Een kijkje in de keuken van Irene

 

Vandaag op het YouTube-menu: een kleine tour door mijn kleine keukentje. Al eerder gaf ik een kijkje in mijn keuken, die kan je hier bekijken. Gezien de inhoud van een keuken steeds kan veranderen, leek het me leuk om dit nu weer eens te doen. Benieuwd wat voor boodschappen ik in huis haal en met wat voor keukengerei ik mijn maaltijden maak? Kijk dan snel verder!

Hoewel ik heel fijn woon, droom ik wel van een iets grotere keuken. Ook zal ik, zoals je na het kijken van de video wel weet, liever voor een andere vloer gaan. Hoe ziet jouw perfecte keuken eruit? En welke producten mogen daarin echt niet ontbreken?

Liefs,
Irene

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Flo - Dinsdag 12 mei 2020 14:24
Lieve Irene,

Ik heb net even een momentje genomen om lekker op de bank met thee en mn lunch jouw video te bekijken. Zó leuk om even bij je in de kastjes te kijken!! Maar vooral om te zien hoe relaxed je met eten en drinken omgaat. Het ziet er knus en gezellig uit!
Na mn 3 boterhammen heb ik nog een lekker stukje chocola genomen. Is voor mij echt een teken dat ik ontspannen ben.

Dankjewel! Ik volg proud al gedurende een jaar dagelijks en jullie zijn een enorme stimulans in mijn herstel.

XX
Anoniem - Dinsdag 12 mei 2020 15:01
Wat goed! ik heb deze video ook lekker met een warme kaneel theetje gekeken, ik eet vanavond iets wat ik heel eng vind maar ik va het gewoon doen, deze video heeft me gemotiveerd om het te doen!
Irene - Team Proud2Bme - Dinsdag 12 mei 2020 16:14
Wat fijn om te lezen dat jullie er echt iets aan hebben. Super goed bezig beide! ♥
Anoniempje Xxx - Dinsdag 12 mei 2020 14:31
Wat een leuke video, what's in my kitchen, zouden ook andere werknemers van proud dat willen doen?
Blub - Dinsdag 12 mei 2020 17:49
Waar koop je die chaipoeder? Die moet ik ook hebben!!!!
Anne - Woensdag 13 mei 2020 10:37
Leuke video :) Daar ben ik oòk benieuwd naar!
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 13 mei 2020 18:06
Hey Blub en Anne

Die chai latte kocht ik volgens mij bij de Albert Heijn XL, maar Simon Levelt heeft hem ook en misschien is hij wel op meerdere plekken te vinden. De andere latte's heb ik ook van verschillende plekken. Albert Heijn, Simon Levelt en Ekoplaza! Succes met de zoektocht :D

Liefs
britneyangel - Dinsdag 12 mei 2020 19:45
wat een mooie ring heb je om!
Ho - Woensdag 13 mei 2020 10:17
Hi irene, ben jij helemaal veganisctich of ben je alleen vegetarisch, ik ben alleen vegetarisch.
Lezeres - Woensdag 13 mei 2020 12:23
Ho, ik zag garnalen :-) dus vast niet veganistisch.

Leuk filmpje! Ik moest lachen om de appelstroop. Toen ik een eetstoornis had was dat het enige zoete beleg dat ik mezelf toestond. Daarna nooit meer gegeten, het was me gaan tegenstaan. Ik ben eigenlijk wel benieuwd of jullie ook dingen hebben die je niet meer eet omdat de smaak een soort van verpest is tijdens de es?
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 13 mei 2020 18:11
Hey Lezeres,

Dat kan ik me wel voorstellen ja! Ikzelf heb dat niet zo, maar misschien vind je het wel leuk om deze video te bekijken over eten met een nare herinnering: https://www.proud2bme.nl/Proud2B-eat/Video:_Eten_met_een_nare_herinnering In deze video eten wij opnieuw producten die we tijdens onze eetstoornis veel aten of waar we een bepaalde herinnering bij hebben vanuit de eetstoornis. ;-)

Liefs!
Lezeres - Donderdag 14 mei 2020 11:31
Wat een ontroerend filmpje, dat gaat inderdaad precies daarover. Dank je voor de link, bijzonder om te zien.
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 13 mei 2020 18:08
Hey Ho,

Het klopt dat ik niet veganistisch ben en ook niet vegetarisch, omdat ik wel vis eet. Maar ik eet geen andere soorten vlees, dat zou me dus in theorie een pescotarier maken, die graag uitstapjes maakt naar alternatieven voor zuivel, maar niet volledig zuivelvrij eet. Haha, het is een beetje lastig om echt een naam te geven, maar ik maakt dit soort keuzes wel bewust en probeer te doen waar ik me goed bij voel. :-)

Liefs!
Ho - Donderdag 14 mei 2020 09:46
Ja ik doe dat ook, ik eet geen vlees en geen vis maar ik drink nog wel koeienmelk maar wel dat ze elke dag op de weiland staan. ik ben alleen vegetarisch.
Jelle - Woensdag 13 mei 2020 17:31
Ik zie allerlei producten voorbij komen die ik ook wel zou willen proberen, zoals die pittige sauzen en de spelt pasta. Ik ben echt opgevoed met heel standaard producten. Overal wordt zout bij gegooid...
Ik - Woensdag 13 mei 2020 18:23
Oeps, ben ik de enige die nu denkt, hoort soja saus in de koelkast? Haha bij mij staat hij in de gewone kast, net als vissaus.