Proud2Bme; samen verder

 

Vorige week konden jullie in Scarlets blog lezen dat zij na ruim tien jaar afscheid heeft genomen van Proud2Bme. Tien jaar keihard werken, een succesvol platform opzetten, draaiende houden en ontelbare inspirerende en motiverende teksten. Dat zullen we voor altijd koesteren. En wat gaat er nu met Proud2Bme gebeuren?

Zoals de meesten van jullie al weten, heb ik Scarlet vervangen tijdens haar ouderschapsverlof in 2019. Jullie konden toen al wat meer over mij lezen in mijn voorstelblog. Sinds Scarlet heeft besloten Proud los te laten, heb ik de rol van hoofdredacteur officieel overgenomen. En dat doe ik met heel veel liefde! De afgelopen maanden heb ik kunnen zien wat een bijzondere community er rondom Proud bestaat. Ik las jullie berichten, leefde met jullie mee en werd geraakt door jullie openheid, overwinningen, bedankjes naar ons en steunende berichten naar elkaar. Acht maanden heb ik gehad om me helemaal in de wereld van Proud2Bme te verdiepen. In die tijd ben ik van dit platform gaan houden als van een nieuwe liefde. En nu? Nu kan ik zeggen dat het echt 'aan' is tussen ons.

Ik ben niet de 'nieuwe Scarlet'. Scarlet is onvervangbaar. Ik ben Nadine. Ik ben iemand anders en ik zal sommige dingen ook anders aanpakken. Maar in de basis heb ik hetzelfde doel: jou helpen in jouw strijd tegen de eetstoornis. Ik zal dat voornamelijk achter de schermen doen. Er worden al zoveel mooie, leerzame blogs geschreven en waardevolle reacties op jullie berichten gegeven door het huidige redactieteam en onze vrijwilligers; daar heb ik simpelweg niets aan toe te voegen. Ik zet mijn kennis en ervaring voornamelijk in om Proud2Bme operationeel zo goed mogelijk draaiende te houden, waardevolle samenwerkingen aan te gaan en het platform verder te ontwikkelen. Daarnaast beantwoord ik met veel plezier al jullie mailtjes en lees ik met enthousiasme en ontroering de gastblogs die binnenkomen.

In de tien – bijna elf – jaar waarin Proud2Bme bestaat, is het platform uitgegroeid tot de best bezochte en meest bekende e-health site van Nederland. Proud is er om herkenning, erkenning en motivatie te vinden en je te helpen om de hulp te vinden die bij jou past. Samen met Irene, Daphne, Lonneke, Phoi Cai, Marina, Roel, Eric en het fantastische team van psychologen, diëtisten en vrijwilligers zal ik er alles aan doen om dat zo te houden.

"Je kunt wachten tot je perfect bent,
maar je kunt ook nu al van jezelf houden."

Al een paar jaar hangt deze quote op de spiegel bij mijn voordeur. Ik zie hem als ik de deur uitga en als ik weer binnenkom. Dagelijks kijk ik er even naar, misschien wel een paar keer. Het heeft me echt geholpen om mezelf te accepteren, ook mét mijn - in mijn ogen - onvolmaaktheden. En dat gun ik jou ook. Streef niet naar perfectie, want het bestaat niet. Je bent goed zoals je bent. 

Liefs, Nadine


Heb je een specifieke vraag aan mij? Stel hem gerust in een reactie! 

 

Reacties

Floor - Dinsdag 11 februari 2020 19:13
Fijn Nadine! Dank je wel voor je informatieve en mooie blog en heel veel succes en plezier gewenst!
Odette - Dinsdag 11 februari 2020 19:26
Veel succes, Nadine!
Marie - Dinsdag 11 februari 2020 19:40
Succes ! Ik kijk ook naar wat vernieuwing/veranderingen
I. - Dinsdag 11 februari 2020 19:48
Je deed en doet het geweldig, prachtmens! ❤️
Tiger Lily - Dinsdag 11 februari 2020 19:51
Je doet het geweldig, op jou manier, en daar ben ik heel dankbaar voor
Co - Dinsdag 11 februari 2020 19:55
SUCCES,
sunny - Dinsdag 11 februari 2020 20:43
wat fijn ik hoopte hier al op, dankjejwel lieve nadine
hoop snel dat we je wat meer hier zien met blogs en misschien ook eens in een plog of een vlog
DenK - Dinsdag 11 februari 2020 21:30
Veel succes Nadine!🍀❤
Anoniem L - Dinsdag 11 februari 2020 21:45
Heel veel succes
Eens een chat met jou lijkt ook erg fijn.
Op het forum heb ik nog geen contact met je gehad.
Ik denk dat we ook van jou veel kunnen leren.

Liefs L
Rosa_Hope - Dinsdag 11 februari 2020 21:59

Veel succes!

Ik heb er vertrouwen in dat jij het kan. Je hebt genoeg kwaliteiten en ik vind jou heel geschikt voor deze functie veel plezier en ik hoop dat jij nog velen tot herstel zult zien komen door dit werk van Proud2bme.

Groetjes,
rosa_hope
britneyangel - Woensdag 12 februari 2020 08:53
succes!
Aine - Woensdag 12 februari 2020 09:12
Te gek dat je dit wil blijven doen :)
Lisa - Woensdag 12 februari 2020 09:44
Je doet het super❤️en het belangrijkste is je enthousiasme en passie.
Sharon - Woensdag 12 februari 2020 10:54
Lieve Nadine,
Wat gaaf dat je het stokje van Scarlet over neemt om verder proud2bme voort te zetten als hoofdredacteur. Proud2bme betekend voor mij veel, al ben ik nooit gediagnostiseerd. Proud2bme heeft me in laten zien, dat je niet perse een diagnose moet hebben om daadwerkelijk een eetstoornis te hebben. Het is alleen jammer, dat de buitenwereld daar vaak heel anders over denkt...
Proud2bme is veranderd, ik ben veranderd en dat vind ik van de ene kant heel jammer. Het forum is veranderd, ik voel me daar niet meer altijd veilig, daarom ga ik daar langzaamaan mijn dagboekje (mijn berichten) kopieren, en dan laat ik mijn account verwijderen. Dit laat ik t.z.t wel weten.
Ik wens jou, Nadine, onwijs veel succes met je nieuwe (vaste) baan bij proud2bme.
Liefs,
Sharon
Nadine - Proud2Bme - Woensdag 12 februari 2020 11:58
Lieve Sharon,

Dankjewel voor je berichtje en succeswensen. Ik vraag me wel af wat er voor zorgt dat jij je onveilig voelt op het forum. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mocht je de behoefte voelen om daar iets over te vertellen, zou je mij dan willen mailen op info@proud2Bme.nl? Ik sta zeker open voor je feedback. Misschien kunnen we daar concrete tips uit halen. Als je daar niet zoveel voor voelt, is dat natuurlijk ook helemaal oké. Ik ben in ieder geval blij om te horen dat Proud zoveel voor je heeft betekend. Als loslaten voor jou als de beste keuze voelt, dan steunen we jou daar natuurlijk in. Mochten we elkaar niet meer spreken, dan wens ik je het allerbeste!

Liefs, Nadine
Sisi - Woensdag 12 februari 2020 11:00
Trots op jou!
Nadine - Proud2Bme - Woensdag 12 februari 2020 11:53
Lieve allemaal,

Bedankt voor jullie fijne en steunende reacties. Dat doet me erg goed!

Liefs, Nadine
G. - Woensdag 12 februari 2020 12:39
Veel succes Nadine, wat een mooi bericht. En wat goed voor dit platform en al haar bezoekers dat er weer iemand is (jij :) die de rol van hoofdredacteur wil vervullen en met enthousiasme en passie voor proud2bme wil werken.

Keep up the good vibes & heel veel succes!
Lost girl - Woensdag 12 februari 2020 13:19
Dan nogmaals welkom en nu als hoofdredacteur! Ik wens je heel veel plezier en nieuwe ervaringen toe.

Liefs,
Lost girl
Maan - Woensdag 12 februari 2020 16:19
Veel succes! En wat goed om te lezen dat je deze functie op zo'n manier hebt kunnen vormgeven dat het jou past! Inspirerend!! (Zelf zou ik snel denken dat ik dan ook blogs zou moeten schrijven en op die manier dingen moet toevoegen, maar jij geeft gewoon aan 'hier' en 'daar' liggen mijn krachten en daarom ga ik mij op die gebieden inzetten.)
Ingrid - Woensdag 12 februari 2020 16:55
Heel succes en plezier Nadine, wat ontzettend fijn dat jij voort gaat zetten als jezelf,en niet de nieuwe Scarlet. Je passie en liefde voor proud…..
Ingrid - Woensdag 12 februari 2020 16:56
Nieuwe ervaringen en herinneringen. You go girl, liefs van Ingrid
Fiona - Vrijdag 14 februari 2020 11:10
Wat moet dit spannend zijn voor jou! :) Heel veel succes ♥