Liefste mogelijkheid om beter te worden

 

Liefste mogelijkheid om beter te worden, niet alleen beter te worden maar ook een beter leven te creëeren voor later. Want eigenlijk moet ik je dankbaar zijn. Dankbaar voor het feit dat je mij mezelf beter hebt leren kennen. Zonder jou had ik nooit geweten hoe sterk ik ben als persoon, hoe graag ik een leuk leven wil leiden, hoeveel goede eigenschappen ik heb en bovenal hoe ik die goede eigenschappen niet meer als valkuil hoef te gaan zien.

Ik heb zoveel geleerd over wie ik ben en waarom ik zo geworden ben. Gedachtes die ik nooit uit durfde te spreken, durfde ik opeens aan te gaan. Dit heeft me bijgebracht dat alles wat voor mij als natuur en karakter aanvoelde als een leugen begon te lijken. Dat maakt het me ook moeilijk om te zeggen dat ik van je af wil. Want jij bent het enige waar ik absolute zekerheid over had de afgelopen 2 jaar.

meisje

Je gaf me controle op de momenten dat ik die het meest nodig had. Als ik aan het huilen was dan gaf jij me de zuurstof om weer door te kunnen ademen. Toch bedenk ik me iedere keer weer dat het tijd is voor een nieuwe start. Want inmiddels geef jij mij geen controle meer maar heb jij controle over mij. Jou loslaten is daarom geen beslissing en ook geen keuze voor mij maar gewoon simpelweg noodzakelijk. Het lijkt wel alsof ik niet met je en niet zonder je kan.

Ik hou mijn blik op het feit dat ik zonder je kan maar mijn gevoel blijft hangen in dat waar ik zo bang voor ben: dat ik niet zonder je wil. Toch heb jij van alle mensen mij het meest verraden. Want je bracht me op een punt waar ik zelf nooit wilde komen en waar jij me had beloofd ook nooit te brengen.

meisje

Wat ik mezelf nu wil brengen is een nieuwe start, een nieuwe opleiding, een nieuwe kans om weer te worden wie ik altijd al was. Om weer te kunnen genieten van alle mooie momenten. En om de mensen in mijn leven weer gelukkig te zien. En geen zorgen meer in hun ogen te zien. Iedere dag zal ik me zelf in moeten prenten dat ik geen calorieën moet eten in nummers maar in voedingswaardes die helpen mij lichaam weer sterk en gezond te maken.

Zodat dat zelfde lichaam een toekomst tegemoet kan gaan met een leuke studie en later een mooie baan. Met nu een paar hartsvriendinnen en later een leuke vriendenkring. Met nu een veilig thuis en later een gezellige studentenkamer. Met nu een geliefde en later een partner. Maar bovenal met nu geluk in de kleine dingen en later groot geluk in ieder moment.

Romy ♥

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

PeggyVerrijt - Zondag 17 april 2016 13:08
Prachtig geschreven!
Rachna - Zondag 17 april 2016 13:17
Mooi geschreven en wat ben je een prachtige vrouw ❤❤💪
damagedbutterfly - Zondag 17 april 2016 13:39
Wauw mooi geschreven zeker het laatste!! 💟💟💟
Just me - Zondag 17 april 2016 14:08
Wow, je bent echt mooi! Prachtige tanden ook, haha. Dat is zo raar om te zeggen, maar zo is het wel.
Naomi - Zondag 17 april 2016 19:33
Mooi geschreven lieverd! Ik hoop dat we vooral tijd bij elkaar blijven!! En ik hoop echt dat je het geluk gaat vinden maar ik heb er vertrouwen in!! Ik weet dat je het kan! En ik zal je altijd blijven steunen no matter what..


Geel veel liefs van mij
Tanesha - Zondag 17 april 2016 20:44
Mooi geschreven, heb er vertrouwen in dat het goed komt X
Justmeyoy - Zondag 17 april 2016 21:11
Wauw super geschreven Romy! Echt mooi. Het gaat zeker goed met je komen, dat verdien je x onthoud dit. Groetjes y.
Justmeyoy - Zondag 17 april 2016 21:11
Wauw super geschreven Romy! Echt mooi. Het gaat zeker goed met je komen, dat verdien je x onthoud dit. Groetjes y.
Ingrid - Zondag 17 april 2016 21:37
Romy,

Zet hem op !! Je bent zo'n leuke lieve mooie meid ! Ik schrik wel van jouw foto's nu, dit ziet er niet gezond uit. Never give up !

Grtjs mrs always right ;-)
Arie - Maandag 18 april 2016 12:34
Heyyyy Romy,

Bizar mooi geschreven en de echte waarheid.
We hebben nogsteeds enorm veel respect voor je kanjer en ik blijf zeggen dat je een enorme inspiratie voor me ben .

Geloof me als ik zeg dat je een inspiratiebron bent (en kan zijn) voor vele

We zien elkaar snel weer,

Arie

Kim300808 - Maandag 18 april 2016 18:51
Mooi geschreven! Vooral geraakt door je laatste zin!
iman - Dinsdag 19 april 2016 09:16
heel mooi geschreven!!