Ploggen: De week van Lotte 7

 

Plogje nummer 7 alweer! Het was een fijn, zonnig weekje waarin ik leuke dingen heb gedaan, maar ook tijd heb genomen om te ontspannen. In de weken dat ik plog vraag ik me soms af of de dagen waarop ik 'gewoon thuis zit' niet te suf zijn, maar zo is mijn leven nu eenmaal en eigenlijk is dat ook prima, denk ik? Hopelijk veel leesplezier!


♥ Maandag
Vandaag heb ik een dagje van huis gewerkt voor Proud. Tussendoor ben ik even in onze moestuin aardbeien gaan plukken. De aardbeienplantjes doen het super goed en we kunnen dagelijks wel een schaaltje vullen met rijpe aardbeien. Dit maakt me zo blij! Zo'n moestuin levert echt nog wat op.

Na het werk was het weer tijd voor mijn wekelijkse gamenight. Samen met een groepje vrienden speel ik momenteel Dungeons and Dragons, een super leuke 'tabletop role-playing game'. We hebben pizza besteld en er een biertje bij gedronken.

♥ Dinsdag
Dinsdagochtend heb ik bij een vriendin thuis gewerkt. Zij is druk aan het studeren voor een tentamen en kon wel een goede vibe gebruiken. ik vind het ook super gezellig om samen met haar te werken. Ze had ook nog eens lekkere brownies gebakken! Toen we klaar waren met werken zijn we nog even de stad in gedoken voor wat boodschapjes.

Eenmaal weer thuis heb ik even een wat minder leuk, maar wel zeer nuttig klusje gedaan, namelijk het uitmesten van het kippenhok. Nu kunnen de kipjes weer eventjes vooruit met een laagje verse, zachte stro. Toen ik in de tuin bezig was zag ik ook dat mijn frambozen eindelijk zijn gaan groeien. Lekker!

♥ Woensdag
Woensdag heb ik nog een dagje met mijn vriendin samengewerkt. Toen ik 's ochtends onderweg was naar haar huis, kwam ik een poster tegen van het TextielMuseum. Minder dan een jaar geleden werkte ik daar nog, dus kreeg ik even een throwback momentje. Binnenkort maar weer eens langs gaan.

Het was een fijn en productief werkdagje en omdat het zo'n lekker weer was hebben mijn vriendin en ik tussendoor nog even een pauze genomen op haar balkon. Kon het maar altijd zo'n mooi weer zijn, daar zou ik helemaal geen problemen mee hebben!

♥ Donderdag
Donderdag had ik een dagje vrij en heb ik eigenlijk niet veel gedaan. 's Middags ben ik even in de tuin gaan zitten met een boekje, maar eigenlijk was het daar te warm voor. 's Avonds heb ik nog een computerspelletje gespeeld. Ik speel hier 'Life is Strange' op de laptop, met een xbox controller. Je ziet op de foto dat ik de kabel van de controller met een stokje ingetaped heb... Dat is omdat er ergens een kabelbreuk zit waardoor de controller telkens uitviel. Op deze manier blijft de kabel stabiel en kan ik er nog prima mee spelen. Mooi opgelost toch?

♥ Vrijdag
Vandaag heb ik weer met de redactie van Proud op kantoor gewerkt. Halverwege de dag kwam er een nieuwe lading krachtvoer lepels binnen, die te koop zijn in onze webshop. We hebben er al gelijk een hoop op de post gedaan.

's Middags zijn we weer live gegaan op Instagram om al jullie vragen te beantwoorden. Dat vind ik elke week weer leuk om te doen en er worden altijd goede vragen gesteld! We zijn dus elke vrijdagmiddag live van 13:00 uur tot 14:00 uur. Later op de dag hebben we buiten nog wat foto's van elkaar gemaakt. Die kunnen we plaatsen bij de blogs die we schrijven.

Toen ik naar huis reed vanuit kantoor zag ik op mijn telefoon dat er een gigantische file stond tussen Utrecht en Den Bosch. Ik denk dat er een ongeluk gebeurd was, want zo druk is het meestal niet. Er is soms wel wat file, maar niet zo extreem. Ik heb dus gelijk de eerste afslag gepakt om maar even wat te chillen in mijn auto en een milkshake bij McDonald’s te halen. Ik zag er nog een poster van nieuwe glutenvrije hamburgerbroodjes. Heeft iemand die al geprobeerd?

♥ Zaterdag
Zaterdag ben ik met mijn vriend en onze moeders naar het Boerenbondsmuseum geweest in het Brabantse Gemert. Het is een openluchtmuseum waarin het boerenleven zoals rond 1900 nagebootst wordt. Er is bijvoorbeeld een klompenmakerij, een schooltje en een snoepwinkeltje, precies zoals toen. Super leuk om te zien en je kan je echt een voorstelling maken van hoe de mensen vroeger leefde. Op de foto zie je dat ik aan het knuffelen ben met jong bokje die op het terrein rondliep. Stiekem vond ik dat misschien nog wel het leukste.

's Avonds zijn mijn vriend en ik uit eten geweest met een bevriend stel. Ik keek hier al een hele tijd naar uit, want we gingen sushi eten! Ik ben daar echt dol op en had er dus veel zin in. Het was super gezellig en lekker.

♥ Zondag
Vandaag heb ik fijn in onze moestuin gewerkt. Het onkruid stond op sommige plekken namelijk wel een meter hoog waardoor de eetbare planten in gevaar kwamen. Het was nog een hele klus om alle brandnetels te verwijderen zonder geprikt te worden, maar gelukkig had ik goede handschoenen en een stevige broek. De pompoenen en courgettes beginnen ook al goed te groeien.

's Avonds ben ik naar een pubquiz geweest met vrienden. We hebben nu een paar weken op een rij deelgenomen, maar we blijven telkens maar laatste worden. Door zo'n quiz kom je er ineens achter hoe weinig je eigenlijk weet! Gelukkig was het wel gezellig.

 

♥ Heb jij ook een fijne week gehad? ♥

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Lost girl - Maandag 11 juni 2018 19:28
Wat grappig dat jij schrijft over of je wel genoeg te vertellen hebt en een vrije dag niet saai staat in een plog. Terwijl ik denk jeetje wat ondernemen jullie altijd verschrikkelijk veel. Word al moe als ik het lees hihihi. Ben juist blij als ik lees dat jij ook een keer een dagje thuis bent. Dus maak je niet druk. Je maakt mooie foto's en het ziet er als een prachtige plog uit!
Ronja - Maandag 11 juni 2018 20:39
Ha ha dat dacht ik nu precies zo
H - Maandag 11 juni 2018 21:33
Same here! Elke keer denk ik weer 'waar zijn die lege dagen dan'?
*** - Maandag 11 juni 2018 19:42
Oh dat fruit en groenten uit eigen tuin, daar kan ik ook echt van genieten :-) Fantastisch hé om dat te zien groeien en om dan 's ochtends als het gras nog wat nat is naar de groentetuin te lopen en wat verse aardbeien te plukken voor bij je ontbijt :-)
I. - Maandag 11 juni 2018 19:47
Wat een super leuke week. En leuke foto's :)
Dragonfly - Maandag 11 juni 2018 21:55
Wat een leuk jurkje heb je aan!
life is strange speel ik ook, maar dan op de pc :)
Rosa - Maandag 11 juni 2018 22:20
Wat heerlijk zo bezig in je moestuin!
Maya - Maandag 11 juni 2018 23:17
Wat doe je veel verschillende dingen! Helemaal niks sufs als je thuis bent! x
Blue - Dinsdag 12 juni 2018 11:12
Je laat juist in je blog zien dat je kan genieten van vrije dagen en dat vind ik ook heel knap. Ik wordt juist onrustig van als ik een vrije dag hebt en ik vind het leuk om te lezen wat voor dingen jij allemaal onderneemt in je vrije tijd als 'hobby' :)
britneyangel - Dinsdag 12 juni 2018 16:18
leuke plog
Maan - Dinsdag 12 juni 2018 18:35
Super leuk juist! Gewoon een plog van the simple life. Ik denk dat dit veel realistischer is als het gaat om wat de gemiddelde mens doet. Ik vind het ook fijn om te zien dat anderen het ook gewoon zo doen. Het lijkt nu wat meer overeen te komen met het echte leven. In tegenstelling tot sommige anderen die naar mijn idee meer een Facebook of instagram leven leiden, waardoor alles wat ze doen gelijk ook wordt gerelateerd aan het ervan kunnen weergeven op hun account (of aan anderen kunnen vertellen hoe geweldig en sociaal hun leven is ;)) doet me even denken aan het artikel van de speld laatst haha. Iig vind ik jouw plogs meer dan welkom
Lotte :) het straalt rust uit.
Daan - Vrijdag 15 juni 2018 20:54
Je wenkbrouwen zijn bij die mc donalds foto echt on fleek!