Video: Waar ben jij Trots op?

 

Omdat Proud2Bme dit jaar vijf jaar bestaat hebben we twee bijzondere video's gemaakt. Eén van die video's heb je al kunnen zien: Een eetstoornis gaat niet over eten. De andere video kan je vandaag zien. Deze video gaat over Trots zijn op jezelf. Trots zijn op verschillende kanten van jezelf: Trots op wat je hebt meegemaakt en doorstaan, trots op karaktereigenschappen en trots op bepaalde uiterlijke kenmerken. Iedereen heeft dingen waar die trots op kan en mag zijn, ook jij! Het is goed om hier voor jezelf aandacht aan te besteden.

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen zich beseft dat er elke dag wel iets is om trots op te zijn. Vind jij dat ook belangrijk? Verspreid deze video met positieve boodschap dan samen met ons!

Deel de video op jouw social media en plaats erboven waar JIJ trots op bent

Dankjewel ♥

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

x - Dinsdag 3 juni 2014 12:42
Mooi!!
Emily - Dinsdag 3 juni 2014 12:44
Ok.
Vahva - Dinsdag 3 juni 2014 12:45
Prachtig! :)

Ik ben trots op mezelf dat ik me door mijn pittige stage heb geslagen, de eer aan mezelf heb gehouden en dit beloond is met een voldoende.. :D
Amaya - Dinsdag 3 juni 2014 12:55
Waauw heel mooi!!!
anoniem - Dinsdag 3 juni 2014 13:21
Ik ben trots op Nouska, Scarlet, Laura en alle andere medewerkers van proud2Bme hoe elk op hun manier van deze wereld een mooiere plaats maken. :-)
Ik ben trots op Scarlets kracht, Nouska's zachtheid en Laura's optimisme. Een prachtige combi!
Jacqueline - Dinsdag 3 juni 2014 13:30
Super mooie video! Nog een reden 'te be very proud'!
Ik ben trots dat ik na 12 jaar anorexia mijn eetstoornis heb overwonnen en enorm geniet van mijn zwangerschap. Trots en heel erg dankbaar!
Maanmeisje - Dinsdag 3 juni 2014 13:36
Heel mooi!
Maiskolf - Dinsdag 3 juni 2014 13:40
Wauw, echt heel erg mooi en professioneel, net als die vorige video!

Ook ik ben trots op het feit dat ik er weer goed bovenop ben gekomen toen mijn moeder plotseling is overleden. En ik ben trots op de goede relatie die ik nu met mijn vader heb. :)
@ Jacqueline - Dinsdag 3 juni 2014 13:42
prachtig om te horen! Enjoy!
H. - Dinsdag 3 juni 2014 13:43
ik ben het met anoniem eens!
N. - Dinsdag 3 juni 2014 13:53
Ik ben net als anoniem en H. trots op Scarlet, Nouska en Laura.

Nu nog trots op mezelf worden,
Oja, ik ben wel trots op mn schoolcijfers en -prestaties
Sheila - Dinsdag 3 juni 2014 14:10
Jacqueline wat fijn!! ^^ topoer!
And agree with anoniem!

Ik ben ook trots op mijn kracht :)
R - Dinsdag 3 juni 2014 14:15
Mooie video!
Ik ben trots dat ik ondanks dat het met een eetstoornis best wel eens lastig kan zijn om mijn opleiding te volgen, daar toch nog steeds heel veel plezier uit kan halen.
mira - Dinsdag 3 juni 2014 14:18
kippenvel..

Ik ben trots op mijn mooie figuur en mijn mooie lach. Ik ben trots op de moeilijke weg die ik kies te gaan en trots op mijn doorzettingsvermogen.
Vera - Dinsdag 3 juni 2014 14:25
Mooi hoor! :)
L - Dinsdag 3 juni 2014 14:54
Heel mooi filmpje!

Ik ben trots op dat ik nog nooit heb opgegeven en altijd door vecht. Ik ga er komen!
Marre - Dinsdag 3 juni 2014 14:57
Ik ben trots ( lees; ZEER trots ) op mijn dochter die aan het herstellen is van anorexia!! Ze is op de goede weg en dat zonder hulp!! De hulp die ze heeft gezocht sloot niet aan bij hetgeen wat zij nodig had, sommigen beloofden heel veel maar kwamen uiteindelijk niets na, helaas....om uit dit enorm diepe dal te komen strijd ik met haar mee en hoe moeilijk het soms nog is ( je bent niet ineens van die anorexia af als je weer besluit te gaan eten ) ze is op de goede weg!! Daar ben ik super trots op en neem mijn petje voor haar af!!
Lotus - Dinsdag 3 juni 2014 15:43
Ik ben trots op het feit dat ik mijn eetstoornis en controle kan loslaten. En dat ik mijn droom afgelopen maanden in vervulling heb laten gaan; 3 maanden reizen door australië en nieuw-zeeland!
Anne-Maria - Dinsdag 3 juni 2014 17:38
Heel mooi filmpje. Het laat me zien dat iedereen en dus ik ook, trots mag zijn op de fijne en goede dingen. Al vind ik het heel moeilijk om het van mezelf te zeggen: ik ben trots dat ik de strijd met de eetstoornis uiteindelijk ben aangegaan en grotendeels gewonnen. Daarbij ben ik er trots op dat ik ondanks de moeilijke periode waar ik momenteel in zit, door vecht en achterliggende koeien bij de horens pak.
Milou - Dinsdag 3 juni 2014 17:44
Wauw.. Wat een ontzettend mooi filmpje! Kippenvel..
petra - Dinsdag 3 juni 2014 18:33
ik ben trots op mijzelf dat ik na een hele lange tijd mijn eetstoornis anorexia aan het overwinnen ben en dat ik meer mijzelf kan zijn en minder mijn eetstoornis.
ga zo door scarlet,nouska en laura jullie zijn top en een grote inspiratiebron voor vele thanks petra
Eefje - Dinsdag 3 juni 2014 18:35
Ten eerste ben ik ape,maar dan ook APETROTS op deze drie PRACHTIGE vrouwen die heel mooi hebben verwoord waar zij trots op zijn. Verder ben ik trots op het feit dat ik (hoogstwaarschijnlijk, ik hou er ernstig rekening mee dat het kan gebeuren) me er nu al een beetje bij kan neerleggen dat ik een klinische behandeling ga krijgen. Het feit dat ik vorige week erachter ben gekomen dat ik al 8 jaar een eetstoornis heb, en er zelf ook voor kies om het nu voor eens en voor altijd los te gaan laten. Ik weet, daar gaan zeker heel veel bittere tranen van vloeien, maar ik hoop hiermee ook eindelijk van mezelf te kunnen houden en mn lichaam te accepteren zoals het is gebouwd. En ik ben heel trots op mijn talent voor schrijven, dat ik mijn gevoelens heel goed op papier kan zetten. Tot slot ben ik ook verschrikkelijk trots op mijn ouders, die mij ten alle tijden steunen en mij helpen waar zij kunnen. Pap, mam, bij deze: ik hou zielsveel van jullie en jullie zijn een enorme steun voor mij!!!! Ik zou niet weten wat ik zonder jullie zou moeten. Liefs, Eva.
sneeuwvlokje - Dinsdag 3 juni 2014 18:59
ah echt geweldig!
doran - Dinsdag 3 juni 2014 19:17
super mooi!
ik ben trots omdat ik ondanks de tegenslagen van afgelopen jaar toch mijn jaar ga halen en ik ben (alvast) trots dat ik besloten heb deze zomer mijn eetstoornis 'echt' aan te pakken, ook alle dingen die ik liever niet onder ogen kom!
Marije - Dinsdag 3 juni 2014 19:24
Hele mooie video!
framboosxx - Dinsdag 3 juni 2014 19:53
Mooi filmpje!

Ik ben trots op mijn examen die ik vorig jaar behaald heb, vanwege mijn eetstoornis. && zo zijn er nog veel meer dingen waar ik trots op ben! =)
Sharon - Dinsdag 3 juni 2014 22:46
Ik ben trots omdat ik ondanks het vechten tegen mijn eetstoornis, nog alles had kunnen doen en alsnog (bijna) ben genezen. En dat ik altijd bereid ben om mensen te helpen, ondanks dat ik mezelf soms vergeet
Anoniem - Dinsdag 3 juni 2014 22:46
Ik ben trots op de dingen die ik tot nu toe hebt bereikt en trots op mijn eigen wil. En ik ben trots op m'n haar, ook al kan het wel een maskertje gebruiken!! Hihi
Ik - Woensdag 4 juni 2014 10:48
Ik ben trots op mijn uitstraling, die altijd vrolijk is en open staat voor anderen
xxbetul - Woensdag 4 juni 2014 13:11
Wauw, wát een mooie film!
Katja - Woensdag 4 juni 2014 18:09
Ik had het filmpje al bij de Proud2Meet XL gezien en ik vind 'm zo mooi!
Ik weet nu nog niet waar ik trots op kan zijn als het gaat over mezelf, maar over een tijdje hopelijk wel. Ik ben in ieder geval trots op Maanmeisje, omdat ze toch volhoudt terwijl het leven erg zwaar is voor haar en ik ben er trots op dat ze mij heeft durven ontmoeten op de Proud2Meet XL. Je bent veel sterker dan je zelf denkt, lieverd!
Tamara - Donderdag 3 juli 2014 18:04
Eens met anoniem! Heb zelf in de Ursula's gezeten heb C.V.A gehad en ben halfzijdig verlamd maar woon zelfstandig en red mezelf goed zo dus ben ik blij mee
evelien - Dinsdag 26 augustus 2014 07:12
Ik vind dit een super mooi filmpje ik ben niet echt trots op mijn lichaam ofzo, maar wel op mezelf omdat ik mijn anorexia toch voor een groot deel overwonnen heb (behalve men zelfbeeld) en dat ik terug normaal om kan gaan met eten