Video: Onze eetstoornis herstel tips

 

Wat heeft ons naast therapie geholpen tijdens het herstel van onze eetstoornis? Bepaalde gedachtes, doelen, overtuigingen... of misschien wel heel iets anders. In deze nieuwste video delen we een aantal van deze dingen die ons hebben geholpen bij het herstel. Je kunt ze misschien gebruiken als inspiratie of tips om zelf beter te kunnen vechten tegen je eetstoornis. Wil je vooral praktische tips om te herstellen van je eetstoornis, lees dan deze blog ook eens.

We plaatsen iedere dinsdag een nieuwe video. Deze vind je als eerste op ons YouTube kanaal waar je je eenvoudig op kunt abonneren zodat je iedere week automatisch melding krijgt van een nieuwe video.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Odette - Dinsdag 1 november 2016 16:19
Mooie video!
Flower - Dinsdag 1 november 2016 19:30
Bedankt voor de video! Dit is weer een grote steun voor
mij.

liefs
Nikki - Dinsdag 1 november 2016 19:31
Ontzettend waardevolle video. Heb ik echt wat aan. Zulke tips krijg ik nooit van mijn psycholoog.
Bedankt!
m - Dinsdag 1 november 2016 20:57
Voor mij is proud ook een grote steun geweest. ik was al klaar met therapie toen ik proud ging volgen maar door regelmatig blogs te lezen bleef ik op een relaxte manier gemotiveerd om zo door te gaan en weerstand te kunnen bieden aan de wereld van diëten en superfood en fitgirls
Frans - Woensdag 2 november 2016 07:32
Mooi!
Wat mij helpt is om te kijken hoe andere mensen met problemen omgaan en verder komen. Zij hebben immers ook moeilijkheden, maar hebben geen eetstoornis om in te vluchten of zich achter te verstoppen.
Wat mij ook veel heeft geholpen is afstand nemen van de eetstoornis identiteit en de label psychiatrisch patiënt en mijzelf te zien als een heel mens onafgezien of ik wel of niet moeite heb met eten. Zo kreeg ik een ander gevoel over mijzelf en een ander perspectief op alles.
Gods liefde voelen overal en altijd.
Cristina6 - Woensdag 2 november 2016 20:35
Supervideo! Ik weet dat ik heel goed in gedachten moet houden dat het niet allemaal perfect moet gaan en ook de vraag 'Wat levert mij dit op over 5 jaar?' vind ik heel helpend. Dank je wel!! :-)
Deniz - Woensdag 2 november 2016 23:39
Mooi!
NeverlandNatascha - Dinsdag 22 november 2016 21:45
Wow...
wat een mooie video alweer. Ik kijk bijna dagelijks op Proud en dit helpt me enorm in mijn herstel. Er zijn goede en slechte dagen, dagen waarbij het precies vanzelf gaat en dagen waarbij ik plots moet vechten om een kruimel op te krijgen. Maar door herkenbare verhalen, tips en moed te horen/lezen op deze site, krabbel ik altijd terug recht. Bedankt lieve meiden voor de helpende blogs, videos, vlogs, chatsessies... Jullie doen zo veel goeds voor een heleboel jongens en meisjes, mannen en vrouwen zonder het te beseffen denk ik.. Een welgemeende dank jullie wel