleen maar in de weg.

 15. Ik heb 70G.
  Ik moet naar een gespecialiseerde lingeriewinkel en betaal voor 1 bh gemakkelijk 70 euro.
  Tijdens het sporten krijg ik enorme pijn in mijn schouders en rug.
  Mannen zien mij als lustobject en zien niet meer de persoon achter de borsten.

 16. ik heb ook hele kleine borsten, maar ik vind zelf ook dat ze niet echt een hele normale vorm hebben, Hier schaam ik me ook wel voor. Ik herken me heel erg in dit verhaal.
  Bedankt voor de tips!

 17. Ik heb 70C en daar ben ik wel blij mee. Soms zitten ze wel eens in de weg, als ik op een hobbelig fietspad fiets of zonder BH aan de trap op ren. Maar dit is nu eenmaal mijn lichaam en dat zal ik, hoe moeilijk het soms ook lijkt, moeten leren accepteren!

 18. @Jirkiee,
  lijkt me lastig maar weet je er zijn niet veel mensen die dat hebben dus het maakt je uniek!

  ____

  Voor mijn lagere gewicht door es (toen had zat ik qua gewicht boven de normaal curve)
  had ik op 13 jarige leeftijd (bijna gevulde bij) 75B.

  Nu ben ik ruim 15 en nu varieër ik een beetje tusse 70A, 75A, 70B ….

 19. 70B heb ik, terwijl ik 180 cm ben… maar ja, wel 2 cupmaten groter dan vorig jaar 😉

 20. Ik zit nu met een 70D, enorm vervelend want D cups beginnen meestal pas vanaf 75/80.

 21. Cynthia, dat is heel herkenbaar! Bij de hunkenmoller kan ik meestal wel slagen, maar heel vaak begint het idd pas bij 75…

 22. @Doritos
  Bedankt voor je tip
  Ik ben die maat eigl nog niet echt tegengekomen, in de meeste winkels hebben ze die niet denk ik. Maar mss kan ik er eens meer naar op zoek gaan 🙂

 23. Sinds kort pas ik in een 65A. Voor mij is dat al heel wat. Soms vind ik het wel jammer dat ze niet net wat groter zijn, omdat ik heel veel kleding hierdoor niet aan kan. Bij veel kleding is de hals zo diep uitgesneden dat je bij mij dan alles ziet wat er niet zit. Kleding kopen is dan soms heel frustrerend. Maar ik heb eigenlijk meer problemen met de kleding dan met mijn lichaam zelf. Ik denk dan altijd maar: wat er niet is, kan ook niet in de weg zitten. Als ik wel grotere borsten zou hebben zou ik het waarschijnlijk al heel gauw storend vinden. Ik moet er niet aan denken om te kiezen tussen gehobbel aan de voorkant of een stevige BH die op je lichaam drukt om de boel stevig te laten zitten. En ik hecht meer waarde aan praktisch en comfortabel dan aan hoe mooi iets is.

  1. Wil je echt groter en heb je genoeg tijd, activeer dan je melkklieren.
   Iedere dag! 3 x 10 minuten en A wordt B en B wordt C.
   Meer weten? Vraag het me,

 24. Hier ook een 80A. Heel graag zou ik wat groter willen, bijv. een grote B of kleine C.. Zeker nu ik merk dat jongere familieleden veel grotere cups beginnen te krijgen..

 25. @SJM : Dat is zó herkenbaar! Ik ben nu 14 jaar en heb ook 70E

  Voor iedereen die vindt dat ie te kleine borsten heeft: Groot is ook niet fijn. Ik kan bijvoorbeeld bijna geen goede BH’s vinden omdat dde meeste mensen met cupmaat E iets breder zijn… Ik moet dus echt het hele winkelcentrum door voordat ik uberhaupt mijn maat heb gevonden.

  Ik hoop dat ze niet te veel meer groeien 😡

  Liefs!

 26. Helaas ben ik door mijn eetstoornis 3 cupmaten verloren. Heb nu een magere A, terwijl ik toch nog steeds op gezond gewicht zit. Geef mij mijn rondingen maar terug, ook al zou ik hiervoor toch nog een paar kilo voor aankomen. Dat maakt me niet uit.
  Liever gezond, en in mijn ogen een paar kilo teveel. Als voor mijn lichaam te dun en ongezond.

 27. Mijn vriend vind mijn borsten echt prachtig! Dat zegt hij echt áltijd. (Daardoor ben ik eigenlijk ook wel gaan geloven dat dat zo is). En ik draag 75D. Ben er helemaal tevreden mee. Een H&Mtje zit er alleen niet voor mij in. Ik draag altijd Dyanne (online te koop, maar ook bij Livera). Die zitten mij altijd perfect!

 28. Ik heb een 75A, een jaar geleden zou ik daar niet in hebben gepast, maar nu ik wat ben aangekomen wel. Ik vind ze precies goed, niet te groot en niet te klein. En wat maakt het me ook uit, het zijn maar 2 dingen op mijn lichaam en meer niet. 🙂

 29. nog geen A. en dat met een inmiddels weer gezond gewicht 🙁

 30. Een tijdje terug heb ik het op laten meten, maar ze dacht het zo wel te zien, dus ze kwam aan met een 70B, waar ik al heel hard om moest lachen, want ik weet dat het niet te zien is, maar dat een B cup te klein zou zijn wist ik zeker, dus toen ik dat ding aan had verschoot het mens van kleur en zei dat ik toch wel wat meer nodig had 😛 Uiteindelijk kwamen we uit op een 75 E, (E cup is dus echt niet te krijgen in 70…) het is niet heel zichtbaar (gelukkig) want, tja, vrouwelijk zijn is leuk, maar overdrijven kan ook 😛

 31. Ik heb 75AA, maar het maakt me niets uit, borsten zijn niet alles. Soms twijfel ik er wel over, maar je veranderd er toch niets aan en het is niet zo dat het het allerbelangrijkste is.

 32. Komt er ook nog een “help ik heb grote borsten”-blog? 😉
  Ik heb wel 3 cupmaten uit te delen, dan heb ik zelf nog genoeg over om tevreden mee te zijn hahaha!

 33. Mijne veeeel te huge!!!
  G ugh
  Ik wil ook 4 cupmaten uitdelen 😛

 34. 75A, helemaal prima.
  heb voor m’n eetstoornis nooit veel meer gehad,
  tijdens niet en erna blijkbaar ook niet.

  en m’n vriendje vindt het mooi zo dus idk (:

 35. Jeetje! Ik heb zelf 75D en ik vind het echt verschrikkelijk. Ik denk zelfs dat ik cup E heb, want soms zitten mijn bh’s nog aan de te krappe kant. Zelfs in mijn dunste periode had ik nog gewoon dezelfde cupmaat. Ikzelf vind het echt verschrikkelijk, ik zou zo graag cup B willen hebben ofzo. Ik pas geen leuke jurkjes ofzo, taille veel te smal, borsten steken veel te veel uit. Het is heel erg uit verhouding bij mij. Ik heb best wel moeite het te accepteren, ik probeer er vaak ook gewoon geen aandacht aan te schenken, maar soms is het met jurkjes passen enzo best confronterend. Maar ik vind ondergoed shoppen wel heel erg leuk! Sinds dien ben ik ze eigenlijk ook wel wat meer gaan accepteren. Het stukje over bodybutter en borsten insmeren is ook een beetje confronterend, ik besef me dat ik dat eigenlijk nooit doe, evenals mijn buik nooit. Ik vind dat de lelijkste delen van mijn lichaam, dus sla ik ze automatisch over. Wat gek!

 36. oor al het afvallen had ik nog nauwelijks een A-cup, en stevig waren mijn borsten ook al niet meer. Het zag er niet uit, en dat vond mijn vriend ook (wat pijnlijk was, maar wel waar.) Nu ik wat ben aangekomen past A weer. Ze zijn niet gegroeid, maar wel weer opgevuld.

  Ooit had ik 75B. Ik hoop dat ik dat ooit (minimaal) weer terugkrijg.

 37. Mwah, ik ben opzich wel tevreden met de grootte, 75B, ben ook door mijn vriend gaan geloven dat ik mooie borsten heb.
  het enige is dat ik best grote tepels schijn te hebben voor mijn maat 😉 misschien omdat mijn cupmaat groter zou zijn als ik aankom

 38. Ik had vroeger cup 75 c en had altijd hele leuke bh,s enzo tot ik anerexia kreeg
  En binnen een tijd van niks zelfs een b of een gewone a me niet meer paste met als gevolg dat ik nu bij v& d op de kinderafdeling ondergoed moet halen omdat zelfs de kleinste maat bij h&m mij nog te groot is

 39. Fijn artikel weer, merci!

  Ik ben ook de (nog niet zo) trotse bezitter van een 70/75B. Vaak vervloek ik mezelf: wat als ik niet rond mijn 14e een es had ontwikkeld, was ik dan nu anders geweest? Had ik dan nu net als mijn moeder een volle C gehad? Allemaal achteraf, maar het schuldgevoel maakt wel dat het accepteren van mijn niet perfecte lichaam lastig is.

  🙂 maarr een goed vriendinnetje van mij heeft dezelfde cup & zij is er inmiddels helemaal blij mee, niet onzeker over tegenover mannen, voelt zich super vrouwelijk. Dat is mijn voorbeeld: het kan wel!

 40. ik heb ook geen grote borsten, pas was mijn maat opgemeten en heb nu toch 70B al lijkt het niet zo groot..

 41. Ben best tevreden met m”n borsten. Had voor de pil 75A, nu 75B. Al heb ik liever een A cup gehad. Heb niet echt de behoefte om me vrouwelijk te voelen.
  Waar ik wel ontevreden over ben is dat ze niet symmetrisch zijn, links is een B en rechts een A :(. Ben bang dat mensen dat zien en me nog raarder vinden.

 42. Na het lezen van dit artikel toch maar de stap gezet om bij een goede zaak eens m’n maat op te laten meten. Valt me hard mee: 70C! 🙂

 43. De ene is bij mij ook kleiner als de andere. Dat hebben meer mensen en is echt niks raars aan! 🙂

 44. Ik heb een gezond gewicht en een kleine B cup:( kan het gewoon niet accepteren vind het echt niet mooi. Tuurlijk ik snap dat als je te licht bent dat het dan nog kan veranderen en dat als je van jezelf dun bent je borsten vaak kleiner zijn. Maar bij mij zijn ze altijd klein ook bij een heel normaal gewicht. Toen ik te zwaar was had ik wel een C cup maar ja toen had ik het probleem dat ik te veel at. Ik hoop dat ik ze ooit kan accepteren.

 45. Ik heb zelf een kleine A en heb me daar altijd erg onzeker over gevoeld. Niet omdat mijn vriendjes er niet tevreden over waren maar omdat bijna iedereen in de maatschappij er iets over te zeggen had.
  Ik heb 2 keer moeten horen horen van de MOEDER van mijn ex vriend (2 verschillende exen en moeders dus!) dat ik zo plat ben.
  En vorig jaar in de zomer op het zwembad dat zelfs mijn vriendinnen me echt belachelijk maken met een of andere grap die echt als een mes in de rug voelde. Juist de mensen waarvan ik het niet had verwacht doen dan zoiets. Verschrikkelijk.
  Toch zou ik nooit een borstvergroting laten doen omdat ik niet in een gezond lichaam wil laten snijden vanwege een schoonheidsideaal.

 46. Dames, wees niet onzeker over jezelf als je kleine borsten hebt, je uitstraling is het belangrijkst, glimlach/interesse etc. dat is belangrijk, wees tevreden over jezelf en de man die jou(!!!) leuk vind komt vanzelf.

 47. Ik had helemaal geen borsten en ik vond het vreselijk echt zo plat als een dubbeltje. Ieder jaar zei mijn moeder let maar op volgend jaar heb je een c cup nou je voelt de bui al hangen de c cup is er nooit op de natuurlijke manier gekomen. Heel raar want de rest van de vrouwen in mijn familie hebben allemaal minimaal een b cup. De reden waarom het bij mij nooit is ontwikkeld geen idee. Ik heb op mijn twintigste mijn borsten laten vergroten naar een volle c super natuurlijk ziet het eruit en er nog nooit 1 seconde spijt van gehad en ben nu 28. Nooit meer die vreselijke onzekerheid en frustratie ben er nog elke dag blij mee.

 48. @Kim,

  Hoe reageerde mensen in jouw omgeving op je borstvergroting?

 49. Om jullie allen een hart onder de riem te steken. Kleine borsten zijn juist heel mooi als ze in verhouding zijn met je lichaam. Het is een grote misvatting dat alle mannen grote borsten willen of wensen te zien. Ikvind hetm persoonlijk veel mooier en gezonder voor je rug ook. Dus werp die vooroordelen en minderwaardigheden maar over de boeg het is niet nodig.

 50. Ik heb bijna cup B maar ik word echt altijd plat of plank genoemd. Ik draag zelf ook NOOIT strakke kleding want dan ziet iedereen dat ik geen borsten heb. Ik draag weleens 2 bh’s over elkaar en dan heb ik opzich wel grote borsten…. Maar ik heb dus een vriendje en hij heeft mij laatst gevingerd en toen had ik mijn shirt aangelaten maar hij wil nu dus ook seks en graag mijn borsten zien! Wat moet ik doen??????????????

 51. Ik wilde als meisje van twaalf in de brugklas altijd grote borsten en dacht dat ik minder was omdat de andere meiden meer leken te hebben, ik ben nu twee jaar en vijf cupmaten verder en draag nu 70E dit is alleen maar vervelender in mijn ervaring jongens kijken je raar aan met gym meisjes soms ook, ik ben er nu dus achter dat mensen er niks omgeven welke cupmaat je daagt mannen kijken sowieso wel raar (stiekem zijn ze jaloers) en vrouwen vinden altijd andere vrouwen mooier, Dus dames wees trots op die voorgevel hoe groot of klein die ook is!

 52. Ook met kleine borsten ben je mooi. Zelf heb ik de ervaring dat je helaas moeilijk aan mooie lingerie, bikini’s en sportbh’s kan komen. In een lingeriewinkel heb je mazzel als er 1 bh in cup AA hangt. Keus heb je vaak niet.
  Bij AAsize.nl vind je wel mooie lingerie. En heel veel keus. Zeker de moeite waard!

 53. Heey mensen ik ben over een half jaar al weer 19 en heb een magere kleine lelijke 70 b ik vind het totaal niet mooi en leuk om van die kleine dingen te hebben wil liever een c cup hebben maarja zal wel niet voor de menzen die c hebben niks te klagen en wees blij dat je tenminste geen manwijf lijlt ik word vaak raar aangeken als ik in dunne truitjes loop om dat ik dus wijnig borsten heb ik wil dus zeggen wees blij dat je meer dan een kleine b hebt xxx liefs banaan

 54. Zolang je geen medische gebreken hebt, moet je blij zijn met je gezonde lichaam. Kleine borsten of grote borsten, accepteer je lichaam!
  Mensen kunnen gemeen zijn en uit jaloezie of eigen onzekerheid domme opmerkingen over een ander maken. Niets van aantrekken, dat is hun probleem, niet de jouwe.
  Ik heb cup AAA en draag bij het sporten strakke shirts en geen vulling in beha. Je cupmaat – groot of klein – maakt mannen helemaal niets uit, want ik heb genoeg sjans. Uiteindelijk gaat het om de binnenkant: je karakter, uitstraling, et cetera.

 55. Ik heb helemaal niks, echt helemaal nul nope nada, en ben net 16 geworden.. Ik baal hier echt ontzettend van. Ik kreeg een eetstoornis toen in 11 was, en zit sinds ik 12,5 ben al weer op gezond gewicht. Ietjepietsje onder het gemiddelde, maar nog wel binnen de ‘gezonde’ lijn. Ik ben als de dood dat het niet meer gaat komen.. Ben ook nog nooit ongesteld geworden. Herkent iemand dit?

  1. laat antwoord maar ja, soms als je een eetstoornis hebt gehad krijg je een bepaalde afwijking waardoor je een lange tijd niet ongesteld wordt en dat al die inmiddels dode eitjes er in een keer uitkomen en dat je voor de rest enorm onregelmatig (bv. om de 11 maanden) ongesteld bent, maar dit heb je niet voor altijd

 56. Ik ben 14 maar al mijn vriendinnen hebben cup B enzo en ik ben de oudste en heb 75AA echt altijd zeggen jongens ”je bent echt zo plat” ”je hebt geen tieten” ”’Mag ik je meenemen naar het strand? Dan kan ik op je surfen” echt zo irritant en ik word daar echt superonzeker van en ik hoop dat ze nog gaan groeien maar heel veel mensen zeggen dat je dan moet aankomen.. maar ik wil juist niet aankomen maar hoe krijg ik dan grotere? wachten helpt niet want ze zijn al 2 jaar dezelfde maat alleen de omtrek word groter maar de cup niet?

 57. Ik heb veel kleinere borsten dan mijn vriendinnen. Daar schaam ik me voor. Is dat raar?

 58. Ik ben bijna 20 en heb volgens mij de kleinste maat die je kan hebben.. ik voel me vreselijk onzeker over mijn te kleine borsten ik ben herstellende van n eetstoornis, die ik kreeg op mn 16e.. ik wilde altijd dun zijn maar nu dat ik dat heb EINDELIJK heb ik ogeen borsten meer over… ik wil er best wat kilo voor aankomen, maar mijn angst is dat als ik aankom, ik straks weer dik ben mn buik weer dik is mn benen ook , maar dat mn botsten dan niet groter worden… ik voel me vreselijk iemand tips over hoe ze groter kunnen wordn? Als niks werkt ga ik een lipofilling operatie aan..

 59. Ik ben wel tevreden met cup A75 op mijn 14 jarige leeftijd. Maar voor mensen die er niet tevreden mee zijn: Masseer je borsten na het eten. Dat zorgt voor vetopslag in je boezem. Er zijn ook andere methodes m.b.v. hypnose. Probeer uit, en ga geen rare operaties onder, waar je later spijt van krijgt. xx Mimi

 60. Heey mensen ik zal er nooit tevreden mee worden met mijn kleine b cup ik krijg altijd gezeur van jij hebt niks en je hebt geen tieten dus ik ben bijna 19 mensen die jonger zijn en meer hebben niet klagen graag echt triest is dat en beledigent voor mensen die compleet niks hebben heb nog een beetje maar er zijn ook mensen met niks die willen wel julli c of d hebben dus denk eerst na voor dat je war zecht wees blij dat je c of d hebt xxliefs banaan

 61. Zelf heb ik altijd kleine borsten gehad, in de puberteit ben ik erg mager geweest door een eetstoornis die eigenlijk net buiten alle “normale” diagnoses viel, ze wisten dus niet wat het was, daardoor heb ik heel erg lang ondergewicht gehad en dus ook kleine borsten, ze stopten erg snel met groeien. Maar dat was toen niet heel vervelend want ik was toch mager dus was het in verhouding. Nu ben ik 24 en heb ik eindelijk een gezond gewicht maar helaas zijn mijn borsten niet groter geworden. Ik draag ook de voorgevormde BH’s van H&M, dan lijken ze nog wat, mijn vriend vind ze juist een perfecte maat (75A) maar vind dat moeilijk te geloven omdat ik zelf vind dat ze te klein zijn. Ik probeer zoveel mogelijk delen van mijn lichaam te accentueren die ik wel mooi vind. Hopelijk komt er een dag dat ik er minder onzeker over ben.

 62. Ik ben inmiddels 17,5 en nog steeds maatje 70AA… Ben er echt niet blij mee, maar heb er nog nooit opmerkingen over gehad. In de brugklas en de 2e klas leken ze redelijk groot omdat ik toen maar 150 was en 32 kilo. Nu ben ik 162 en 42 kilo en zijn ze heel klein. Ik heb geen eetstoornis, ben al jaren te licht. Hopelijk krijg ik wat meer van boven als ik aankom. Ook heel vervelend is dat mijn linkerborst wel maat 70A is maar de rechter net een AA waardoor bh’s bijna nooit passen. Nu laatst een bh gekocht in AA, zit niet lekker maar dan heb ik tenminste geen enorme inkijk aan de rechterkant. Wel raar dat de andere bh die ik heb gekocht heel fijn was maar een 70B was? Op het hangertje in de winkel stond AA en thuis in het kaartje en de bh zelf kwam ik er pas achter dat het 70B was. Iemand enig idee hoe die dan alsnog kan passen?

 63. Zelf heb ik ook geen grote maar wat kan je er aan doen je kan t niet verranderen je lan er niet zomaar wat bij plakken en ook ik noest er aan wennen maar dat is in middels gelukt ja liever zou ik ook een B willen maar wat er niet is is er niet en kan ook niet in de weg zitten mensen met een D zeuren toch allen dat ze in de weg zitten.
  Voor alle meisjes die denken dat ze te klein zijn denk maar gewoon je bent zoals je bent je kan er niks aan verranderen en iedereen die je niet accepteert zoals je bent heft gewoon pech
  Liefs ♡

 64. Ik ben 13 wil ook grotere borsten
  Ik heb nu cup a maar ik wil wel b/c want ik vindt borsten heel belangrijk en ook voor mn vriendje, hijvalt op grote borsten , en mag graag er inknijpen ,
  Ik wil zo graag grotere borsten

 65. Heey wrm zeuren menzen met een c? En sommige die nog 14 zijn en al grote b. Julli horen niet te zeuren dat kan ik beter doen ik ben 19 nu al bijna een maand en heb nog maar 70 b is niks man nou ik kan beter klagen en zeuren iedereen heeft meer dan mij hoor dus zijk niet zo A.U.B !!!!!ik wil wel alles opgeven om een borstoperatie te krijgen goh wat voel ik mij beledigd zeg door sommige die meer hebben en dan gaan klagen

 66. En menzen met cup a o aa mogen klageb jullu bedoel ik niet julli hebben gelijk wat is dat nou toch wij horen het vergoed te krijgen om borsten te mogen krijgen

 67. Ik ben 15 en zit in de 4e.
  Ik heb kleine borstjes, zonder een echte cupmaat. Bikini’s passen niet en BH’s ook nooit dus bestel ik ze op lucy,com erg goedkoop en de goede maat.
  Ik ben ook maar 1,57
  Mijn oma en tante hebben wek grote borsten mijn mams en ik niet. Ik ben ook pas laatst obgesteld geworden.

  Ze worden toch nooit echt groot, ik zelf ook niet.
  Maar we zullen zien

 68. Persoonlijk heb ik me ook heel lang onzeker gevoeld over mijn kleine borsten, maar nu ik wat ouder wordt ebt dat wel langzaam weg. Ik vond het namelijk altijd heel erg belangrijk wat anderen van mij vonden, ook jongens. Maar neem van mij aan, er zijn jongens die niet alleen geïnteresseerd zijn in de maat van je borsten en vaak zijn dat ook de leukste en liefste jongens.
  Ik sport regelmatig, eet (meestal) gezond en probeer daarnaast maximaal van het leven te genieten. En dat ziet de buitenwereld ook. Kleed je in kleding, waarin jij je fijn voelt, trek mooie lingerie aan, maar probeer je aandacht op andere dingen te richten dan op kleine borsten. Je leven zal er snel veel mooier uit gaan zien!

 69. Ik heb, als ik het zo vergelijk met de bikini maten, best kleine borsten (???). Ze zijn nooit groter dan een A geweest (lol). Maar ik heb ze altijd al te groot gevonden. Ze zitten me in de weg. Ze passen niet bij me. Borsten in het algemeen passen niet bij me. Ik voel me er niet vrouwelijk genoeg voor.
  Dit klinkt vast heel raar, ik heb het ook nog nooit van een ander gehoord dat ze zich zo voelen over hun borsten.
  Ik voel me gewoon niet fijn bij het idee van vrouwelijke lichaamskenmerken. Sterker nog, ik voel me zo vreemd en vies van het idee dat ik echt een vrouw zal zijn met borsten en een vagina dat ik gewoon bijna zou denken dat ik eigenlijk van geslacht helemaal geen vrouw ben.
  Ik weet alleen niet of dit te maken heeft met een laag zelfbeeld en mijn eetprobleem, of dat ik van geslacht niet helemaal vrouwelijk ben en daarom nóg onzekerder ben en mijn lichaam nog meer verafschuw. Ik zou ook heel graag meer informatie hebben over geslacht enzo, want ik ben zo confuus soms over mezelf, niet te geloven…

  Dit is het langste verhaal dat ik ooit over mijn borsten geschreven heb holy shit

 70. Ik ben nu 13 jaar en ben over een maand veertien ik heb 75 A de meeste van mijn vriendinnen hebben groter als me ze zeggen dat hop helpt en ik ben aan de hop pil begonnen na een maand werden ze al voller gebruik hop het is een natuurlijk product onderzoek het verder op google ofz groetjes

 71. Ook weten wat je juiste maat is is heel belangrijk. Ik vond mijn borsten altijd klein en dacht dus altijd dat ik A had tot ik naar de Honkemuller ging en ze eens liet opmeten. Er kwam 75C uit en ik durfde het niet te geloven. voor mij ogen ze klein maar de maat zegt wel wat anders. Na verschillende bh’s vond ik de push up het mooist waar ik een 75 D van heb. Ik voelde me net alsof ik een gouden sieraad voor mijzelf had gekocht ik voelde me ook nooit vrouwelijk. Nu ben ik wel trots erop maar voor mijn gevoel ogen ze nog steeds klein. Eens op laten meten kan nooit kwaad ook de juiste bh is belangrijk

 72. Ik heb altijd kleine borsten gehad. In het begin boeide het mij ook niet zo heel veel…Ze zouden alleen maar in de weg zitten met sport en mij afremmen. Onbewust heb ik mij d’r ook heel onzeker over gevoeld. Ik was daardoor niet zoals de andere meiden.. Op school zijn er nu meiden die 6 jaar jonger zijn en die hebben 2/3 cups meer dan dat ik heb.

  Wat voor mij echt prettig voelt, staat ook in de tekst, is lekker online BH’s winkelen en de leukste en de mooiste uit te zoeken in mijn maat. Moeilijk is het omdat heel veel van voor die meiden zijn die neeeeeeeeet een beetje borstvorming krijgen, maar als ik nou eenmaal een volwassene BH kan vinden die ook nog eens super leuk is… Kan ik mij nog best sexy voelen ook

 73. Ik hoor om mij heen ook de verhalen van meisjes en vrouwen die onzeker zijn of waren over hun borsten. Ik ben een man en voor een man zijn borsten net als een mooie sportauto. Je kijkt er graag naar maar als die voorbij is ben je hem weer vergeten. Dan ben je weer blij met je eigen vervoermiddeltje. Mijn vrouw heeft ook kleine borsten maar voor mij zijn ze de mooiste en liefste die er zijn. Beste vrouwen maak je er niet zo druk over. Mannen praten er graag over maar houden van de borsten van hun eigen vrouwtje.

 74. Ik ben 16 jaar en heel erg onzeker over mijn borsten, ze zijn klein en ze zien eruit als die van een 8 jarige. Heb ook niet het idee dat ze sinds groep 8 zijn gegroeid en dat vind ik echt lastig. Ik houd van de zomer maar ik kijk er altijd verschrikkelijk tegen op om me in een bikini te moeten vertonen. Het maakt de jongens van mijn leeftijd echt niks meer uit wat voor persoonlijkheid je hebt want zonder een mooie boezem wordt je toch niet aangesproken. Ik durf me niet op te laten meten en professioneel advies te krijgen in een lingeriewinkel omdat ik me zo schaam voor mijn lichaam, nu gok ik altijd een beetje en ik heb nu 1 bh die ik draag. Ook als ik wil douchen en mijn zus of moeder staat in de badkamer dan durf ik mijn bh nog niet uit te doen want ik ben bang dat ze er dan iets over zeggen. Vaak staan kleren die ik heel graag zou dragen me niet en daar baal ik echt van. Ik mis een stuk vrouwelijkheid en zou zo graag gewoon een mooie cup willen hebben. Ik ben als de dood voor mijn ontmaagding puur omdat ik dan mijn push up uit moet doen en dat hij dan ziet dat ik niks heb. Het beperkt me echt in relaties want ik durf nooit meer serieus pp
  Iemand in te gaan omdat ik bang ben dat ik mijn lichaam dan ooit zal
  Moeten laten zien. Ik weet niet of ik mijn kleine borsten ooit zal accepteren.

 75. Hey allemaal,
  Ik ben 12 en wordt in de klas plat genoemd, groep 8. Dat vind ik best vervelend en ookwel irritant! Mijn vriendin is 11 en heeft nu al bijna cup A. Zij krijgt van elke jongen aandacht en ik alleen omdat ik haar vriendin ben… ze zegt dat ze liever kleinere borsten had gehad, ik liever dat ik grotere borsten had gehad. Ik schaam me tijdens het omkleden voor gym voor mijn borsten. Ik word wel graag gemogen door de meiden uit mijn klas maar de jongen gaan liever met m’n vriendin om.
  Moet ik me schamen of het gewoon accepteren? Ik weet het niet!! Ik wil graag wat tips om me prettiger te voelen bij de jongens zowel de meiden.
  Groetjes,
  Evelien

 76. Ik denk soms ook wel eens dat mijn borsten te klein zijn. Maar ze passen wel bij mijn lichaam. En ik zeg altijd maar zo: Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd.
  weetje wat het is. Je kan nog zo mooi zijn, maar als je bent om door de plee te spoelen heeft niemand wat aan je. Dus stop met je druk te maken over dat soort dingen. Uitstraling is belangrijker dan uiterlijk. Wees gewoon lekker jezelf. Mensen accepteren je toch wel. Vaak zijn anderen ook veel te druk met hun zelf bezig om zich druk te maken dat jij iets kleinere borsten hebt. Misschien denken ze wel “wat heeft ze mooie ogen.” Herkennen jullie wel dat je vriendin klaagt over bijvoorbeeld te dikke benen of te ronde schouders en dat je zulke dingen nog nooit is opgevallen. Waar kijk jij naar bij anderen? Zie jij ook de gebreken die anderen bij zich zelf zien? Je bent goed zoals je bent en geloof in jezelf.

 77. Hoe komt het dat je grotere borsten krijgt door de Pil te slikken?

 78. Beste lady s , Girls , en meisjes
  Er zijn mogelijkheden om op een natuurlijke wijze 1 of 2 cup maten grotere borsten te krijgen door het innemen van 3 capsule per dag op Natuurlijke basis geproduceerd in combinatie met door gebruiker uitgevoerde masage met .op Natuurlijke wijze geproduceerde olie geproduceerde
  Binnen 3 a 4 Maanden veranderd uw cup vorm ZONDER operatie. Uw borsten nemen een unieke vorm aan
  Kruiden Capsule s zijn door Ministerie van Volksgezondheid toegestaan
  info via mail
  tel 0031 234 168 34

 79. Ik schaam me echt vreselijk voor mij mini borsten…
  Ik ben nu 13, ik zit in de eerste,
  Iedereen van de meiden begint al bh’s te dragen en ik niet.
  Ik vind het echt niet leuk,
  en ik weet geen raad.
  Vooral bij gym schaam ik me.
  Dan zie je al die meiden in de kleedkamer met van die sportbhs en ik sta daar maar met een hemdje…
  Ik val ook niet op bij jongens en meiden. Ik heb bijna geen vrienden…
  Asjeblieft iemand, geef raad!!
  Super veel bedankt alle je die leest en/of reageert.
  Doei!
  liefs, Yuna.

 80. @Yuna,
  Ik vind het heel naar voor je, meid. Gelukkig heb ik hier een paar tips voor je.

  1. Voldoende eiwitten en proteïnen binnenkrijgen.

  2. Vullingbh’s gebruiken.

  3. Ga niet van karakter veranderen, dat gebeurt vaak, maar het wordt alleen maar erger.

  4. Ga voor de spiegel staan, en bekijk je mooie kanten. Bekijk het positief.

  5. Als je erop wordt aangesproken, blijf dan rustig en zeg zoiets als: “Ik vind het niet fijn als jullie zo over mij praten. Je zou het zelf ook niet leuk vinden. Bij sommige groeit het sneller dan de ander.” Als ze nog doorgaan, kan je hulp halen bij
  ouders/verzorgers/docent/andere kennis.

  6. Kijk niet alleen naar mensen die jou niet aardig vinden, maar kijk maar mensen die wel graag met jou omgaan. Als je vrienden hebt, negeer de pesters dan gewoon.

  7. Zeg stop als mensen de grens bij jou bereikt zijn. Leer zelfvertrouwen te hebben en zeg nee en stop als het genoeg is.

  8. Praat er met mensen over. Met ouders/verzorgers/vrienden/andere kennissen.

  9. Leer, zoals ook al in deze tekst staat, je lichaam te accepteren. Ga nou alsjeblieft geen operatie laten doen voor nep borsten nemen. Echt niet alle jongens vallen op borsten.

  10. Proud2bme. Je kan deze tips wel hebben gelezen. Misschien wordt je dan ook zekerder van je zaak, maar eigenlijk ben jij jezelf en is iemand anders, iemand anders. En iedereen heeft zijn mooie, en minder mooie kanten, en dat maakt ons uniek. Als iederéén bijvoorbeeld grote borsten had, dezelfde ogen, neus, huid, enz. Hoe leuk is het dan? Toch niet leuk. Dus wees, wat eet ook in de weg zit, jezelf.

  Vele groetjes, en heel veel succes!
  Kusje van Quinn

 81. @Quinn
  Super veel bedankt voor de fantastische tips. Ik deck dat ik hierdoor een beter leven krijg een keer zelfvertrouwen. Ik ben je heel dankbaar en ik vind je toppie! Vooral je laatste tip: Tip 10, was wel inderdaad de belangrijkste van allemaal. Ik ga al je tips proberen uit te voeren, zodat ik zelf trots en gelukkig kan zijn, en niet altijd bang hoef te zijn. Nogmaals bedankt!!

  Heel veel vriendelijke groeten,
  Yuna.

 82. Iedereen uit mijn klas heeft hele grote borsten, behalve ik.

 83. Ik ben 13 jaar, ik ben 1 meter 62, ben 52 kilo (ja ik wil er wel wat kilootjes vanaf, maar ik vind dat ik curvy ben.) en ik zit in de 2de en ik draag geen bh maar een topje (van de hema). Alle (letterlijk alle) meiden uit mijn klas dragen een bh en ik schaam me altijd bij gym heel erg als ik moet uitkleden, ik sta vaak met me rug dan naar hun toe. Ik weet niet welke cupmaat ik heb. En als ik naar mijn klasgenoten kijk dan zie ik dat ze allemaal een bh dragen en dat het mooi rond is. Maar mijn topje laat ze er niet rond uitzien. Ik durf niet aan mijn moeder te vragen of ik een bh mag. Maar ik wou het gwn uitten.Ik weet niet wat ik moet doen. Ik wil heel graag gwn een hele simpele bh. Ik word 14 in juni, maar ik ben bang dat ik nog mooie en iets grotere borsten zal krijgen. Ik ben nog nooit ongesteld geweest en daar maak ik me ook zorgen over. Somebody? Tips? Of heeft iemand dit meegemaakt ooit en kan mij gerust stellen?

 84. Ik vind vrouwen met grote borsten ronduit afschuwelijk.
  Als je kleine borsten hebt staan ze extra sexy.
  Zelfs zonder BH mogen ze er zijn.
  Die grote borsten staan misschien goed zo lang er een BH omheen zit….
  Ik vind het ook al onplezierig als zo’n BH wordt afgedaan en alles zakt naar
  twee grote ‘dingen’ waarbij de tepelhof er ook nog eens als een opplakventiel er boven op ligt.

  Een vrouw met kleine borsten blijft er zelfs naakt nog geweldig uit zien

 85. Heei ik ben net 15 en heb cupmaat 75b ik vind ze klein voor mijn leeftijd groeien ze nog?

 86. Ik ben ruim 16 jaar en ik pas nauwelijks een aa. Ik kan ook nergens echt goede bh’s vinden, omdat er in de meeste winkels bh’s zijn vanaf maar a. Als ik een bh koop, moet ik naar de kinderafdeling en veel kleding past me ook niet, omdat ik daar gewoon te kleine borsten voor heb. 🙁

 87. Ik ben 13 jaar en Ik heb een kleine AA… ik schaam me zoo erg een keer werd een meisje die 2x zo veel borst had als ik plat genoemd, ze schaamde zich niet natuurlijk alleen werd ik ook laatst zo genoemd door een jongen (pijnlijk). Ik weet echt niet wat ik moet doen ik durf ook niet mijn maat opnieuw te meten ik ben nog 13 en dat ziet er dan misschien zo raar uit omdat ik toch niks heb. Bijna iedereen heeft meer dan ik en degene die minder heeft is kleiner en bij haar zie je het niet. Lingerie ofzo is ook geen oplossing bij mij omdat ik best harig ben, terwijl ik 13 ben dus ik kan ook niet naar buiten met korte mouwen. Heeft iemand tips voor mij?

 88. Nou ik ben inmiddels 22 en nog steeds niks veranderd ben er wel klaar mee en vrouwen met borsten niet klagen jullie krijgen tenminste aandacht en een vriend ik niet on dat ik nog steeds plat ben afschuwelijk is dat bah! Zielige kerels zoek een leven maarja alles draait om tieten en knap zijn ik ben en heb dat niet dus ben niks waard en hoor er niet bij ! Triest deze wereld tegenwoordig aan alle meiden zonder borsten trek je er niks van aan ! En set een grote Bek op naar de jongens! En beledig ze keihard Terug groetjes banaan 😉

 89. ik twijfel heel erg over die hop pillen… wat moet ik doen? HELP? werkt het überhaupt?

 90. Al dat geklaag hier van meisjes van 13/14 dat ze kleine borsten hebben. Je borsten kunnen nog doorgroeien tot een jaar of 21 dus geen paniek en anders gewoon accepteren dat je kleine borsten hebt. Ik ben 23 en toen ik 16 was had ik cup A. Toen ik 19 was cup B en nu ik 23 ben cup C. Dus er is nog hoop.

 91. Hoi
  Ik ben erg ook erg onzeker over mijn borsten (ik heb nu 74 AA/A. Ik ben 13 dus vind het nog niet zo erg alleen bijvoorbeeld de meiden uit mijn klas lopen met veel grotere rond. Ik ben bang dat jongens mij zo niet aantrekkelijk vinden dus draag ik extra vullingen in mijn bh terwijl ik dit eigenlijk niet wil… Ik heb best wel brede heupen/billen en ben best tevreden over mijn lichaam alleen maken andere mensen mij onzeker…

 92. Hey,
  Ik vind ook als je een grote B of groter heb dat je eigenlijk al te vrede moet zijn! Ik ben pas 15 geworden, weeg 55 kg, ben 1.72 en best slank gewoon. Ik heb cupmaat AA soms net A ben echt heel onzeker!! Door deze berichten te lezen helpt wel ik ben gelukkig niet de enige en ik probeer echt hoop te krijgen dat ze nog gaan groeien en dan ik ze anders moet accepteren. Maar echt iedereen in MIJN omgeving heeft grotere borsten dan mij zelfs mijn 2 jaar jongere zusjes

  Kunnen ze nog gaan groeien? Please help iemand
  XOXO

 93. Ik ben bijna 24 en nog steeds heb ik geen borsten nog erger sommige hebben veel meer dan mij mogen niet klagen ! Gwn Iritand over al zie ik mensen met grotere dan mij ik heb altijd de kleinste zo Iritand en het is supper lelijk ! Word er elke dag weer onzeker van en voor al nu ik weer in dunne kleding moet wat een ramp pfff hoop dat t ooit nog veranderd vast niet want heb de hoop al op gegeven!

 94. Ik vind het jammer dat er zo over gesproken wordt. OK, ik ben geen meisje of vrouw, dus ik mag me er natuurlijk niet mee bemoeien, maar ik vind hele kleine borsten echt super mooi. Als ik zou mogen kiezen vind ik een B cup gewoon veel te groot om echt mooi te vinden.

  Er wordt telkens alleen maar gepraat over het verleggen van aandacht, en tips om ze groter te doen lijken, maar vier je lichaam en wees trots op hoe je eruit ziet. De omvang heeft niets met je vrouwelijkheid te maken, dat zit al in je DNA, een meisje of vrouw die tevreden is over haar lichaam is mooi en sexy, iemand die onzeker is om welke reden dan ook straalt dat uit en maakt het er niet beter op.

  Leve (hele) kleine borsten 🙂

 95. echte mannen gaan niet voor grote borsten die vreselijke sex industrie wel het gaat om de vrouw zoals zij is liever een vrouw met cup aa dan een vrouw die wel eens even wil laten zien aan iedereen wat voor geweldige opgedrukte borsten ze wel niet heeft afschuwelijk als je als man duidelijk maakt dat ze prachtig vrouwelijk er uit ziet is de vrouw haar hele leven gelukkiger met kleinere borsten dan vrouwen met grote borsten die gemiddeld genomen zonder b h ook nog hangen ook

 96. eindelijk een man die de vrouw ziet zo als ze is dus uniek zo als ze is een eerlijke vrouw klaagt toch ook niet over hoe klein een man geschapen is stop met die onzin a u b

 97. eindelijk een echte man die voor de vrouw gaat ook al heeft ze zeer kleine borsten cup a of aa geen probleem gelukkig ze zijn er nog

 98. hartelijk bedankt

 99. jammer dat meisjes en jonge vrouwen hun borstgrootte bepalend is voor hun vrouwelijkheid

 100. helemaal mee eens grootte van geslachtsdelen van man of vrouw is niet bepalend voor vrouwelijkheid of mannelijkheid

 101. hopelijk zijn er nog jongens meiden mannen vrouwen die het met mij eens zijn

 102. helemaal mee eens

 103. 4 jaar borstvoeding gegeven met cup AA (werd toen wel iets groter, mooie bijeenkomstigheid)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *