Q&A: overeten en ervaringswerk

 

Het was alweer een tijdje geleden dat we jullie vroegen om jullie meest brandende vragen op ons af te vuren. Dus deden we dat afgelopen week graag weer! In deze Q&A hebben we er weer wat vragen tussenuit gepikt, waarbij jullie hopelijk ook iets hebben aan onze antwoorden en onze ervaringen. Persoonlijke vragen, praktische vragen en gênante antwoorden; er komt van alles voorbij. Heb jij toch nog een vraag aan ons? Schroom niet om hem onder de video te stellen of eens langs te komen op ons forum of in de dagelijkse chats!

Elke dinsdag staat er een nieuwe video voor je klaar op ons YouTube-Kanaal! Zo zijn er inmiddels verschillende Q&A's opgenomen, maar kun je ook een dagje meekijken in ons eetpatroon. Mis je iets? Laat het weten! 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Arwen - Dinsdag 23 maart 2021 13:28
Hallo irene ik had een vraag je had een tijdje terug een video gemaakt over gevoel over hoe je negatieve gevoelens die je van binnen voelt goed kan accepteren en toelaten en dat je ondanks dat je dat voelt positief over jezelf denkt en over goed omgaan met gevoel in die clip zei je onder andere alle gevoelens mogen er zijn er zijn geen foute gevoelens ik kon die video niet terug vinden en ik zou het heel fijn vinden als je me kon zeggen waar dat stond ik doe natuurlijk anderen geen kwaad maar ik heb er wel veel moeite mee op de momenten als ik een negatief gevoel heb naar anderen mensen vanuit mijn problemen of naar mezelf sorry voor het lange verhaal bij voorbaat bedankt
Irene - Team Proud2Bme - Dinsdag 23 maart 2021 13:40
Hey Arwen,

Goed dat je het vraagt! Ik kan me zelf alleen ook even geen video voor de geest halen waarin ik dit deel. We maken ook zo veel video's natuurlijk... Weet je toevallig nog of dit onderdeel was van een dagje mee-eten video of iets anders? Waar ik wel aan moet denken is deze blog die ik een tijdje terug schreef over prikkelbaar zijn in onrustige tijden: https://www.proud2bme.nl/Proud2Live/Prikkelbaar_in_onrustige_tijden Misschien heb je daar ook iets aan?

Als je onze video's overzichtelijk op een rijtje wil zien, kan je dat via onze YouTube-pagina bekijken: https://www.youtube.com/user/Proud2Bscarlet/videos Wellicht herken je hem van de thumbnail!

Liefs!
Arwen - Dinsdag 23 maart 2021 14:06
Lieve irene bedankt voor het reageren top ik ga kijken of hij er tussen staat
Anoniempje - Dinsdag 23 maart 2021 15:44
Vraag 1 was mijn vraag :)
super fijn dat deze beantwoord werd, daar loop ik erg tegenaan.