Q&A: frustratie & accounts ontvolgen

 

Hoe gaan wij om met frustratie? Wanneer is het tijd om afscheid te nemen van Proud2Bme? En is het niet super ongemakkelijk om als enige te snacken? Zomaar een greep uit de vragen die jullie ons via Instagram stelden en die wij in de nieuwste video voor jullie beantwoorden. Hopelijk zit jouw vraag ertussen én heb je er iets aan om onze gedachten hierover te horen. 

Zit jouw vraag er niet bij? We hebben tal van mogelijkheden om je vraag alsnog beantwoord te krijgen! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op het forum en start een dagboekje, of kom eens langs in de chat tussen 19.00 en 21.00 uur. Natuurlijk kun je jouw vraag of suggestie ook onder deze video delen!

Elke dinsdag staat er een nieuwe video voor je klaar. Op ons YouTube-kanaal vind je nog veel meer van dit soort video's, maar ook dagje's-mee en proefvideo's. 

Het kan zijn dat je wat ruis hoort in deze video, helaas hebben we dat niet kunnen verhelpen. Hopelijk kunnen we de video's binnenkort van een beter geluid voorzien.

Veel kijkplezier!


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar. 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

britneyangel - Woensdag 5 mei 2021 13:56
goeie video maar ik vind dat lonneke slechter te verstaan is ondanks dat ik me tv harder had gezet!