Voor als je je niet goed genoeg voelt

 

Fouten maken, vergelijken met een ander en een negatief zelfbeeld. Het kan allemaal zorgen voor het gevoel dat je het niet goed genoeg doet. Dat je niet goed genoeg bent. Het is een ontzettend naar gevoel en als je het heel veel en vaak ervaart, kan dat een flinke impact op je leven hebben. Daarom deze video - of jij er nu vaak of soms mee zit - met een aantal reminders voor als je een dag of moment hebt waarop je je niet goed genoeg voelt.

Elke dinsdag komt er weer een nieuwe video van ons online. Wil je meer video's van Proud2Bme bekijken? Bezoek dan eens ons YouTube-kanaal. Hier vind je allerlei soorten video's. Van video's met tips, ProudPraat en waarin we vragen van jullie beantwoorden. Maar ook video's die een kijkje geven in ons eetpatroon na een eetstoornis en video's waarin we nieuwe producten proeven, zoals vorige week


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar. 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

M@@rtje - Dinsdag 31 augustus 2021 13:16
Dankjewel voor de mooie woorden Irene!
Het is ontzettend lastig allemaal, maar door naar deze video te kijken krijg ik wel weer wat positieve energie! Super dat jullie ons op zoveel verschillende manieren willen helpen! Bedankt en een fijne dag vandaag.
Arwen - Dinsdag 31 augustus 2021 14:16
Hallo irene fijn dat jullie deze video's maken voor iedereen en ik ben blij dat je deze video hebben gemaakt jullie doen goed werk groetjes