Ploggen: De week van Danique 2

 

Daar ben ik weer met een plog! Het was voor mij een gezellige week waarin ik veel heb gedaan. Naast de leuke dagen had ik ook echt een pechdag ertussen zitten. Helaas horen die dagen er ook bij. Ik heb weer geprobeerd om zoveel mogelijk momenten vast te leggen. Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden om te zien en lezen!

Maandag
Aangezien maandag mijn vrije dag is, begon mijn dag rustig. Ik heb uitgeslapen en moest nodig wat wasjes draaien. Ook moest ik weer eens poetsen. Nadat ik klaar was met alle huishoudelijke taken ben ik eventjes naar de sportschool gegaan.

plog maandag

In de avond had ik met een vriendin afgesproken om samen te eten. We maakten Mexicaanse Quesadillas. Ik ben zelf een groot fan van Mexicaans eten en dit is één van mijn favoriete gerechten. Naast lekker eten hebben we die avond vooral veel bijgepraat. Ik heb een gezellige avond gehad!

plog maandag

Dinsdag
Dinsdag heb ik de hele dag gewerkt. Zoals je op de foto kan zien had ik die ochtend als ontbijt een smoothiebowl. Een smoothiebowl is super lekker, omdat je er eigenlijk alles in kan doen wat je lekker vindt. De roze kleur komt van de frambozen en aardbeien. Ik maak zoiets alleen als ik er wat langer de tijd voor heb in de ochtend. Nadat ik klaar was met werken heb ik even gauw nog wat gegeten en ben ik naar de sportschool gegaan. Na een hele dag werken ben ik altijd een beetje duf dus ik vind het dan super fijn om even buiten de deur iets te doen. Later op de avond ben ik naar een vriendin gegaan om even een kopje thee te drinken. We wonen heel dicht bij elkaar, maar gek genoeg zien we elkaar niet vaak. Het is daarom ook fijn om af en toe even een kopje thee met elkaar te drinken zodat we toch even bij kunnen kletsen. 

plog dinsdag

Woensdag
Woensdag was mijn pechdag. Ik werd die ochtend wakker en ik wilde me omdraaien, maar ik deed iets verkeerd. Iets in mijn nek maakte een vreemd geluid en ik kon opeens mijn nek niet meer draaien. Het deed enorm veel pijn en ik kon door de pijn ook niet overeind komen. Ik was hierdoor behoorlijk in paniek. Uiteindelijk hebben mijn ouders mij opgehaald en me naar de huisarts gebracht. Daar bleek het zo te zijn dat ik een scheurtje in mijn nekspier had waardoor het zo'n pijn deed. De huisarts zei dat de pijn ook nog wel even zou blijven. Alleen pijnstillers zouden helpen en verder moest ik vooral rust houden. Na de huisarts hebben mijn ouders mij weer naar mijn huis gebracht. In de middag en avond moest ik werken. Ik had een constructie gemaakt op bed waardoor mijn nek niet al te veel pijn deed. Ik sta dan ook een beetje raar op de foto, omdat ik dus op bed lig. Het werken ging uiteindelijk gelukkig gewoon goed. Omdat mijn moeder mij zielig vond, had ze een reep Tony Chocolonely voor mij gehaald met de smaak karamel zeezout. Dat is echt mijn lievelingssmaak dus daar heb ik die middag ook zeker van genoten! 

plog woensdag

 Donderdag
Donderdag was natuurlijk Koningsdag! Afgelopen jaren ben ik altijd naar een feest geweest op Koningsdag, maar dit jaar heb ik rustig aan gedaan. Het kwam sowieso goed uit dat ik niks ging doen, omdat ik met die zere nek zat. Ik ben eigenlijk de hele dag met een vriend geweest die ook geen Koningsdag ging vieren. Om toch een beetje in de oranjesferen te blijven, kochten we oranjetompoucen. Deze waren super lekker! In de avond heb ik gewerkt. 

plog donderdag

Vrijdag
Vrijdag moest ik weer vroeg opstaan, omdat ik een dagje op kantoor moest werken! Er waren problemen met de trein die ochtend waardoor er best wat vertraging was. Dit maakte de NS goed door gratis koffie en thee aan te bieden. Ik maakte daar dan ook graag gebruik van en haalde een lekkere cappuccino voor onderweg. Een goed begin van mijn reis!

plog vrijdag

Door alle vertraging kwam ik iets later aan op kantoor. Het was een drukke dag waarin we een hoop hebben gedaan. Ik was mijn lunch vergeten mee te nemen dus ik had nog een lekker broodje gehaald op het station. In de avond ben ik naar een vriendin gegaan. Zij vertrekt volgende week naar Indonesië om rond te reizen dus het was wel fijn om haar nog even gezien te hebben. 

vrijdag brood

Zaterdag
Zaterdagochtend ging ik met een andere vriendin ontbijten in de stad. Zij is net teruggekomen uit Indonesië (de één vertrekt en de ander komt weer terug. Al mijn vriendinnen gaan opeens op reis). Een tijdje geleden is er in Nijmegen een Yoghurt Barn geopend dus het leek ons leuk en lekker om daar eens te ontbijten. We kozen allebei voor hetzelfde: yoghurt met aardbeien, frambozensiroop, granola en stukjes bastognekoek. Ik dronk er ook nog een verse jus d'orange bij. Het was echt super lekker. Het pand zag er ook mooi uit en ik kan dan ook iedereen aanraden om daar eens te gaan eten! 

ontbijt plog

Na het ontbijt zijn we even samen de stad nog in geweest. Ik was op zoek naar een grijze broek. Uiteindelijk heb ik een broek en twee topjes gekocht. Op de foto heb ik er daar één van aan. Het is voor nu nog iets te koud dus ik hoop dat het snel mooier weer wordt! Ik ben echt toe aan de zomer. Eenmaal thuis maakte ik wat tosti's voor mezelf en keek ik een aflevering van Pretty Little Liars. Ik kijk die serie al heel lang en nu zijn er nieuwe afleveringen. Eigenlijk vind ik het niet meer zo leuk, maar omdat ik wil weten hoe het afloopt blijf ik toch maar kijken... In de avond heb ik gewerkt. 

zaterdag

Zondag
Eigenlijk was sinds vandaag de pijn in mijn nek een heel stuk minder. De dagen hiervoor heb ik toch voorzichtig moeten doen met bepaalde bewegingen, maar vandaag merkte ik dat het allemaal beter ging. Heel fijn! Zondag heb ik eerst lekker uitgeslapen. Het was heerlijk weer die dag dus ik heb lekker op het terras gezeten. Ik at deze lekkere carpacciosalade. 

Dat was alweer mijn week! Het was een gezellig drukke week waarin ik veel heb gedaan. Voor mijn gevoel ging de week ook extra snel, omdat Koningsdag  ertussen zat. Ik hoop in ieder geval dat jullie het leuk vonden om weer een kijkje te nemen in mijn week!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Daisy - Maandag 1 mei 2017 19:37
Leuk Danique, ziet er gezellig uit!
lil - Maandag 1 mei 2017 20:51
leuk zeg om mee te mogen kijken ! Hopelijk is je nek alweer helemaal de oude.
X - Maandag 1 mei 2017 22:44
Haha ik heb precies hetzelfde met pretty little liars :p
Neverlandstory - Maandag 1 mei 2017 23:09
Leuk zeg! Goed dat je naar je lichaam luistert :) hoop dat die nek van je snel terug de oude is! Misschien helpt een kersenpitkussen?
vanAnaarB - Maandag 1 mei 2017 23:23
Yoghurt Barn Nijmegen staat op mijn wensenlijstje om te bezoeken, ik ben nog nooit bij een YB geweest!
Wat leuk dat je schrijft over een goed begin van de dag toen je een kop koffie kreeg bij de vertraging. Ondanks de vertraging een goede start, super zo'n positieve insteek!
Ik hoop voor je dat je nekklachten snel volledig verdwenen zullen zijn.
xxxm - Dinsdag 2 mei 2017 01:16
Super leuk om te lezen!!
Anne - Dinsdag 2 mei 2017 05:53
Gelukkig dat het weer wat beter met je nek gaat.
Ik was laatst door mijn rug gegaan en ik raakte ook bijna in paniek door de pijn. šŸ˜­
Toch een heel gezellige week , leuk om te lezen !
Reza - Dinsdag 2 mei 2017 09:58
Leuke plog!!
georgiexo - Dinsdag 2 mei 2017 13:44
Hahaha, iedereen zit in hetzelfde schuitje met PLL, ik ben eigenlijk helemaal klaar met het verhaal, maar wil de laatste afleveringen toch wel zien :') leuke plog weer!
neefje - Dinsdag 2 mei 2017 16:49
Leuke plog! En omg, yoghurt met bastogne, wat een topidee.