Arizona Cowboy Cocktail review

Een flinke tijd geleden review-den we een aantal flesjes van Arizona in een video. Nu kwamen we kort geleden ineens weer hele leuke nieuwe smaken tegen van Arizona. De flesjes zagen er weer zo geweldig uit, dat je ze na het drinken wilt gebruiken als vaasjes! Na wat Google werk bleken deze nieuwe smaken er alleen al te zijn sinds mei vorig jaar. Zo gek, want ik had ze nog nooit eerder gezien! We vonden het daarom sowieso leuk om deze smaakjes alsnog voor jullie te reviewen. We kochten de flesjes een paar weken geleden bij Jumbo.

We vonden bij Jumbo 3 van de officieel 4 smaakvarianten van de Cowboy Cocktail serie: Watermelon, Mucho Mango en Strawberry Lemonade. De variant die we niet konden vinden is Fruit Punch. De drankjes zijn gemaakt van 100% natuurlijk fruitsap en water met toegevoegde vitamine C. De verkoop adviesprijs is 1,10 euro per 500 ml fles.

Ik zal nu per smaakje bespreken wat we ervan vonden, hoe ze smaakten en of het een aanrader is om te kopen. Voor het uiterlijk van de flesjes hoef je het in ieder geval niet te laten, want dat zorgt sowieso voor een lach op je gezicht.

Watermelon
De watermelon kleurt qua drankje het meest roze/rood en is ook direct het meest zoet. Het smaakt een klein beetje naar van die roze lolly’s of zoete kauwgom. Het smaakt ook een beetje naar een bepaald soort fruitpunch van de Antillen. Het is exotisch, maar chemisch tegelijk. De smaak van watermeloen kan ik niet echt terugvinden. Dat is misschien ook niet zo vreemd, want als ik op het flesje kijk zit er 1,4% watermeloen in, terwijl er 7% peer in zit. Had dit drankje dan niet beter Cowboy Cocktail Pear kunnen noemen?

Mucho Mango
De tweede variant die we probeerden is de Mucho Mango Cowboy Cocktail. Deze smaakt een stuk natuurlijker dan de watermeloen variant. Ik proef er ook wel echt mango in, maar tegelijkertijd blijft het toch een beetje een standaard limonade smaak heb. Ik proef ook peer en Laura proeft passievrucht, maar die zit er volgens mij helemaal niet in. Ook deze variant is flink zoet. Je moet ervan houden. Ik vind hem wel helemaal passen bij een warme zomerdag en een gezellige picknick.

Strawberry Lemonade
De laatste variant die we probeerden is de Strawberry Lemonade. Deze vonden we eigenlijk unaniem het meest lekker. Deze variant is een beetje zoet en zuur tegelijk en heeft iets weg van bitter lemon. Je proeft een zoete vrucht met citroen erdoorheen. Erg verfrissend en dorstlessend. Deze laatste variant kunnen we je dus zeker aanraden, alhoewel ik het flesje van de watermelon het meest mooi vind.

We zijn benieuwd of jullie deze flesjes al tegen zijn gekomen in de winkel en hebben geprobeerd. We raden je zeker aan om de strawberry lemonade eens te proeven. Laat je ons weten wat jij van deze drankjes vindt? We zijn benieuwd!

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

18 reacties op “Arizona Cowboy Cocktail review”

  1. Oeeh lijken me lekker! Ga ze allemaal we proberen denk ik šŸ™‚ Die flesjes zijn allemaal zo mooi&leuk!

  2. Ga ze zeker ook proberen! šŸ™‚

  3. Weet iemand toevallig of ze deze op meer plekken verkopen dan alleen de jumbo?

  4. @anne de jamin heeft ze

  5. Wat grappig! Hier in Belgiƫ zijn ze echt al vet lang en ook bijna overal te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *