25 dingen die je doet als niemand kijkt

 

Wees niet bang om jezelf te zijn. 'Don't be afraid to be you' We zijn vaak bang om onszelf te zijn, omdat we onzeker zijn over wat de mensen om ons heen van ons vinden en denken. Daarom doen we dingen soms niet of houden we ons een beetje in. Maar wanneer niemand naar ons kijkt, durven we helemaal onszelf zijn. Dan laten we niet alleen onze meest spontane trekjes zien, maar ook onze meest rare trekjes. Wat doen mensen wanneer niemand kijkt?

Voor onze Proud2Smile blog leek het me leuk om een top 20 te maken van herkenbare dingen die we doen wanneer niemand naar ons kijkt. Neem het niet te serieus, dit is immers onze humorblog. Ik zal beginnen met de meest bekende.

who are you

1. In je neus of oren peuteren
Helaas zijn er ook mensen die dit niet doen als niemand kijkt, maar gewoon doen als iedereen kijkt. Maar in principe doen de meeste mensen dit wanneer niemand kijkt. Oh en als kers op de taart zijn er ook nog mensen die het gepeuterde erna stiekem in hun mond stoppen.

2. Hard meezingen met muziek alsof je de zangeres zelf bent
Als er niemand in de buurt is, misschien zit je op je kamer of in de auto, en jouw favoriete nummer begint te spelen, zing je zo hard en enthousiast mee, terwijl je doet alsof jij de zangeres zelf bent. Je voelt je stoer, sexy en knap tegelijk. Je gaat helemaal uit je dak. Totdat er ineens iemand op je deur klopt. Awkwarddd...

3. Ex-vriendjes of ex-vrienden en andere mensen uitchecken op Facebook
Ja, geef het maar toe, ook jij gaat weleens op Facebook op zoek naar mensen met wie je eerder bevriend was of aarmee je een relatie had om te kijken waar die persoon mee bezig is en/of om naar zijn of haar foto's te kijken.

4. Uit het pak of de fles drinken
Omdat je dorst hebt en geen zin hebt om eerst een glas te pakken drink je snel even uit het pak of de fles. Of misschien heb je wel erge trek en haal je je vinger even goed door de pot Nutella of pindakaas.

5. Jouw spiegelbeeld bekijken in de bus of winkelruit
Ookal heb je al bij drie ruiten eerder gekeken, ook bij de vierde ruit wil je nog even kijken hoe je eruit ziet. Zit je haar wel goed? Heb je een goed figuur? Zie je er leuk uit? Terwijl niemand kijkt, althans dat denk je, bekijk jij jezelf stiekem in allerlei ramen.

6. Iets opeten wat je op de grond hebt laten vallen
Je had zoveel trek in dat broodje, maar nu laat je het op de grond vallen! Gelukkig heeft niemand het nog gezien en kan je het snel oprapen om het alsnog op te eten. Er zit heus niet zoveel vuil op.

7. Je handen niet wassen nadat je naar het toilet bent geweest
Ja natuurlijk is het wel zo netjes om even je handen te wassen nadat je naar het toilet bent geweest, maar kom op, je hebt haast en je hebt er geen zin in. En waarom zou je ook, er is niemand die ziet of jij je handen wast of niet? Zo vies zijn je handen toch ook helemaal niet?

8. De laden en kasten in de slaapkamer van je ouders bekijken
Misschien heb je dit vroeger of kort geleden weleens gedaan. Terwijl je ouders niet thuis waren of beneden waren stiekem in de lades en kasten in de slaapkamer van je ouders gekeken. Ik heb dat vroeger zeker weleens gedaan.

9. Een gek gezicht trekken naar degene met wie je bent als die even niet kijkt
Gewoon omdat je er zin in hebt of omdat je je ergens ongelooflijk aan irriteert: Op het moment dat je vriendin niet kijkt een gek of boos gezicht naar haar trekken.

10. Een kinhaar verwijderen in gezelschap
Ineens heb je door dat er op je kin een grote haar groeit. OMG als niemand die maar heeft gezien? Je voelt je een soort oude tang en wil het ding er zo snel mogelijk weg hebben. Zonder dat iemand het merkt probeer jij op de momenten dat niemand kijkt het ding eruit te trekken.

x

11. Gek dansen terwijl je wacht op de oven, magnetron of wasmachine
Als je moet wachten tot je eten of was klaar is verveel je je. Deze verveling kan goed omslaan in bijzonder hippe of sexy dansmoves.

12. Bij rommel in je kamer alles onder je bed leggen
Je hebt geen zin om op te ruimen terwijl het een enorme bende is in je kamer of huisje. Je besluit daarom snel alle troepjes onder je bed weg te moffelen.

13. Onder je oksels ruiken of je stinkt
Op je werk of op school even snel onder je oksels ruiken om te bepalen of je deodorant nodig hebt of niet. Zolang niemand het ziet en niemand je ruikt, is er niets aan de hand.

14. Je onderbroek recht trekken of uit je bilspleet trekken
Je hebt dit vast wel eens gehad; je onderbroek zit scheef of half in je bilspleet. Vreselijk irritant zit dat. Maar hoe krijg je dat ding er ongemerkt uit, want je wil niet dat mensen zien dat je tussen je billen zit te plukken....

15. Op de klok kijken als je bij iemand bent waar je het niet naar je zin hebt
Je bent ergens op een verjaardag of bij een vriendin, maar hebt het helemaal niet naar je zin. Op de momenten dat niemand naar je kijkt, kijk je stiekem op je horloge of zoek je naar een klok om te beoordelen of je al bijna weer weg kunt gaan.

16. Je knoop van je broek los doen na het eten
Je hebt heerlijk gegeten samen met anderen, maar die mooie strakke broek die je aan hebt getrokken, zit na dit etentje wel heel erg strak. Zonder dat iemand het ziet wip jij de bovenste knoop van je broek los. Pffff, dat lucht op.

17. Een modellengezicht of duckface naar jezelf trekken in de spiegel
Je staat alleen voor de spiegel en kijkt naar jezelf. Hoe zou je eruit zien als je even een sexy duckface trekt? Of een beetje een modellenlook? Ook jij hebt dit vast weleens gedaan.

18. In je telefoon kijken of je haar of make-up goed zit
Zit je haar nog goed? Zit je lippenstift er nog wel goed op en zit er niets op je tanden? Is je mascara niet uitgelopen? Op het moment dat niemand kijkt probeer jij in het glas van je telefoon of met de camera van je telefoon even snel naar jezelf te kijken.

19. Je eigen scheet ruiken
De scheetjes van andere mensen zijn oh zo vies, maar die van jezelf ruik je maar al te graag. Oh en niet te vergeten, als je naar het toilet bent geweest vind je het soms reuze interessant om even achter je te kijken hoe 'het' eruit ziet.

20. Jezelf Googelen
Jij hebt jezelf vast weleens via Google opgezocht. Waar kwam je allemaal uit? En misschien heb je naast jezelf ook allerlei andere mensen via Google onderzocht. Oud klasgenootjes? therapiegenootjes? therapeuten?

21. Hardop tegen jezelf praten
Als je alleen thuis bent of in de auto zit of op de fiets, wil je nog weleens met jezelf in gesprek gaan. Niet gewoon zachtjes in je hoofd, nee, gewoon hardop. Hele gesprekken voer je met jezelf.

22. Eerst minstens 30 foto's van jezelf maken voordat je tevreden bent met één
Mensen respecten je foto op Facebook: Wauw wat zie je er mooi natuurlijk en spontaan uit. Zij weten echter niet dat jij minstens 30 foto's hebt moeten maken om tot die ene foto te komen.

23. Je laptop meenemen naar het toilet
Je bent zo druk bezig op je laptop, misschien kijk je naar Netflix of zit je op Facebook of ben je aan het chatten. Hoe dan ook, je hebt helemaal geen tijd om naar het toilet te gaan. Je neemt je laptop daarom gewoon mee naar het toilet om daar al toiletterend verder te laptoppen.

24. In de douche plassen
Waarom eerst gaan plassen als het net zo makkelijk onder de douche kan? Niemand die het ziet en als er niemand in de badkamer is, ook niemand die het ruikt.

25. Je kleding ruiken om te bepalen of het te veel stinkt om nog een dag te dragen
's Morgens ruik je onder de oksels van je kleding of het niet te erg stinkt. Valt het allemaal nog mee met de stank, dan spuit je er nog even wat parfum of deodorant op en kan je de trui gewoon weer aantrekken.

Welke punten herken jij?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Rianne - Woensdag 26 maart 2014 12:39
Hahaha funny. Ik herken best veel /\/\
Hannah - Woensdag 26 maart 2014 12:42
Oei, ik herken me in 19 van de 25 items.. ;)
lotte - Woensdag 26 maart 2014 12:49
hahaha, doe ze bijna allemaal wel eens
Me - Woensdag 26 maart 2014 12:51
Hahaha, best herkenbaar. Wat ik doe als ik alleen ben is gewoon die buik laten hangen en niet steeds intrekken als anderen erbij zijn.
j - Woensdag 26 maart 2014 14:02
Hahaha echt alles, behalve handen wassen. Dat doe ik altijd!
ik - Woensdag 26 maart 2014 14:23
hahaha die gekke dansjes.... die doe ik eigenlijk altijd:P (ook als mensen wel kijken.....)
Katja - Woensdag 26 maart 2014 14:25
Grappige blog!
maan - Woensdag 26 maart 2014 14:33
omg ik lig helemaal dubbel hahah
alle troepjes onder mijn bed moffelen.. great dit ;)
m - Woensdag 26 maart 2014 15:07
haha, dat doe je maar als je thuis bent of je bent hier niet thuis! wel leuk! Ik hoorde zelfs dat ze het plassen onder douche wilden 'promoten' om water uit te sparen, maar het is gewoon eigenlijk heel goor, je moet het doucheputje dan net als een wc reinigen..en als je dat niet doet..
charly24 - Woensdag 26 maart 2014 15:18
Hahaha!! Wat grappig
:) - Woensdag 26 maart 2014 15:28
HAHAHHA bijna allemaal. ;)
Nikki - Woensdag 26 maart 2014 15:33
Whaha wat erg allemaal!!
(Toch herkenbaar, hihi)
Y - Woensdag 26 maart 2014 15:53
ben schuldig aan behoorlijk veel.. maar ik was wel ALTIJD mijn handen na het toilet.
luna - Woensdag 26 maart 2014 16:43
haha leuk, ik mis nog: ongegeneerd een flinke boer laten ...
Vlindertje - Woensdag 26 maart 2014 17:04
haha heeeel veel herkenbare dingetjes :)
Maanmeisje - Woensdag 26 maart 2014 18:10
Very funny :-)!
Star* - Woensdag 26 maart 2014 20:05
haha sommige zijn wel herkenbaar maar sommige zijn echt vies xD
l - Woensdag 26 maart 2014 20:10
Toen ik alleen de titel had gelezen had ik al wat in mijn hoofd van dingen die ik doe. Blijkbaar kunnen jullie gedachten lezen, want alles wat ik dacht staat in dit artikel.
.xEmily - Woensdag 26 maart 2014 20:38
Hahaha, wat een leuke blog!
Lamp - Woensdag 26 maart 2014 22:55
Oh my sommige zijn echt te smerig :P maar er zitten er ook veel tussen die ik herken!
Roos - Donderdag 27 maart 2014 11:30
Oeps...... hahaha
Sunshine - Donderdag 27 maart 2014 21:19
Haha ik voel me ZWAAR betrapt nu ;)
Gelukkig ben ik niet de enige
Sunshine - Donderdag 27 maart 2014 21:19
Haha ik voel me ZWAAR betrapt nu ;)
Gelukkig ben ik niet de enige
respect - Vrijdag 28 maart 2014 13:12
Ik heb er nog een iets uit je tanden halen als je geen tandenstoker bij hebt. :S
ilumminati - Vrijdag 28 maart 2014 21:51
Hahaha, ik herken mezelf in 23 vd 25 :)
Gelukkig ben ik niet de enige !
Paz - Zaterdag 29 maart 2014 09:12
Hahahah, de meeste kloppen! :D
Sharon - Zondag 30 maart 2014 21:59
Okee, sommige wist ik echt niet dat mensen dat deden. Maar natuurlijk heb ik ook wel vreemde trekjes. Als ik ergens mee zit kan ik hele gesprekken voeren met mezelf. Maar dan lucht het ook op. Vreemd genoeg. En punt 14 je onderbroek rechttrekken.
Roos - Zondag 13 april 2014 15:17
hahaha echt veel te herkenbaar dit =')
XxX - Vrijdag 27 juni 2014 11:14
veel
julia - Vrijdag 6 mei 2016 00:14
Hahahhaaa herkenbaar en heel leuk xxx