Aan alle pesters

Onlangs schreef ik een blog over een TikTok van Daisy Veenstra over ADHD. Deze video had een stuk meer views dan de rest, wat mij vertelt dat als je hiermee worstelt, je zeker niet alleen bent. Een andere video, die zelfs nog meer views had, ging over pesten. Pesten kan zo gigantisch eenzaam en alleen voelen. En al maakt het de pijn niet ongedaan dat dit je overkomt of is overkomen, ik hoop dat weten dat je niet alleen bent, je wel een beetje kan steunen. Echt megaveel mensen krijgen hier – helaas – mee te maken. Deze video, dit nummer, is aan alle pesters. 

Het nummer zingt ze samen met Romain. Ja, zelfs deze geweldig mooie mensen zijn ooit gepest. Pesten maakt zo gigantisch veel kapot. Dat je sterker uit een pestverleden bent gekomen is bitterzoet en helaas niet voor iedereen de waarheid, maar hopelijk geeft dit nummer je de kracht en steun die je zo verdient. Pesten is niet oké. 

Heb jij te maken met pesten? Vind steun en informatie op stoppestennu.nl


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Irene

Geschreven door Irene

Reacties

2 reacties op “Aan alle pesters”

  1. goeie blog en ook een goed liedje!

  2. ik vind het goed dat er een blog is over pesten ,dat is zo erg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *