De modellenwereld is niet glamorous

 

Altijd al model willen worden? Kijk dan onderstaande video 'A not so glamorous model life' en vraag je erna af of je het nog steeds wilt. In de video zie je hoe scouts op zoek gaan naar modellen in Amerika. Hierna worden de meiden tijdens een boot camp 'opgeleid' voor het echte werk. Uiteindelijk komt het allemaal neer op de juiste maten.

model

De meiden worden op een streng dieet gezet en als ze aan het einde van de bootcamp nog 'te dik' zijn - ook al zijn ze prachtig - mogen ze niet naar New York.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Romyluna - Zaterdag 23 juni 2012 20:27
zuhuuucht.. Die meisjes zijn zo -mooi- dun, en nog niet goed genoeg :-(
SmallButBrave - Zaterdag 23 juni 2012 20:37
Echt ziek gewoon..
GLM1993 - Zaterdag 23 juni 2012 20:50
Waarom moeten ze zooo dun zijn....? :(
anne - Zaterdag 23 juni 2012 21:21
Gestoorde business.. echt waar.... het slaat gewoon zo nergens op.
En het maakt me ook zo boos, want het gebeurd gewoon overal ter wereld.
Ik weet nog wel dat ik mijn eerste casting had.
Hoe kan je het maken om tegen een meisje van 14 te zeggen dat ze 'gewoon lekker meer moet gaan sporten, snoepjes moet laten staan en 'lekker gezond' moet gaan leven (kreeg als lijst sla,wortels,appels en flessen met water mee).

Gatver..ik wil erg echt NOOIT meer wat mee te maken hebben.
MChantalle - Zaterdag 23 juni 2012 21:27
Dit triggert me best erg... Ik wou dat ik zo mooi dun kon zijn. Helaas ben ik ook niet zo lang...
't Is eigenlijk net alsof de scout 'de eetstoornis' is, die een meisje laat inzien dat ze nog niet goed genoeg is en nóg meer moet afvallen.. Ze worden er niet gelukkiger van, ook al is hun werkelijke droom hier om model te worden. Ze vinden het een zware strijd en blijven toch vechten om zo aan het 'perfecte plaatje' te voldoen, die eigenlijk niet haalbaar is, want al zijn ze afgevallen, 't is nooit goed genoeg en er kan altijd meer af...
willemijn - Zaterdag 23 juni 2012 21:34
ookal ben ik zo ongeveer genezen, dit doet me zóveel pijn om te zien..
MChantalle - Zaterdag 23 juni 2012 21:35
Die opmerking bij 4:06 is echt erg!
"And just think of how proud your mom will be if you are walking on the red way and your in the magazine for the first time...and say: "O mom...Thank you for..." Moeder: "Not buying these cupcakes.." En dan dat gezichtje van dat meisje... Alsof haar moeder anders niet trots op haar is, triest vind ik het..
struggle4life - Zaterdag 23 juni 2012 21:54
Zieke wereld!
Aine - Zaterdag 23 juni 2012 21:56
*V*E*R*S*C*H*R*I*K*K*E*L*IJ*K*!!!!!
struggle4life - Zaterdag 23 juni 2012 22:03
HiHi Zeggen 2 scouts met overgewicht dat die meiden 'te dik'' zijn!! WTF!!
B. - Zaterdag 23 juni 2012 22:26
Alles moet draaien om de kleding van de ontwerpers, dat is hetgeen wat in de spotlights moet staan. En hoe doe je dat? Door die meiden zichzelf te laten uithongeren en sporten totdat ze erbij neervallen, zodat ze er uiteindelijk uitzien zoals een kledinghanger. Zo moet je het eigenlijk zien. Een kledinghanger waar ze hun creaties op laten zien, meer bén je niet. Dat is echt niet iets wat je wilt, want wat voor inhoud heeft je leven dan nog? Dan ben je echt niet realistisch bezig met waar het in het leven echt om gaat. Nou, dan ben je gelukkig zeg...
spidermonkey - Zondag 24 juni 2012 11:57
sick...mn nichtje van 15 gaat modellenwerk doen :(
Anoniem - Zondag 24 juni 2012 11:57
Idioot, vooral omdat ze zelf hartstikke dik zijn! En vooral dat meisje aan het einde, kijkt ze jaloers naar die ander die wel dun genoeg is!
Anoniem - Zondag 24 juni 2012 12:02
En dan ook nog het idee dat anderen dat willen, dat wij graag dunne modellen willen zien in bladen. Dat slaat toch nergens op! Dat zorgt er ook nog eens voor dat anderen ook af willen vallen om er maar net zo uit te zien terwijl dat niet normaal is!
Charlotte - Zondag 24 juni 2012 15:05
Dit kán toch niet... Ik ben zo blij dat ik niet één van die meisjes ben. Je kunt mij niet wijsmaken dat die nog gezond kunnen zijn laat staan gelukkig als je zo gepushed wordt. Dit is belachelijk >_
... - Dinsdag 26 juni 2012 01:13
Het zijn alleen nog maar botten die bijelkaar gehouden worden door vel...
En zelfs dan zullen een hoog aantal mensen nooit dun genoeg zijn. Gewoon door hun lichaamsbouw. En kom op vanaf 13 jaar... Dan ontwikkel je nog alle vormen!!!
Dus dan zijn ze misschoen goed genoeg voor een jaar of zelfs een paar maanden en dan krijgen ze misschoen toch nog te brede heupen of te grote borsten..
Ziek gewoon..
lilly - Donderdag 20 september 2012 20:27
twee mensen die zelf niet echt dun zijn moeten zeggen dat mensen die al kei dun zijn te dik zijn. (snap je)
Ana - Vrijdag 25 januari 2013 21:29
De modellenwereld is GROTENDEELS geschift! Ik zag laatst de film Model Girl, een film (documentaire) over een Russisch meisje van 13, broodmager en met de droom model te worden. Ze wordt gecast en mag naar Japan, haar droom komt uit! Althans, dat denkt ze, haar foto's worden gebruikt , ze krijgt niks betaalt een keert terug met een schuld van 2000 euro. Een paar jaar later moet ze weer naar Japan om vervolgens naar China en Taiwan gestuurd te worden, ze keert terug naar Rusland met een dubbele schuld.Niet echt bepaald een droom die uitkomt...