Ploggen: De week van Daphne 5

 

Mijn 5e plog alweer, wat gaat de tijd snel! Leuk dat je weer benieuwd bent naar hoe mijn week is geweest. Het was een behoorlijk hectische week waar ik even van moet bijkomen, maar ik had niets willen missen. Ik heb gewerkt, gekampeerd, gedanst en nog veel meer. Hopelijk vinden jullie het weer leuk om met mij terug te blikken, veel lees- en kijkplezier! 

♥ Maandag
Een nieuwe week! Zoals elke maandag begin ik met een halve dag werken, alleen liep dit uiteindelijk een beetje uit. Zondag was ik namelijk naar het Veggie Festival geweest en vandaag heb ik de hele dag besteed aan het editen van mijn vlog hierover. Elke dinsdag komt er een nieuwe video online, dus wel zo relaxt als ik het daarvoor al af kon maken. Inmiddels ben ik er wel een beetje aan gewend en vind ik het super leuk om te doen, alleen ben ik nog niet zo snel. Onder het genot van een lekkere lunch en wat chocolade heb ik alles afgekregen, dat doet wonderen soms.

Verder had ik niets meer op de planning staan voor vandaag. Ik vind het dan heerlijk om mijzelf even uit te leven in de sportschool en daarna uitgebreid te gaan douchen en te relaxen.  

♥ Dinsdag
Op naar Leiden! Vandaag weer een lekker dagje gewerkt op de redactie, waar Irene tegenwoordig met haar 'kantoor-ring' om aan het werk is. Een hele schattige, uitgesproken ring die we hier vonden in de kast en die ze alleen op kantoor aan heeft, haha. Deze dagen gaan altijd super snel. Aan het einde van de dag neem ik nog even mijn lievelingstussendoortje, die Irene mij trouwens ooit heeft aangeraden. Hij is er ook in een donkere-chocolade-variant en ik ben er heel erg fan van. Soms heb je van die periodes dat je iets veel eet en het daarna weer zat bent, dat zal binnenkort wel komen denk ik. 

Na werk weer door naar mijn moeder, om daar gezellig met z'n allen te eten. Grappig hoe alles in mijn plogs terug lijkt te komen. Alle weken hiervoor hebben we geen sprinklinks meer gegeten en deze week ineens weer wel! Super toevallig en vooral mega lekker! 
Er is trouwens iets heel liefs gebeurt. In een hele hoge plantenbak bij mijn moeder in de tuin, heeft een eend besloten om zijn nestje uit te laten komen. De eitjes komen nu uit en als je langs de plantenbak loopt hoor je heel zachtjes gepiep, terwijl je er niets aan ziet. Pas als je de plant opzij schuift zie een mama met kleine baby's. Mijn zus en ik moesten ze even storen om het te zien, echt heel erg schattig. 

♥ Woensdag
Vandaag ben ik 's ochtends begonnen met een rondje op de fiets. Op mijn nieuwe fiets, mét mandje waar ik heel blij mee ben. Ik ben langs de bakker gefietst om een lekker luxe ontbijtje voor mijzelf te halen. Eens in de zoveel tijd vind ik dat heerlijk om te doen. Het heeft iets heel Frans vind ik, om 's ochtends op de fiets croissantjes te gaan halen. Haha, geen idee waarom maar het voelt altijd heel fijn. 

Daarna lekker een dagje gewerkt voor Proud, waarna mijn woonkamer al snel helemaal vol stond met kampeer spullen. Omdat er een druk weekend aan komt met twee festivals en één kampeer-nacht, ben ik vandaag alvast begonnen met de voorbereidingen. Veel wasjes draaien, alle spullen vast verzamelen en natuurlijk de luchtbedden testen! Het gaat mij niet gebeuren dat ik daar 's nachts op de grond lig... 

♥ Donderdag
Eerst een lekker ontbijtje om mijn laatste werkdag van deze week mee te beginnen. Na een ochtendje werken ben ik snel de stad in gegaan. Altijd als ik ergens anders ga slapen en naar een festival ga moet ik even een rondje door de Kruidvat lopen. Want je 'weet maar nooit' en al is het maar één nachtje (zoals nu) toch denk ik dat ik daar extra spulletjes voor nodig heb. Gelukkig waren er ook wat dingen op in huis, dus was het niet helemaal nutteloos. 

Daarna tijd voor een lekker koffietje en wat tijdschriftjen bij een koffiebar bij mij om de hoek. Nog even niets doen voor ik straks weer aan het werk ga. Bij thuiskomst heb ik meteen snel wat pasta in elkaar geflanst en ben ik klaar gaan zitten voor de chat. 

♥ Vrijdag
Yay! Een lekker lang weekend! Het is wel even wennen om vandaag niet naar Leiden te gaan, maar vandaag vertrekken we naar de Mortel, een dorpje in Brabant. Met een groep vrienden organiseert mijn vriend elk jaar een driedaags festival daar, op een boerderij. Mijn vriend draait daar en ik maak meestal het hele weekend lang foto's. Het is echt een ontzettend fijne en leuke plek en we kijken er altijd heel erg naar uit. Dit jaar loopt het alleen wat anders dan normaal, omdat mijn vriend morgen maar draaien op Parkpop! Ontzettend gaaf! Dat betekent alleen wel dat we even heen en weer moeten racen en dus maar één nachtje kunnen blijven. Jammer, maar er komt iets heel leuks voor in de plaats! 

Wegens groot succes nemen we ook dit jaar de tent van mijn schoonouders mee. Het is meer een bunglow dan een tent eigenlijk. Je hoeft hem alleen maar met een elektrische pomp op te blazen, haringen erin en klaar! We willen nooit meer anders, haha! Het festival heet 'Beats in the woods' en dit jaar was er zelfs een mini programma boekje mét plattegrond. Het is maar voor een kleine honderd man gedurende het hele weekend en iedereen kent elkaar. We eten met elkaar, dansen tot in de vroege uurtjes en worden allemaal brak maar voldaan de volgende dag wakker.

♥ Zaterdag
En brak werden we wakker.. Wel wilde ik mijn vriend verrassen met een ontbijtje op bed, ook dat ging op z'n campings natuurlijk. Helaas is het al snel weer tijd om te gaan. Er rijdt een vriend mee terug en al onze spullen zorgen ervoor dat ik echt in de meest volle auto ooit ga rijden vandaag! Als het echt moet ben je toch in staat om heel veel kwijt te kunnen in een klein autootje, blijkt maar weer. De catering van het festival heeft ons nog een heerlijk bakje eten mee gegeven, dus eenmaal thuis ploffen we lekker neer om dit op te eten. Genoeg tijd om nog even een voetbal wedstrijd te kijken en daarna vroeg te gaan slapen. Volgen jullie eigenlijk het WK? Ondanks dat Nederland niet meedoet?

♥ Zondag
En door naar het volgende evenement. Eerst even wakker worden met een koffietje en dan door naar Parkpop! Ik vind het ontzettend tof dat mijn vriend hier mag draaien. Hij staat niet alleen overigens, hij maakt deel uit van het Techno-Orkest. Met een hele groep vormen zij een orkest, maar dan dus van elektronische muziek i.p.v. instrumenten. Er is zelfs een dirigent die alles in goede banen leidt en een zangeres die de vocals live inzingt. Het slaat altijd heel goed aan bij het publiek en het is altijd een feestje!

Tijdens het dansen met sterretjes kom ik Irene tegen! Haha, super leuk! Ik heb echt ontzettend genoten van deze dag en eigenlijk van dit hele weekend. Pas als alles afgelopen is en de barren gesloten zijn realiseer ik mij dat ik nog wat muntjes over heb, helemaal vergeten! Toch een beetje zonde vind ik dat altijd.. Tot we plots nog één kraampje zien staan, een hele ouderwetse snoepkraam, zo eentje die je vroeger op de markt zag. De man neemt nog muntjes aan en als een kind zo blij begin ik met snoepscheppen. Dit weekend had ik niet veel beter kunnen afsluiten. Lachend en snoepend zijn we naar huis gefietst. 

Ik hoop dat jij net zo'n fijne week hebt gehad!

Liefs,

Daphne

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

I. - Maandag 25 juni 2018 19:05
Dapne, ziet er uit als een gezellige week!
Daphneexx - Maandag 25 juni 2018 19:28
Aaah zooo leuk !!! Ik vond je 'ontbijtjes op de fiets halen'-idee zo leuk, dat dat op mijn planning staat voor morgen!


Liefs
Butterfly99 - Maandag 25 juni 2018 23:13
KIki - Maandag 25 juni 2018 23:55
Ik volg alles en ben voor Portugal (lees: Ronaldo ;)
KIki - Maandag 25 juni 2018 23:55
Wat een leuke en relaxte week..kan ik niet zeggen
britneyangel - Dinsdag 26 juni 2018 09:02
leuke week heb je gehad !
Laura V - Dinsdag 26 juni 2018 18:13
Heel leuke blog , thx Daphne!
Ingrid - Vrijdag 29 juni 2018 06:32
Leuk!!! ;)