Eten is niet vrouwelijk

“Eten is niet vrouwelijk, je moet je er schuldig over voelen, maar ook sexy bij voelen” College Humor weet deze dubbele boodschap die in bijna iedere food commercial voor vrouwen te vinden is, op ludieke wijze in een video te verbeelden. De video kan wel een beetje triggerend zijn, ben je dus gevoelig voor triggers, kijk dan niet.

CollegeHumor’s Favorite Funny Videos

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

21 reacties op “Eten is niet vrouwelijk”

 1. Ik snap de boodschap wel die ze af willen geven.
  Maar…
  hoe kunnen mensen zo vies eten? XD IEUW.

 2. Haha je zou mijn vriendinnengroep moeten zien vreten met uitgaan, dat is ook verre van sexy. 😀 Ik snap de boodschap ook wel maar vind het toch een beetje een vreemd filmpje of zo

 3. Hahaha ik vind dit echt hilarisch 😛 Eindelijk een beetje realistisch (afgezien van de manier waarop ze eten, maar ook dat is leuk 😛 )

 4. Ik vind het wel een goede boodschap.

 5. haha, best grappig! Het punt is alleen niet heel erg duidelijk. 😉

 6. Nu voel ik me schuldig omdat ik het filmpje heb gezien…..

  waar zijn de Yodels te koop 😉

 7. Hahahaa geniaal deze commercial. Dit is dus precies hoe ik me voel bij snacks, want als ik het koop en ik krijg een eetbui(altijd dezelfde dag), dan is het bye-bye pak/zak/doos snacks. Gek genoeg is dit super goede motivatie en bijna eye-opening voor mij om anders naar eten te gaan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *