Wat jongens irriteert aan meiden

 

Aan welke dingen die wij als vrouwen doen, hebben mannen een hekel? Waar irriteren ze zich aan? Onderstaand een top 8 van de dingen waar mannen zich bij vrouwen zich aan irriteren. Zet je schrap....!

bitch1. Bitchy/ Kattig doen
Als een knappe man een bar binnenloopt, zal er geen enkele andere man die dit ziet, zachtjes het woord "bitch" fluisteren. Wij vrouwen doen dat, veelal uit jaloezie, wel. Mannen begrijpen niet waarom vrouwen dit bij elkaar doen.

Wij vrouwen kunnen heel bitchy en gemeen zijn, vooral als het gaat over het uiterlijk van andere vrouwen. Jaloezie, haat en nijd is ons helaas niet vreemd.

2. Overdreven veel emoties
Een vrouw kan overal om huilen. Mannen hebben het idee dat we onze emoties, zoals huilen, soms ook inzetten als wapen in ruzies. Heel irritant kan dat zijn!

3. Onze schoonheidsrituelen
De meeste mannen hebben 's morgens en voor het slapen gaan eenvoudige routines bestaande uit een douchen, scheren en tandenpoetsen. Dus waarom, vragen zij zich af, hebben wij vrouwen zulke gedetailleerde en langdurige schoonheidsrituelen? Oh en hoe werken wimperkrultangen?

4. Onze rare eetgewoontes
Mannen hebben een hekel aan uit eten gaan met een vrouw die bijna niet eet. Heel vervelend om tegenover iemand te zitten met een salade, natuurlijk zonder dressing of croutons, gevolgd door vis met groente, terwijl ze verlekkerd kijkt naar zijn hamburger met friet.

5. Onze gelogen getallen
Er zijn twee (of drie?) dingen waar we als vrouwen over mogen liegen: onze leeftijd, (ons gewicht??) en het aantal jongens waarmee we hebben geslapen. Laat dit nou net iets zijn waar mannen een hekel aan hebben!

6. Het PMS excuuspms
Als mannen ergens een grote hekel aan hebben bij vrouwen, dan is het wel het gebruik ban het PMS excuus. Ok, ze weten niet hoe vervelend de aanloop naar ongesteldheid kan zijn, maar toch! Als je niet écht last hebt van PMS, gebruik het dan niet als excuus. They hate it!

7. Onze frenemies
Mannen begrijpen niet waarom wij vrouwen er frenemies op na houden. Frenemies zijn zogenaamde vrienden. Zogenaamd, want ze kwetsen je gevoelens, roddelen over je en praten neerbuigend met je. Weg ermee!

dik

8. Onze obsessie met ons lichaam
"Ik heb een lelijke huid. Ik wou dat mijn haar langer was. Ik walg van mijn dijen." Dit is een van de dingen die jongens haten aan meisjes, omdat ze het gewoon niet begrijpen. Ze begrijpen niet dat wij als vrouwen ons zo druk maken om de vorm van ons lichaam en om ons uiterlijk.

Wist je al dat jongens een hekel hebben aan bovenstaande dingen?

Weet jij waar ze nog meer een hekel aan hebben?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anoniem5 - Woensdag 23 november 2011 16:16
Volgens mij hebben mannen inderdaad een hekel aan meiden die alleen maar met hun uiterlijk bezig zijn. Zelf ben ik niet zo'n type maar vraag me dan weer vaak af of mannen me wel vrouwelijk genoeg vinden.
a.. - Woensdag 23 november 2011 18:46

Hahha als je eens wist hoe bichy jongens onder elkaar kunnen zijn over een ander! Stelletje roddeltantes zijn het die het afentoe beter kunnen wij meiden :p
Kimberley - Donderdag 24 november 2011 00:20
ik geloof dat jongens ook een hekel hebben aan de emancipatie :) het feit dat wij vrouwen nou eenmaal net zo goed dingen kunnen als de guy's dat frustreert ze volgens mij wel :D.
hOI - Maandag 28 november 2011 17:01
Of te wel, mannen hebben een hekel
aan gemene en vooral NEPPE meiden!

(je kan best last hebben van je menstruatie en je schoonheids rituelen hebben maar ligt er aan OP DE MANIER WAAROP)
me x - Zaterdag 25 februari 2012 16:30
^^ mee eens ! x
MOI - Dinsdag 20 november 2012 23:08
volgens mij vinden ze het ook heel irritant als een meisje bot doet naar hem, en als ze met elkaar praten dat het nergens over gaat. DƔt is zo awkward.
JustMeXx - Zaterdag 19 januari 2013 18:14
Oei ik heb al deze dingen al gedaan/ doe ik. :S
JustMeXx - Zaterdag 19 januari 2013 18:14
Oei ik heb al deze dingen al gedaan/ doe ik. :S
JustMeXx - Zaterdag 19 januari 2013 18:14
Oei ik heb al deze dingen al gedaan/ doe ik. :S
meisjemaatje34 - Maandag 29 april 2013 18:58
ik denk dat jongens een hekel hebben aan meiden die andere meisjes zwart praten de gemeenste dingen zeggen over die ander uit jalozie
hoiii - Vrijdag 27 september 2013 21:00
Jongens haten ook als meisjes te veel praten. Zou houden van inteligente meiden.
Vrouwvan18 - Zondag 24 augustus 2014 11:38
Volgens mij is de tijd al heel erg veranderd en kloppen sommige dingen niet meer ;)
jongen - Maandag 29 december 2014 16:42
Ik ben een jongen en ik vind het heel irritant als meisjes kattig doen.
Daar houden jongens echt niet van!
Het is trouwens niet zo dat alle jongens van intelligente meiden houden.

koen - Donderdag 9 april 2015 16:29
make-up aan meiden is vervelend.
Rene - Zondag 19 juli 2015 17:00
Meisjes zijn stom en iritant
god - Zaterdag 12 maart 2016 15:43
Rene jij gaat naar de hel
Annelotte - Dinsdag 25 oktober 2016 18:18
Ik doe echt NOOIT make-up op :/
Gewoon:P - Zondag 30 oktober 2016 12:57
Het kan me echt niet schelen wat mensen van me vinden zeg ik altijd. Maar soms heb ik daar best wel last van. Omdat ik me niet zo als meisje gedraag. Haha, wie herkent dit?
Egdtf - Woensdag 20 februari 2019 13:31
Ik ook diep van binnen ben ik ook daar verdrietig over! šŸ˜ž