Asos lente 2013 collectie

Shop jij wel eens via Asos.com? Je kan er sinds een tijdje ook via Ideal betalen. Asos heeft een enorme voorraad superoriginele kleding. Het is wel een beetje alternatieve kleding waar je van moet houden. De lentecollectie van 2013 is weer binnen en deze showen we jullie graag. Onderstaand een greep uit de lentecollectie van Asos.

Zit er iets van jouw stijl bij?

 

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

45 reacties op “Asos lente 2013 collectie”

 1. Ochh lenteee, laat het maar snel komen!
  Lekker weer en luchtige kleren in de kast, al zullen het niet deze kleren zijn want ik vind het echt helemaal niets eigenlijk.
  Leuk voor op de catwalk of voor op de foto, maar ik zou het noooit aantrekken.

 2. O mijn hemel wat lelijk. Ik ben gestopt met serieus kijken bij dat in groen glimmend kadopapier ingepakte model. Geef mij maar gewone kleding 🙂

 3. Die één na laatste vind ik cool!

 4. Groen glimmend kadopapier! hahaha

 5. Niet heel erg mijn stijl, maar ik zie er wel een paar leuke dingen tussen zitten.

 6. Zitten wel leuke dingen tussen, maar het meeste..

 7. niet mijn stijl….

 8. niet echt mijn ding. :s

 9. Ze hebben echt veeeeel leukere dingen dan deze

 10. @J, inderdaad! Veel dingen zijn veeel leuker.
  lml door Asos.

 11. wwaaaaaaaaaauwwww!!! I love it!!!!!!!!!!! xD

 12. Dat blauwe jurkje vind ik wel leuk! De rest vind ik niet zo… en sommige dingen ronduit afzichtelijk haha!

 13. Dat rode lange shirt en dat roze jurkje.

 14. Ik vind het erg mooi!
  Echt kunst :). Zou het ook best dragen, maar dan op een andere manier

 15. Die foto met dat lichtblauwe jurkje van de zijkant is echt heel erg triggerend! Let daar nou eens op proud!! Ik vind jullie site echt super maar dit is gewoon mega in strijd met de rest van jullie site.Ik snap dat niet. Misschien dat iemand mij dat kan uitleggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *