Ploggen: De week van Lotte 11

 

Alweer mijn elfde plog! Wat gaat de tijd toch snel. Leuk dat je weer eens een kijkje komt nemen in één van mijn weekjes. Voor mijn gevoel is de week voorbij gevlogen. Time flies, when you’re having fun, zeggen ze hè! Ik heb het best naar mijn zin gehad de afgelopen daagjes. De herfst is nu echt begonnen en, ook al mis ik de zomer nu al, dat heeft ook zijn leuke kanten! Hopelijk heb jij net zo’n fijne week gehad.

 

♥ Maandag
Vandaag heb ik van huis uit gewerkt voor Proud. Lekker in gemakkelijke kleding achter mijn laptopje, zonder make-up. Nog altijd gek om een foto van mezelf zonder make-up te plaatsen, maar een mens kan nou eenmaal niet altijd tip top opgemaakt zijn. Keeping it real, zullen we maar zeggen. Jullie nemen het me vast niet kwalijk.

Nu het best wel herfst aan het worden is merk ik dat ik weer behoorlijk droge handen aan het krijgen ben. Dan vind ik het wel lekker om een zachte crème te gebruiken zodat mijn handen wat fijner voelen. Ik smeer op het moment met deze fijne crème van Zwitsal. Ik krijg echt geen genoeg van die geur. Ik gebruik best vaak producten van Zwitsal, word ik super blij van. Jij ook?!

Maandagavond had ik, zoals gebruikelijk, game night. We aten pizza’s en hebben lekker rond de haard gezeten. Zo’n vuurtje is toch wel gezellig aan de herfst en de winter. Het zullen nooit mijn favoriete seizoen worden, maar we maken er gewoon het beste van.

♥ Dinsdag
Vandaag heb ik niet alleen geplogd, maar ook gevlogd! Ik heb een dagje mee eten opgenomen en die komt binnenkort online. Daarom verklap ik nog niet te veel over wat ik vandaag allemaal gedaan en gegeten hebt. Je ziet het snel!

♥ Woensdag
Op woensdag heb ik gewerkt voor Proud, weer vanuit huis. Ik heb een super lekker nieuw broodje van Albert Heijn geproefd, namelijk 'AH volkoren hummusbroodje'. Misschien heb je mijn korte review vorige week al voorbij zien komen in een story op onze Instagram. Ik vond het broodje een beetje droog, maar wel lekker. De hummus was heel goed gekruid en een klein beetje pittig. Heb jij dit nieuwe broodje al geprobeerd?

‘s Avonds heb ik chinees gehaald voor mij en mijn vriend. Dat eten we wel vaker op woensdag, dan is er namelijk een super fijne weekaanbieding bij de chinees waar we altijd naartoe gaan. Als ik er ben vind ik het altijd leuk om even naar het aquarium te kijken. Ik hou echt van vissen en ben dol op grote aquariums.

♥ Donderdag
Vandaag ben ik bij mijn moeder op visite geweest. ze heeft een super lekkere lunch voor me gemaakt. Op de foto hier, zie je het voorgerecht (soep) en daarna serveerde ze een lekker visje. We hebben fijn bijgepraat en het was heel gezellig. Als mijn moeder zo lunch voor me maakt en ik niets hoef te doen voel ik me weer even een kindje, dat is best prettig, zo af en toe.

Mijn moeder woont heel dicht in de buurt van een winkelcentrum. Daar ben ik even naartoe gegaan om deze hele bijzondere kruidnoten te halen, namelijk kruidnoten KAAS! Gekker moet het niet worden... Irene en ik waren al een tijdje opzoek naar deze kruidnoten, want we wilden ze graag proberen voor een video. Missie geslaagd. De video waarin we deze gekke kruidnoten proberen komt morgen online! Hou de site en ons YouTube kanaal dus even in de gaten dus, als je benieuwd bent wat we ervan vonden.

Ik ben ook even langs één van mijn favoriete kledingwinkels geweest: TK Maxx. Ik heb een leuke nieuwe trui gekocht. Helemaal klaar voor de echte koude dagen. 's Avonds heb ik gewerkt en daarna ben ik lekker onder een dekentje gekropen voor de televisie. Mijn vriend en ik zijn deze hele week bezig geweest met het kijken van alle Lord of the Rings films, de edities met extra scenes. Ik heb op de bank gezeten met 'de echte' one ring om mijn vingers. Die komt uit een Risk bordspel met Lord of the Rings thema en past mij precies!!! Dat ding is voor mij gemaakt en ziet er echt super goed uit voor een prul bij een bordspel. Ik heb hem al heel veel om gehad.

♥ Vrijdag
Irene en ik hebben vandaag gewerkt op kantoor. Om 13:00 uur zijn we weer live gegaan op Instagram en dat was weer erg gezellig. Later op de dag zijn we even naar buiten gegaan om wat foto's te maken die we kunnen gebruiken voor bij de blogs die we schrijven. Het was een fijn, rustig werkdagje.

♥ Zaterdag
Vandaag heb ik overdags niet zo heel veel gedaan. Ik heb lekker ontspannen wat rond gehangen in huis, daar was ik echt aan toe! 's Avonds zijn mijn vriend en ik gaan eten bij de Trafalgar pub in Eindhoven. Ik bestelde de fish & chips en die was heel lekker! Ik was zelfs al begonnen met eten voordat ik me bedacht dat ik er nog een foto van wilde maken, haha. Later op de avond kwamen er meer vrienden bij en hebben we het kaartspel 'Cards Against Humanity' gespeeld. Super leuk en grappig. Kent iemand het?

♥ Zondag
Ook zondag was een heel relaxt dagje voor mij. Ik heb weer wat in huis rond gerommeld en zelfs nog even buiten gezeten in het zonnetje. Toch nog snel de laatste zonnestraaltjes meepakken. Ik heb een gezichtsmaskertje gebruikt en 's avonds heb ik een ijsje gehaald met een vriend uit het dorp waar ik woon. Een super fijne en ontspannen afsluiting van mijn weekje.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

britneyangel - Maandag 8 oktober 2018 20:30
leuke week heb je gehad! ik doe ook weleens een maskertje, lekker is dat he?
marleen - Maandag 8 oktober 2018 21:47
ik ben ook zo dol op spelletjes :)
en zwitsal, heerlijke geur, toch altijd fijne baby-associaties :)
Hel7l7 - Maandag 8 oktober 2018 22:46
Leuke plog!
Cards against humanity is zó leuk!!
Desiree - Dinsdag 9 oktober 2018 12:49
Lekker geurtje is het ook hè? Ik heb zelfs Zwitsal eau de toilette!
Ik geloof dat dat vlindertje trouwens de beruchte buxusmot is. Heeft hier in de buurt al veel buxusplanten naar de eeuwige buxusvelden geholpen.
Floor - Dinsdag 9 oktober 2018 20:54
Leuk dat je een foto zonder make-up plaatst. Zelf heb ik nooit make-up op.
Joos - Woensdag 10 oktober 2018 13:16
Card against humanity!!! Ik heb het toevallig deze week voor het eerst gespeeld en ben echt helemaal weg van dat spel haha. Helaas is het niet in Nederland te koop, heb ik begrepen..
Lotte, Redactie Proud2Bme - Woensdag 10 oktober 2018 13:50
Super leuk dat je het gespeeld hebt!
Mijn vriend en ik hadden geluk en hebben het spel van iemand op Marktplaats kunnen kopen :) x
Mieke - Zaterdag 13 oktober 2018 07:13
Ik heb hem online gekocht! De meest verknipte kaarten zijn altijd het leukst, Auschwitz en penisverlengingen ;).
rose - Donderdag 11 oktober 2018 12:52
wat een prachtige vlinder ik vind het altijd leuk dat jij aandacht hebt voor de natuur
dankjewel lotte