Tom past zijn broeken niet meer

 

Hoe ziet een eetstoornis eruit en wie krijgt het? Veel mensen denken hierbij nog steeds aan het beeld van een jong meisje met anorexia. Ik hoop dat wij hier, bij Proud2Bme, inmiddels hebben bewezen dat dit een te eenzijdig beeld is. Er zijn meer eetstoornissen en meer mensen die het overkomt. Door het beeld van het jonge meisje in stand te houden, doen we onrecht aan iedereen die buiten dit beeld valt. Ik ben me ervan bewust dat ikzelf een vrouw ben en daarom plaatsen wij regelmatig interviews en gastblogs van mannen, om zo het beeld te verbreden. Wil jij hieraan bijdragen, jouw verhaal vertellen? Stuur dan een mailtje naar redactie@Proud2Bme.nl

Ook Gosse Bouma wil laten zien dat er meer is, veel meer. Dat het jongens overkomt. Daarom maakte hij de documentaire 'Tom past zijn broeken niet meer', waarin hij de eetstoornis van zijn vriend Tom volgt. Een eetstoornis uit het perspectief van een man. 

Waarschuwing: in de video worden lichamen getoond. 

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Gosse Bouma (@gosse_bouma)

Wil je de film graag zien? Deze is nu te bekijken op Omroep Zwart.


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

23
JAN
Bigorexia
7