Ploggen: De week van Lotte 9

 

De hittegolf is inmiddels voorbij, maar dat mag de pret niet drukken. Eindelijk weer wat regen en fijne koele nachten! Deze week was voor mij heel relaxed en begon met een paar daagjes vrij. Die had ik hard nodig om bij te komen van een festival waar ik naartoe was geweest. Ik heb mezelf lekker verwend deze week met fijne en leuke dingen. Van mij mogen er meer van dit soort weekjes komen! Ik hoop dat jij net zo'n leuke week hebt gehad ♥

♥ Maandag
De week begon voor mij met een dagje waarop ik even moest bijkomen van het weekend. Ik was namelijk naar Castlefest geweest, een fantasy festival bij Kasteel Keukenhof waar iedereen verkleed naartoe komt. Het was echt super tof en ging weer veel te snel voorbij. Het leek me leuk om toch nog deze twee foto's te delen met jullie, ook al horen ze eigenlijk niet helemaal bij deze plog. Beide jurken heb ik zelf gemaakt. Eigenlijk horen er nog allerlei dingen op en overheen, maar met 35 graden besloot ik dat de onderjurken op zichzelf ook prima konden als kostuum :) Ik had er nog een hele mantel en alles bij gemaakt, maar die bewaar ik dus wel voor een ander keertje.    

Maandag en dinsdag had ik vrij genomen van werk, gelukkig, want ik had die dagen hard nodig om bij te slapen. Overdags heb ik heel rustig aan gedaan en op mijn dooie gemakje wat wasjes gedraaid en de kampeerspullen opgeborgen. Mijn vriend, die ook mee was naar het festival, was vandaag gewoon gaan werken en had nergens last van. Respect! Wie heeft er nog meer een paar dagen nodig om bij te komen van zo'n weekendje? Ik kan niet de enige zijn, haha.

‘s Avonds kwamen er zoals gewoonlijk weer vrienden langs voor onze wekelijkse Dungeons and Dragons game night. Meestal eten we met z'n allen iets simpels op maandag en vandaag hebben we weer eens pizza’s besteld. Heerlijk toch?

♥ Dinsdag
Vandaag heb ik mezelf maar eens lekker verwend met een hydraterend gezichtsmaskertje en een oreo ijsje. Na vier dagen op een festival rondstruinen in de volle zon kon mijn huid wel even wat extra's gebruiken geloof ik. Gelukkig ben niet verbrand, ik had me expres goed ingesmeerd het hele weekend lang. 

's Avonds kwam een vriendin van me langs en samen zijn we wat gaan drinken op een terrasje in de buurt. We hebben lekker bijgepraat en gelachen. Vinden jullie ook dat er altijd zo'n gezellig sfeer hangt op terrasjes?

♥ Woensdag
Vandaag zat mijn vakantie er weer op en heb ik een dagje gewerkt. Halverwege de ochtend knalde mijn internet er ineens uit en kreeg ik het niet meer aan de praat, zelfs niet met hulp van de provider. Toen ben ik maar naar mijn moeder gereden om daar verder te werken en ook te chatten 's avonds. Het was best gezellig om eens bij mijn moeder te werken en het deed me heel erg aan vroeger denken, toen ik nog thuis woonde en ook veel achter de computer zat aan hetzelfde bureautje.

Mijn moeder houdt net als ik niet zo van koken, dus besloten we maar om een maaltijdsalade te halen. Ik at er één met garnalen, dat had ik in geen tijden meer op. Op de foto links zie je de kat van mijn moeder. Die is super verlegen en verstopt zich altijd als er iemand langskomt. Alleen is hij daar niet zo heel goed in, zoals je ziet. Super cute.

♥ Donderdag
Vandaag had ik alweer een dagje vrij en zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben is de hittegolf voorbij gegaan en heeft het behoorlijk geregend. Ik heb lekker wat gerommeld in huis en wat kleine klusjes gedaan.

Bij ons in de tuin groeien hele mooie grote zonnebloemen. Daarvan was er eentje uitgebloeid en dus kon ik pitjes oogsten. Ze komen niet uit de bloem op de foto, maar een andere die ik al had weggegooid voordat ik me bedacht dat ik er een foto van had willen maken. De pitjes laat ik drogen en geef ik dan aan vrienden die twee ratjes hebben als huisdieren. Die vinden dat super lekker en kunnen ze ook heel behendig openknagen.

's Avonds ben ik in Eindhoven naar de kermis geweest. Het waaide echt mega hard en op een gegeven moment begon het te stortregenen, maar dat mag de pret niet drukken toch?

Op de kermis kocht ik deze suikerspin. Even serieus, kijk naar dat formaat en bedenk je dan dat dit een kleine was. Dit ding is enorm! Je krijgt in ieder geval wel waar voor je geld. Ik ben echt benieuwd hoe groot een grote dan wel niet moet zijn, haha.

Na het eten van de suikerspin wilde de mensen met wie ik was graag even gaan kijken bij de gokkraam. Kent iemand deze apparaten die 'muntenschuivers' genoemd worden? Best fascinerend en geinig voor een keer, maar je wint er gegarandeerd minder voor terug dan je erin stopt (uiteraard, dat is meestal zo met gokken).

♥ Vrijdag
Vandaag heb ik met de redactie op kantoor gewerkt. Ik had tomaatjes uit eigen tuin meegenomen om te snacken. Scarlet en Irene moesten meehelpen om ze op te krijgen, want er groeien er ineens zo veel bij ons in de tuin, dat mijn vriend en ik ze niet alleen op krijgen.

's Middags zijn Irene en ik live gegaan op Instagram. Ik vind het altijd weer leuk om met jullie in gesprek te gaan en ook deze keer was het gezellig. 's Avonds heb ik niet veel meer gedaan dan wat Netflixen. Ik heb de nieuwe serie 'Insatiable' gekeken. Over de trailer van deze serie was veel ophef de afgelopen weken omdat er sprake zou zijn van 'fatshaming'. Ik was inmiddels wel benieuwd geworden naar de serie, maar eerlijk gezegd vond ik er niet super veel aan en heb ik de televisie na twee afleveringen afgezet. Ik ben heel benieuwd of jullie Insatiable al gezien hebben en wat jullie ervan vonden?

♥ Zaterdag
Vandaag vierde een vriendin van mij haar verjaardag. Ze organiseerde als feestje een murder mystery waarbij ik een personage speelde dat heel rijk en verwend was. Een goede reden om maar eens een sjiek jurkje uit de kast te trekken. Het was een toffe en spannende avond geworden. Helaas had ik niet kunnen raden we die dader was, maar ik zat wel op het goede spoor.

Als cadeau gaven mijn vriend en ik haar een ring die ze op Castlefest gezien had en een elektronica knutselsetje. Ze is de laatste tijd steeds meer geïnteresseerd in elektronica dingen, dus dit leek ons wel leuk om te geven. Ik kreeg er zelf ook wel zin in moet ik zeggen. Misschien haal ik binnenkort ook wel eens zo'n ding. Volgens mij hoef je er alleen maar voor te kunnen solderen en is het verder niet al te ingewikkeld. Iemand hier ervaring mee?

♥ Zondag
Zondag was een beetje een brak dagje voor mij. Het was heel laat geworden zaterdag en dat merk ik dan ook echt de dag erop. Ik heb 's middags het kippenhok schoongemaakt en toen zijn mijn vriend ik naar de bioscoop geweest. We wilden al een tijdje de film Ant-man and the wasp zien, maar hadden er nog geen tijd voor gevonden. Het was een toffe film en een leuke avond die eindigde met een pasta bij Vapiano, een low budget Italiaans eettentje.


 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

I. - Maandag 13 augustus 2018 19:23
Wat een leuke plog!! De serie ken ik nog niet, maar ik ben zeker benieuwd geworden. En dan moet je ook nog bedenken dat er super veel kleine kinderen met een kleine (grote) suikerspin rondlopen! ;-)
Mara - Maandag 13 augustus 2018 19:40
Wat leuk dat je ook op castlefest was! Ik ga daar echt elk jaar heen en elke keer is het weer leuk op een andere manier. Het eten is ook altijd zo lekker daar. Zijn er meer mensen die castlefest kennen? Mijn favoriete castlefood is knobibrod en de mega-muffin met bosbes smaak šŸ’™
Lotte, redactie Proud2Bme - Maandag 13 augustus 2018 22:43
Jaaaa knobibrot is zoooo lekker hĆØ!!!!
Elizabeth4 - Maandag 13 augustus 2018 20:49
Dat klinkt als een leuke week! Ik was afgelopen vrijdag bij de live en jullie antwoord op mijn vraag heeft me echt heel erg geholpen!!
Lotte, redactie Proud2Bme - Maandag 13 augustus 2018 22:44
Wat goed! Echt fijn om te horen ♥
Maya - Maandag 13 augustus 2018 21:31
Wat doe je altijd leuke dingen!
Dat muntjes schuiven ken ik! Werkt verslavend... Vallen ze el of niet haha!
En die netflix serie vind ik wel leuk, ik volg hem!
Lotte, redactie Proud2Bme - Woensdag 15 augustus 2018 11:50
Ja best wel verslavend hoor!
Fijn dat jij de serie wel leuk vindt :)
D - Dinsdag 14 augustus 2018 08:39
ik vind het heel leuk dat je ook basic dingen doet in het leven, zoals tomaten kweken en kippen houdt. Velen houden zich daar totaal niet mee bezig of hebben geen idee wat er bij komt kijken om dat allemaal voor elkaar te krijgen of/en hoe bijzonder het daardoor eigenlijk is, vind ik dan weer. Of een jurk zelf maken, echt tof gemaakt en stijlvol! Die suikerspin idd. wat een joekel haha.
Lotte, redactie Proud2Bme - Woensdag 15 augustus 2018 11:50
Dankjewel :)
Miss Minority - Dinsdag 14 augustus 2018 11:04
Leuke plog! Ziet er uit als een fijne week :)
*** - Dinsdag 14 augustus 2018 19:47
Ziet er een leuke week uit. Op de Ć©Ć©n of andere manier word ik zelf vrolijk van dit te lezen en die foto's te zien :-) Heel herkenbaar voor mij dat je na een dagje uit nood hebt aan een rustdag. Zeker na een heel weekend op een festival. Die linkse jurk staat je trouwens prachtig!
Lotte, redactie Proud2Bme - Woensdag 15 augustus 2018 11:49
Wat lieffff, dankjewel ♥
P - Woensdag 15 augustus 2018 15:49
Wat ben je toch een leuke vrouw, hihi. Leuke plog!
Lotte, redactie Proud2Bme - Woensdag 15 augustus 2018 16:04