ProudPraat: Een perfect zomerlichaam

 

Je vrienden willen naar het strand. Er staat een barbecue gepland en je kunt voor je gevoel ook niet echt meer naar buiten in je grote, veilige trui... Het is zomer en dat kan best lastig zijn als je een eetstoornis hebt. Veel activiteiten en confrontaties die de zomer met zich meebrengt, kunnen jou extra laten focussen op je lichaam. Terwijl dat al die andere seizoenen eigenlijk ook al een worsteling is. In deze video geen tips voor het perfecte zomerlichaam; die heb je namelijk al. Misschien kan het helpen om deze zomer die focus juist van je lichaam en onzekerheden af te halen? Of om je er in ieder geval niet door tegen te laten houden.Want ook deze zomer ben je meer dan je lichaam.

Elke dinsdag verschijnt er een nieuwe video op ons YouTube-Kanaal. Je vindt hier verschillende dagje's mee-video's, maar ook proefvideo's of meer uit deze ProudPraat serie.

Wat helpt jou om er een fijne zomer van te maken?

Deze vlog kwam oorspronkelijk online in 2020


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Lisa123 - Dinsdag 14 juli 2020 13:19
Deze video geeft mij zoveel inspiratie en moed, ik ga deze tips zeker gebruiken :)
Floor - Dinsdag 14 juli 2020 18:35
Goede video Daphne, vooral wat je zei bij punt 6 raakte me.
Lost girl - Donderdag 16 juli 2020 11:11
Wat een superleuk filmpje! Vooral die tussenstukjes met je zonnebril. Heerlijk creatief.
Lisa - Vrijdag 7 augustus 2020 11:33
Hele fijne video, dankjewel!!!!!