Video: What's in my kitchen 3

 

Hey! Het is dinsdag, dus tijd voor weer een nieuwe video. Leuk dat je er bent! De afgelopen tijd hebben jullie in de serie 'De koelkast van...' een kijkje kunnen nemen in verschillende koelkasten. In deze video trek ik de keukenlades en koelkastdeur in mijn keukentje open. Benieuwd wat daar zoal te vinden is, waarom en hoe dat verschilde met de tijd dat ik een eetstoornis had? Kijk dan snel verder. 

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YoutubeKanaal

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Iris - Dinsdag 18 december 2018 20:22
Wat ben jij een geweldig mens, lieve Irene! ♡ En geniet van je witlofsalade met mandarijntjes bahbahbah hahaha. In mijn keuken mogen... rijstwafels en tomatenpuree/tomatenblokjes niet ontbreken. En soep, ik heb echt altijd een pak soep. Of 2 of 3. Slaat echt nergens op, want die drie dingen eet ik niet veel, maar het is gewoon handig ofzo hahaha
G. - Dinsdag 18 december 2018 20:42
Heerlijke video om naar te kijken - ici wordt de keuken + voorraad ook steeds normaler ;) chocolade.. is lastig hoor. Sommige andere dingen ook. Maar verder: ook een ratjetoe aan ingrediënten & dus gevoelsmatig steeds " gewoner " wat dat ook maar is :D
- Dinsdag 18 december 2018 23:13
In mijn keuken mag niet ontbreken: vanille kwark, dunne maiswafels in van die meeneempakjes, smeerkaas puntjes, komkommer, havermout, brinta, pindakaas, banaan, choco hummus en framboosjes : )
Ella - Woensdag 19 december 2018 13:27
Nogal off-topic: Irene, ik vind dat je er altijd zo leuk uitziet! Jouw stijl past echt bij je. Zou je misschien een keer iets willen vertellen over waar jij je kleding koopt? Koop je ook wel eens tweedehands kleding?
- - Donderdag 20 december 2018 09:13
Agree! Ik vind jou echt een voorbeeld van dat mensen er echt op hun leukst uitzien als ze dragen wat echt bij ze past en wat ze echt leuk vinden Irene! Gewoon hoe je kleren dan bij je passen en dat je ziet dat je er chill in voelt, dat kun je bij jou echt zien en dat maakt je stijl voor mij nog het meest tof :)
Irene - Team Proud2Bme - Donderdag 20 december 2018 13:32
Ah, thanks voor jullie super lieve reacties! Dit shirt is van The Ragged Priest. De kleding in mijn kast komt echt overal en nergens vandaan. Wat dingen uit grote winkelketens, kleine winkelketens, binnen- en buitenland, van m'n moeder of vriend 'gejat' en steeds meer tweedehands. United Wardrobe vind ik echt een uitvinding, maar ook rondneuzen op tweedehands marktjes naar iets dat mij aanspreekt vind ik leuk om te doen. Mix and match! :-)

Liefs
britneyangel - Woensdag 19 december 2018 18:48
leuke video en mooie trui heb je aan
*** - Woensdag 19 december 2018 19:00
Wat bij mij niet mag ontbreken: blikjes kidneybonen en kikkererwten, ketchup, kaas, hummus, Griekse yoghurt, muesli, chocolade. En verder heb ik heel vaak broccoli, pompoen, tomaten en appelsienen in huis. Maar fruit en groenten varieert sterk per seizoen want ik zou bv nooit aardbeien kopen in de winter.
Mart-h-e - Donderdag 20 december 2018 10:22
Wortels, pompoen, appels en bananen :-)
x - Donderdag 20 december 2018 12:36
ik vind je altijd zo gezellig
Suus - Donderdag 20 december 2018 12:42
Ik vind je shirt erg leuk.
Is dat nog ergens te koop?