De lunchpauze: beladen boterhammen

 

Elke dag die beladen, belegde boterhammen waar je tegenop ziet of die je stiekem probeert uit te stellen. Wij weten ook hoe moeilijk een lunch kan zijn en maakten daarom deze video. Eerder kon je al eens met ons de eetbuidrang uitzitten, vandaag kun je met ons mee lunchen. Om te relativeren, om gemotiveerd te blijven, om wat afleiding te hebben of omdat je het gewoon grappig vindt om ons te zien stuntelen in deze lange video. Dus pak je lunch erbij en schuif bij ons aan. Eet smakelijk!

Elke dinsdag komt er een nieuwe video online op ons YouTube-kanaal! Zo nemen we jullie regelmatig een dagje mee of proeven we nieuwe producten. Liever wat serieuzere video's? In onze ProudPraat-video's bespreken we meer diepgaande en persoonlijke onderwerpen. Als je een onderwerp mist, laat het weten in de reacties! 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

anoniem - Dinsdag 17 november 2020 15:34
Fijn dit! En vooral ook dat Irene 'gewone boterhammen' eet.
Bijzondere dingen zijn vaak niet zo'n probleem bij mij; omdat dit uitzonderingen zijn/ een speciaal moment of gelegenheid.
De gewone boterhammen, iedere dag, daar heb ik veel meer moeite mee!
Dankjulliewel!
britneyangel - Dinsdag 17 november 2020 16:28
wat een fijne en helpende video en herkenbaar!
MetalKreeft - Dinsdag 17 november 2020 20:11
De lunch blijft voor mij toch de lastigste eetmoment, lastiger dan ontbijt en diner, ik kan niet zo goed verwoorden waarom
R - Dinsdag 17 november 2020 21:17
Pindakaas met banaan! Maar dat is ook super eng!
Blub - Woensdag 18 november 2020 06:41
Het kan mindful zijn om je lunch te eten tijdens het wandelen
Cindy - Woensdag 18 november 2020 20:01
Fijne video!dank je
Nina - Vrijdag 19 februari 2021 00:13
Heel erg bedankt! Het hielp echt! En dat van eten van anderen herken ik heel erg! Bijvoorbeeld als mijn moeder of oma thee maakt ben ik bang dat ze er suiker in doen ofz , heel bizar!šŸ„ŗ