Net als jij: hulphond, PTSS en anorexia

 

Een 'gewoon leven' is niet voor iedereen weggelegd. De 22-jarige Sofie lijkt op het eerste gezicht een jonge meid met een vrolijke hond. Jamie, haar hond, is echter niet zomaar een hond. Het is Sofie’s hulphond. Door een verleden waarin seksueel misbruik, anorexia en opnames een rol speelden, ontwikkelde ze PTSS. Jamie heeft er voor gezorgd dat Sofie weer een redelijk normaal leven kan leiden. Hoe ziet Sofie haar toekomst? En wat is daarvoor nodig?

De documentaire wordt op 4 mei om 8.10 uur, 20.10 uur en 22.10 uur uitgezonden op het NH Nieuws televisiekanaal en live op de website van NH Nieuws. Je kunt de documentaire ook nu al hieronder bekijken. 

 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Ingrid - Vrijdag 3 mei 2019 13:40
Zo waardevol een hulphond......
ikkuh1985 - Zondag 5 mei 2019 00:12
Super fijn dat je zo veel hebt aan je hulphond!!!! :-)
Carla - Maandag 27 mei 2019 03:50
Jee, wat een heftig verhaal. Wat kunnen dieren toch waardevol zijn. Veel sterkte gewenst, Sofie. Ik vind je een bijzonder mens en ik hoop dat de zon weer gaat schijnen voor je.
Tessa - Zondag 23 juni 2019 10:27
Wauww Sofie zooooo herkenbaar!!! :o En zo mooi wat honden kunnen doen :o Alleen ik dacht dat deze hond ook hulphond voor anorexxia was maar het is dus meer voor PTSS? Of niet? MissionPuppy doet beide namelijk maar misschien ging het met eten al best goed.

Veel sterkte Sofie! Ik vind je een vechter en Jamie is grappig en cute. Ps. ik vind het superknap dat je zo open bent over zo'n moeilijk onderwrp :o :o :o