The Demi Lovato Show

 

Meermaals hebben we blogs gewijd aan Demi Lovato, die zich openlijk uitspreekt over hun mentale gesteldheid (waaronder hun ervaring met eetstoornissen) en op het moment hard werkt aan een comeback. Een deel van deze comback kwam in de vorm van een prachtig album en eerlijke documentaire, waar ik al eerder over schreef. Vandaag wil ik een nieuw project van Demi onder de aandacht brengen: hun eigen talkshow. 

Samen met gasten als Lucy Hale (Pretty Little Liars), Jameela Jamil (actrice en activiste) en Jay Shetty (internetpersoonlijkheid) wordt er gepraat over feminisme, seksualiteit, racisme, genderidentiteit, religie en bodypositivity. Om zo maar iets te noemen, want volgens Demi is alles bespreekbaar en is elk thema welkom. Zij streeft dan ook naar open gesprekken en hoopt dat hun show hierin een voorbeeld kan zijn. De afleveringen duren gemiddeld 'maar' 10 minuten, dus ze zijn ook makkelijk om eens tussendoor te bekijken. 

Ben je benieuwd? De show is sinds 30 juli te zien via de Amerikaanse streaming-service 'The Roku Channel'.

Bron omslagfoto


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anna - Zaterdag 7 augustus 2021 15:55
Ik begin Demi een beetje egocentrisch te vinden. Goed dat je je uitspreekt over je eigen problemen maar ze lijkt de problemen van anderen niet te zien.
Ik - Maandag 9 augustus 2021 20:45
Waar baseer je die mening op?
Lianne - Dinsdag 10 augustus 2021 23:12
Ze werd boos op een ijswinkel omdat ze ijs zonder suiker verkochten omdat dat haar eetstoornis triggerde zonder te bedenken dat oa diabetici hier baat bij kunnen hebben.