Q&A met de nieuwe teamleden

 

Femke en Rihan zijn inmiddels steeds vaker te zien op de socialemediakanalen. Om ze toch nog wat beter te leren kennen, hebben ze een Q&A opgenomen. Deze video is te bekijken op het YouTube-kanaal. Hoe heet de favoriete knuffel van Femke? En welke eetstoornis hebben ze gehad? Je ontdekt het nu in de nieuwe video!

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de redactieleden bekijken, verschillende Q&A's en meer.


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

M. - Woensdag 1 mei 2024 13:22
Hoi Femke en Rohan, leuk om jullie wat beter te leren kennen! Jullie hebben beide een fijne stem en vibe ofzo (vind ik) om naar te kijken, heel prettig voor alle toekomstige content die er aan zal komen dus :-)
Heel veel herkenning trouwens!

Veel plezier bij Proud en succes!
M. - Woensdag 1 mei 2024 13:36
Rihan* natuurlijk ;-)
Floor - Woensdag 1 mei 2024 19:59
Leuk/ mooi!

Interessant om te horen over de functies van je eetstoornis. Die zijn bij mij helaas nooit onderzocht, omdat ik nooit officieel gediagnosticeerd ben.
Nu tien jaar later loop ik daar tegenaan. Wist ik maar precies wat de functies waren.
Lost girl - Donderdag 2 mei 2024 13:25
De functie van je eetstoornis heeft in principe niks met de diagnose van een eetstoornis te maken. Hier kan je zelf of samen met een therapeut onderzoek naar doen als je denkt dat dat helpend is. Voor sommige mensen helpt het om een functie te weten, voor anderen niet. De functies die hier bij proud genoemd worden zijn meestal de voor de hand liggende zoals controledrang, perfectionisme en emotie regulatie, maar dit kan per persoon verschillen.
S - Woensdag 1 mei 2024 20:11
Leuke voorstelronde Rihan en Femke en antwoorden op de vragen; bedankt en veel succes op Proud!
britneyangel - Woensdag 1 mei 2024 21:25
leuke video van jullie!
jullie zijn nog erg jong zeg haha! maakt niet uit hoor.
Lost girl - Donderdag 2 mei 2024 13:17
Welkom als medewerker bij het proud team! Ik wens jullie heel veel plezier en kijk uit naar nieuwe persoonlijke content.

Liefs, lost girl ☀️
Hadise - Donderdag 2 mei 2024 19:34
Welkom! Eindelijk normale mensen bij Proud2bme die niet overgevoelig zijn zoals de andere leden.
Lost girl - Donderdag 2 mei 2024 22:28
Ik vind dit een merkwaardige reactie. Iedereen is zoals ie is met persoonlijke kenmerken die bij jou misschien niet passen maar bij een ander wel. Er bestaat gelukkig niet zoiets als normaal. Alles is een variatie op. Laten we daar blij mee zijn.
britneyangel - Donderdag 2 mei 2024 23:00
ik ben het eens met jou lost girl! ik vind het ook geen leuke reactie van je naar het team want iedereen doet zijn best voor je, ik vind dat je zo een reactie niet moet plaatsen!
Hadise - Donderdag 2 mei 2024 19:34
Alleen Lonneke is leuk! Lonneke is de beste maar de rest is 🤢🤢🤢
Why - Donderdag 2 mei 2024 21:42
Ik vind je reactie echt ongelofelijk, gelukkig ben je de uitzondering op de regel van Proudies die wel vriendelijk en steunend zijn.
Lasse - Donderdag 2 mei 2024 21:18
huh, team! Ik denk dat de reactie van Hadise niet heel gepast is.
Team Proud2Bme - Vrijdag 3 mei 2024 10:29
Hoi Hadise, het lijkt erop dat jou iets dwarszit tav Proud2Bme. We willen je vriendelijk doch dringend verzoeken hierover te mailen naar info@proud2bme.nl ipv hier berichten over te posten in de gastenboeken onder de blogs.
Lasse - Vrijdag 3 mei 2024 16:32
jaa, Peter Rabbit. Ik heb er zelfs nu een tattoo van! Benieuwd naar jullie verhaal achter jullie tattoo's. Gaan jullie daar ook over vertellen?

o ja, welkom!