Even voorstellen... Nadine

 

Zoals Scarlet eerder al schreef, gaat ze de komende maanden met ouderschapsverlof om extra tijd door te brengen met haar gezin. De rest van het jaar zal ik daarom haar taken als hoofdredacteur overnemen. Ik heb er ontzettend veel zin in! Graag stel ik mezelf even voor.

Waar zal ik beginnen? Ik ben Nadine, woon inmiddels 9 jaar in Amsterdam - vanaf komende maand samen met mijn vriend met wie ik 5 jaar samen ben - maar ben opgegroeid in regio Den Haag. Na mijn middelbare school heb ik een jaar in Los Angeles gewoond om mijn Engels te verbeteren en de stad te leren kennen. Daarna ben ik in Amsterdam gaan studeren en heb ik mijn Bachelor en Master diploma's in Communicatiewetenschap gehaald. Ik eerder gewerkt als project- en contentmanager en daarnaast als freelance journaliste. Eind vorig jaar heb ik de stap gezet om helemaal te gaan freelancen.

nadine

Ik geniet heel erg van de vrijheid en vrije tijd die ik heb; spreek graag af met mijn vriend en vrienden - maar ben ook graag alleen - ga naar theater, lees veel en doe verschillende sporten (tegenwoordig gelukkig echt omdat ik het leuk vind). Ook is Reiki iets waar ik me graag mee bezighoud. Daarnaast ben ik eind vorig jaar begonnen met een thuisstudie gericht op eetstoornissen, waar ik momenteel ook veel tijd aan besteed. Ik weet nog niet precies hoe ik die nieuwe kennis straks wil inzetten, maar ik hoop dat ik dat op een manier kan doen die voldoening geeft. Ik heb zelf ook een eetstoornis gehad, waar ik vier jaar geleden voor in therapie ben geweest. Het is dus een onderwerp dat zeker aan mijn hart gaat. 

'Ik heb ervaren in hoeverre een eetstoornis je leven over kan nemen. Er elke dag mee bezig zijn. Bij alles wat je doet of denkt het een rol laten innemen. Leuke dingen aan je voorbij laten gaan omdat je je schaamt. Je alleen voelen omdat niemand het weet, of omdat je het eigenlijk zelf ook niet zo goed begrijpt... 

Gelukkig heb ik ook ervaren wat een verschil (professionele) hulp hierin kan maken. Ik denk dat acceptatie en openheid over de situatie de eerste stap is naar herstel. Zelf heb ik dat heel lang niet gedaan. Mijn advies is dan ook: neem jezelf serieus. Ben je bang het te delen omdat je niet voldoet aan het standaard beeld dat mensen hebben van iemand met een eetstoornis? Laat het los! Jij bent belangrijk en als je er last van heb, verdien je hulp. Je hoeft het niet alleen te doen.'

En toen kwam onlangs de vacature van interim hoofdredacteur bij Proud2Bme op mijn pad. Voor mij een droomjob, want het combineert twee werelden waar ik mee te maken heb, maar die ik zelf eerder nog niet samen heb kunnen brengen. Natuurlijk vind ik het spannend om de rol van Scarlet tijdelijk over te nemen, maar ik ben ook heel dankbaar. Ik hoop echt iets bij te kunnen dragen aan Proud2Bme de komende maanden.

Ik hoop jullie snel (online) te ontmoeten! 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

B - Vrijdag 31 mei 2019 15:02
Leuk om te lezen. Veel succes!
Floor - Vrijdag 31 mei 2019 15:17
Welkom en ik ben benieuwd naar je blogs! ;-)
Manu - Vrijdag 31 mei 2019 15:31
Hoi Nadine, welkom. Veel succes en plezier :)
I. - Vrijdag 31 mei 2019 15:34
Welkom :)
Lentesneeuw - Vrijdag 31 mei 2019 15:53
Welkom Nadine!
britneyangel - Vrijdag 31 mei 2019 16:12
welkom nadine
juliatje. - Vrijdag 31 mei 2019 16:15
Welkom Nadine
Lost girl - Vrijdag 31 mei 2019 16:54
Welkom bij de club Nadine! Gefeliciteerd met deze uitdagende job. Ik hoop dat je je snel thuis voelt.
xLotx - Vrijdag 31 mei 2019 17:27
Welkom, en heel veel succes&voldoening bij deze bijzondere job gewenst!
eenzaam-bloempje - Vrijdag 31 mei 2019 19:49
welkom en heel veel succes en geniet.
Nadine - Vrijdag 31 mei 2019 19:54
Hoihoi! Leuk, Nadine! En wat een mooie naamšŸ¤—.

Ik ben benieuwd naar je inbreng! Knap dat je als freelancer ervoor gekozen hebt om open te gaan zijn over je struggles!
-y- - Vrijdag 31 mei 2019 21:36
Welkom!

Heel veel succes en plezier met je nieuwe job! šŸ˜Š
Saarki - Vrijdag 31 mei 2019 22:34
Welkom en veel succes!

Ik ben ook erg benieuwd om je beter te leren kennen en van je te leren (via Blogs bvb.).
mandy - Vrijdag 31 mei 2019 23:01
Welkom! En ben meteen benieuwd hoe je de overstap hebt gemaakt naar freelancer in combinatie met een studie? Ging dit vrij abrupt....was je onzeker....etc?
Nadine - Dinsdag 4 juni 2019 16:05
Hi Mandy, ik ben begin 2017 al gaan freelancen nadat ik gestopt was met mijn fulltime baan, maar ben pas eind 2018 begonnen met de thuisstudie. Ik had dus wel eerst tijd om mijn klantenbestand op te bouwen. Toen ik me zeker genoeg voelde over dat ik voldoende opdrachten binnen zou halen, durfde ik een deel van mijn werk- en vrije tijd te besteden aan mijn thuisstudie. Ik hoop dat dit je vraag een beetje beantwoordt. :)
Astrid - Zaterdag 1 juni 2019 08:27
Welkom Nadine! Leuk een klein stukje over je te lezen
Laboum~ - Zaterdag 1 juni 2019 08:56
welkom! kijk uit naar je blogs en aanwezigheid
wil je eens vertellen over welke boeken je leest en hebt gelezen? ik ben altijd op zoek naar nieuwe dingen om te lezen, zou graag zien dat hier wat meer aandacht aan besteed wordt
Nadine - Dinsdag 4 juni 2019 16:07
Hi Laboum, leuke suggestie voor een blog. Daar zal ik binnenkort eens tijd voor maken. Dankjewel!
Leonie_06 - Zondag 4 augustus 2019 16:47
Hai Nadine,

Welkom op Proud! Hopelijk lezen we gauw wat blogs van je, ben daar namelijk erg benieuwd naar!

Hopelijk blijf je wel betrokken bij Proud op het moment dat Scarlet weer terug is. Zou gezellig zijn ;).

Veel liefs, Leonie