Trend: De Purrito

 

Op Proud2Bme schrijven we regelmatig over bizarre trends op het World Wide Web, zo ook over gekke trends met huisdieren. Een tijdje geleden schreef ik bijvoorbeeld over honden met een panty. Ook hebben we een keer geschreven over breading: katten met een boterham om hun koppie. En tenslotte vond ik de grap met de scanner die de onderkant van je kat scant ook erg leuk: De cat scan. Vandaag hebben we weer een nieuwe gekke trend op social media gevonden: De Purrito.

Purrito is een kruising van de woorden burrito en het 'purr geluid' van een kat. Het idee is dat je je huisdier (veelal dus een kat) oprolt zoals een burrito in een deken. Op die manier ziet je huisdier met deken er dus uit als een burrito. De hashtag #purrito heeft al honderden instagram en Tumblr berichten met huisdieren gerold in dekens, handdoeken, picknickkleden en zelfs sokken. Onderstaand zie je hier een aantal voorbeelden van.

 

Ook ik heb geprobeerd een purrito te maken. Poes had hier absoluut geen zin in, dus daarom was Sjors het slachtoffer ;) Hij vond het prima.

purrito

Het resultaat: Een harige Purrito ♥

 

Gerelateerde blogposts

10
JUL
Be more dog
3

Reacties

Laura - Donderdag 24 april 2014 19:05
Haha, Sjors is vet schattig.

Die katten zien er echt niet uit alsof ze het nou heel leuk vinden.
G. - Donderdag 24 april 2014 19:15
Ach, ik vind het eigenlijk een beetje sneu. Doe dat bij jezelf en laat die beestjes met rust.
Nikki - Donderdag 24 april 2014 20:02
Sommige plaatjes zijn echt zielig, die zitten veel te strak in zo'n dekentje in een rare houdig. Maarrr sjors is wel echt lief! Die heeft gewoon een dekentje om zich heen!
AnaMan - Donderdag 24 april 2014 21:19
Lijkt me niet erg leuk voor die dieren. In elk geval niet geschikt voor elke kat... :\
pea - Donderdag 24 april 2014 21:26
echt wel leuk die plaatjes ik heb nu een kleinen pup hij kruipt steeds in een laars
Pauliene - Donderdag 24 april 2014 22:04
Vind eigenlijk niet zo geweldig bedoel wie zegt dat die katten dit wel willen op sommige is echt duidelijk te zien dat het niet vrijwillig is bedoel wie weet wat ze niet allemaal met die kat hebben moet uitvreten voor ze het beestje zo kregen nee lijkt eerder dan dieren mishandeling
Silent-Tears - Donderdag 24 april 2014 22:07
Als ze het uit zichzelf doen, hartstikke leuk. Zoals Pea zegt dat haar pup in een laars kruipt. Ook katten kunnen zich altijd lekker verstoppen. Maar dit... nee, dit is niet vrijwilliger op het overgrote deel van de plaatjes en veel dieren kijken erg gestresst. Sjors is dan wel weer schattig, maar die heeft het meer om zich heen dan dat ie gemummificeerd is als het ware. Nee, stomme trend!
Denisee.. - Donderdag 24 april 2014 23:06
Ahhh, dit is zoooo schattig!
S. - Donderdag 24 april 2014 23:13
Arme beesten...
Scorpiors - Donderdag 24 april 2014 23:27
ik vind die drie katjes in dat doorzichtig bakje wel schattig.
Maar alle foto's zijn dat wel hoor, maar die vind ik wel het leukste!
Groetjes.
_Luckamy_ - Vrijdag 25 april 2014 00:17
Ik vind het super zielig! Je gaat mij niet vertellen dat die katten dit leuk vinden...
ms - Vrijdag 25 april 2014 06:52
Mijn kat vond het heerlijk om nadat ze gedouched had in een handoek ingwikkeld te zijn... Als je een keer haar alleen afdroogde was ze echt niet blij.. en kwam ze heel subtiel met de handoek achter haar aan naar je toe.
Silent-Tears - Vrijdag 25 april 2014 08:55
@ms: douche je je kat vaak? en waarom?
lijkt mij zeer onnodig en onnatuurlijk. :(
Ingrid - Vrijdag 25 april 2014 23:38
Ik hoef er bij mijn katten iig niet mee aan te komen, maar Sjors is weer te cute gewoon, het staat hem en hij vindt het volgens mij helemaal best hihi ;)
josha - Zaterdag 26 april 2014 10:23
Ik vind sommige foto's best schokkend....
ms - Zaterdag 26 april 2014 22:40
Mijn kat douchede ik regelmatig.. vond ze niet erg... Dit deed ik omdat ze zichzelf niet goed kon schoon houden. Ze gaf ook regelmatig zelf aan dat ze onder de douche wou.. Het was een appart lief katje.. Die gewoon niet spoorde.. en bij sommige dingen een handje hulp nodig had. Van hulp bij douchen tot hulp bij het niet kunnen springen..