De Poncho wordt hip

Lekker warm voor een koele zomeravond of voor een beginnende najaarsdag. De poncho kan je stijlvol en makkelijk dragen over je kleding en wordt dit najaar helemaal hip. De poncho komt van origine uit Zuid-Amerika. Het is een rechthoekige lap stof met enkel een gat in het midden om je hoofd door te doen. Door de belangstelling voor niet-westerse culturen gecombineerd met de hippiecultuur van de jaren 1960 werd de poncho ook in Westerse landen populair. Inmiddels zie je de poncho in vele andere vormen en varianten.

Zelf heb ik een poncho besteld via de website Loavies.com. Hij is wat korter dan een echte poncho en hij heeft gaten om je armen door te doen. Toch heeft hij door de print wel de stijl van de originele poncho. Ik ben er erg blij mee. Hij is heel handig om aan te doen als het nét iets te koud is voor zonder jas. Het draagt losjes en zacht en het is niet zo dik als een jas. De poncho die ik heb kostte 39,95 euro. Hierboven zie je mijn poncho. Onderstaand zie je een greep uit de collectie poncho’s die ik kon vinden via de bekendere fashion webshops. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn poncho vinden en wat jullie überhaupt van een poncho vinden! Hebben jullie er zelf al eentje of zou je er eentje willen kopen?

De volgende poncho’s komen uit de webshop van Asos:

De volgende poncho’s komen uit de webshop van Boohoo:

De volgende poncho’s komen uit de webshop van New Look:

De volgende poncho’s komen uit de webshop van River Island:

De volgende poncho’s komen uit de webshop van Zalando:

En tot slot vond ik nog een leuke poncho via de website van Modemusthaves:


Wat is jullie favoriete poncho & wat vind jij ervan?

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

39 reacties op “De Poncho wordt hip”

 1. Een paar van Boohoo lijken verdacht veel op een deken. Verder vind ik het wel leuk en lekker warm 🙂

 2. Niet mijn ding.

 3. Ik vind het er echt leuk uitzien,
  en het lijkt me echt lekker warm 🙂

 4. Ik vind ze eigenlijk wel leuk, maar meer voor binnen. Het ziet er voor mij namelijk ook nogal uit alsof je een deken aanhebt.

 5. Liefdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 6. OMG IK BEN VERLIEFD ♡♡♡♡♡♡♡♡

 7. De poncho wordt hip? Ow, ik dacht dat die al een paar jaar hip was :-p Net goed want mijn kast ligt vol poncho’s: Poncholiefde!

 8. Oké huilie ik kan ze nergens vinden. Ik wil nummer 4 van de boohoo.com, heeft iemand een link…?

 9. Deze oncho’s vind ik niet zo. Maar heb er wel één er vind het erg handig voor als je het koud hebt, even iets warms aan en niet gelijk een dik vest. En ook met dit wisselende weer, toch niet een jas aan maar wel lekker behaaglijk als je buiten bent.

 10. de meeste zijn meer sjaals of omslagdoeken, ik vind de bovenste paar wel leuk. Ik weet niet of het echt bij mijn stijl past. maar wel leuk!

 11. Ik vind de poncho’s supergezellig. De Boohoo-modellen lijken mij overigens nogal ferm gefotoshopt..

 12. ik vind het erg fijn voor s’avonds op de bank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *