Een dagje mee-eten met Lonneke 5

 

Het is weer dinsdag; tijd voor een nieuwe video! Vandaag laat ik weer een dagje uit mijn leven zien. In een vorige photo blog vertelde ik al dat ik van een trap was gevallen. Dat gecombineerd met mijn reuma zorgt ervoor dat ik de afgelopen weken flink rustig aan moet doen. Vandaag laat ik jullie zien hoe dit er voor mij uitziet. 

Wil je meer video's zien? Kijk dan eens op ons YouTube-kanaal. Daar komt elke dinsdag een nieuwe video online!  

Liefs,

Lonneke

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Flo - Dinsdag 18 februari 2020 16:29
Super leuk filmpje!!! Jammer te horen aan het einde dat je leuke avondje eindigde met pijn..
Ik heb vandaag ook zo'n hangdagje en niets speciaals. Heb toegegeven aan mn vermoeidheid en was eigenlijk nog een beetje lui en lusteloos. Maar kikker helemaal op van jouw filmpje, waardoor ik besefte dat zo'n dag er af en toe gewoon ook bij mag horen. Ga er nu nog een fijne namiddag en avond van maken.
Thanks lieve Lon!
Yvet - Dinsdag 18 februari 2020 22:03
Vind het juist een heeel leuk filmpje! Vind jouw filmpjes altijd heel fijn en leuk om te bekijken. Dankjewel voor t meekijken in een dagje van je leven. Zag er als een gezellig avondje uit, wel super balen van de pijn! Liefs!
Anne - Dinsdag 18 februari 2020 22:12
Oeh havermout met chai poeder is echt een goed idee!
Mirjam - Woensdag 19 februari 2020 10:24
Ey Lonneke,
Wat ziet je dag er heerlijk uit. Zo " zorgeloos".
Tuurlijk ben ik mij bewust dat jou leven niet zorgeloos is, maar je zet naar mijn idee je beste beentje voor en gaat constructief met dingen om.
En Gompie...wat verlang ik daarnaartoe.
Constructief handelen. Eten zonder oordeel.
Het voelt voor mij nu uitzichtloos na een pittige terugval ( die ik persoonlijk nu zwaarder ervaar als vrouw van 40 , als toen ik 20 was) toch geven filmpjes als deze mij ergens een sprankje hoop en een beetje moed om door te vechten. Dankjewel Lonneke, mooie inspiratie bron voor velen!
Anoniempje Xxx - Woensdag 19 februari 2020 12:03
Hoi Leuke video ik heb nog een video idee een soort kook video met proud2bme dat 2 van jullie of 3 recepten gaan koken zoals cakjes taartjes of iets anders.
skippie - Vrijdag 21 februari 2020 14:54
Wat een fijn relaxt en oprecht filmpje. Beterschap!