Enge kleding en spannende sieraden

Donderdag 31 oktober is het weer Halloween, de dag om jezelf eens heel freaky uit te dossen. Veel van de kleding die gemaakt is voor Halloween kan je op andere, gewone, dagen echter ook prima dragen, mist goed gecombineerd. Met Halloween kan je echter flink over the top gaan door meerdere enge kleding items en spannende sieraden tegelijk te dragen. In deze blog laat ik jullie wat van deze kleding en sieraden zien.

bron foto

Eerst laat ik jullie wat leuke items zien van de webshop Asos. Zij hebben zo enorm veel toffe kleding die je eenvoudig online kunt bestellen. Super orgineel en niet extreem duur.

Ik kom dan terecht bij de kleding van Black Milk. Zij hebben een apart Halloween collectie met leggings, jurkjes en meer.

Ook de hippe winkel New Look heeft een aantal speciale Halloween items. Kleding van New Look kan je eenvoudig online bestellen, maar ook live shoppen in bijvoorbeeld Rotterdam. Daar is een supergrote winkel met heel veel leuke en niet al te dure kleding.

Dan laat ik je de halloween collectie van Six zien. Zij hebben allerlei leuke sieraden die goed betaalbaar zijn. De winkels van Six vind je in de meeste grote steden.

Wat vind jij van dit soort kleding?

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

42 reacties op “Enge kleding en spannende sieraden”

 1. dat eerste topje van blak milk is wel oke (en een groot deel van de rest van de collectie) maar de andere dingen… nope

 2. leeeuk, ik moet echt zo’n leging hahaha

  op de webshop van boohoo hebben ze ook leuke Halloween dingen.

 3. aaah super vet!!

 4. Ik vind deze kleding allemaal zo superleuk!!

 5. Die pompoenmuts! 😀

 6. Ik moet echt dat bottenpak…… haha

 7. Ik vind dit soort kleding echt respectloos tegenover de dood. Serieus, dat is toch helemaal niet grappig. Heb je net iemand verloren, kom je zo iemand tegen op school, nee, echt leuke kleding! Hmpf…

 8. Ik vind bijna alles van Black Milk ontzettend mooi, maar het is helaas zo duur 🙁

 9. Black Milk!!!

 10. Dat is wel goed om over na te denken. Ik ben het wel met je eens.

 11. GIZMO! 😀

 12. Dat Corpse Bride hempje vind ik serieus leukj, gewoon om te dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *