Leuke Apps voor je smartphone of tablet

 

Afgelopen jaar zijn er nog nooit zoveel apps gedownload. Veel mensen hebben een iPhone of andere smartphone. Je kunt een hoop apps gratis downloaden en voor anderen moet je een klein bedrag betalen. De meest gedownloadde App is Whatsapp. Bijna iedereen heeft deze app nu geïnstalleerd sinds deze ook voor Android en Windows telefoons beschikbaar is.

Heb je een smartphone of tablet dan hebben wij een aantal leuke apps voor jou als tip om te downloaden. Gewoon om wat afleiding in te vinden of je te vermaken als je je verveelt. Een beetje rommelen op je telefoon of tablet kan soms best ontspannend zijn.

Toen ik in mijn omgeving en op Facebook vroeg welke apps leuk waren, kwamen heel veel mensen met Pou! Dit is eigenlijk een soort Tamagochi die je moet verzorgen. Hij kan ook groeien en je moet punten verdienen om dingen uit te breiden, door middel van spelletjes. Zelfs mijn oudste broer is gek op zijn eigen Pou!

Pou!Pou

Wreck This App is eigenlijk gewoon een creatieve app die lijkt op Wreck This Journal. Echter is het natuurlijk wel echt even iets anders en werk je niet met verschillende materialen, gooi je hem niet uit het raam en kun je hem niet meenemen onder de douche. In ieder geval, dat raad ik je af. Toch zorgt deze app voor wat vermaak en door lekker met je vinger te tekenen of te krassen kun je ook wat agressie kwijt! De app kost voor iPhone 2,49.

Wreck This App reviewWTA

Colour the intire page

Wunderlist is een hele handige app voor to-do-lijstjes. Vergeet je snel dingen omdat je veel aan je hoofd hebt of vind je het fijn om aan het einde van de dag wat dingen af te kunnen strepen, dan is Wunderlist echt onwijs leuk! Je kunt voor werk, school, thuis, therapie of persoonlijk aparte lijstjes creëren met eigen titels. Zo staat niet alles door elkaar en heb je wat meer overzicht. Je kunt deze app ook synchroniseren met je tablet en laptop via je iCloud.

wunderlist review

Hay Day is een enorm verslavende app. Spelletjes zoals deze ken je misschien wel via Facebook of andere websites. Je kunt je eigen boerderij beginnen, je producten verkopen en je eigen dieren verzorgen. Het spelletje kun je de hele dag door steeds kort doen, zodat je gewassen er goed bij staan en je op tijd kunt oogsten om de dieren te voeren. Pas op, erg verslavend als je het mij vraagt!

Hay Day

Hay Day review

Team Viewer is een hele handige app voor presentaties. Je kunt via je telefoon of tablet je laptop of pc besturen via deze app. Ook kun je hem gebruiken om via je laptop iets in de dagen te houden. Als ik mijn kat wil bekijken, zet ik soms de laptop boven neer. Beneden op de bank kan ik dan zien of hij boven in de slaapkamer aan het spelen is of op bed ligt. Een multifunctionele app dus, maar op afstand niet zo erg snel.

TeamViewer

Music TV is een app die zich verbindt met de liedjes op jouw telefoon vanuit iTunes. Als je een liedje via deze app afspeelt, zoekt deze app er meteen de clip bij. Onwijs leuk als je wat interactiever naar je muziek wilt luisteren of zin hebt om een clip te bekijken van de artiest!

Music TV

Dream Bucket is eigenlijk gewoon een leuk vormgegeven bucketlist op je telefoon of tablet. Hierop kun je doelen stellen, voornemens opschrijven of je dromen neerzetten. Door af en toe naar dat lijstje te kijken, kun je ervoor zorgen dat je in beweging blijft en doet waar je blij van wordt! Je kunt verschillende lijstjes maken in deze app.

bucket listyour bucket

Shark Dash is een leuk spelletje dat een beetje lijkt op Angry Birds. Je bent een haai in een badkuip en moet badeendjes opeten en muntjes verzamelen. Ondertussen kom je veel hindernissen tegen en moet je steeds slimmer nadenken om ervoor te zorgen dat je naar het volgende level kunt! Heel vermakelijk!

Shark Dash

shark dash

Headspace is echt een van de leukste apps die ik onlangs heb gedownload. Ik was al eerder op zoek naar een leuke app over mindfulness of meditatie, maar deze app is ideaal. Je krijgt een tien-stappenplan om ermee te beginnen. Hierin zitten dagelijkse oefeningen die je kunt volgen door via een stem. Ook krijg je een filmpje te zien met onwijs leuke en handige uitleg over mindfulness. Wil je kennismaken met mindfulness dan is dit zeker een leuke start! Je kunt ook je eigen ontwikkelingen bijhouden en de app uitbreiden.

De app is Engelstalig, maar het is zeer goed te verstaan en geen ingewikkeld Engels. Wil je door met mindfulness dan kun je ook Take 15 en Take 20 downloaden. Deze gaan een stukje dieper op de stof in en kosten 14,95 per maand. Take 10 is gratis en kun je eindeloos herhalen natuurlijk. 

headspace apptake 10 headspace

Sleep Pillow is een rustgevende app vol ontspannende geluiden om mee in slaap te komen. Je kunt ze afspelen als je niet in slaap kunt komen of je maakt je eigen mix van de geluiden die beschikbaar zijn. Zo zitten er geluiden bij van water, onweer, wind, een openhaard, de zee of vogelgeluiden.

sleepsoundsspeelsounds

 

Wat vind jij een leuke app?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

angstig - Vrijdag 18 januari 2013 19:00
krijg binnenkort nieuwe smartphone, die van nu heb ik beetje gesloopt. ;-$

maar whatsapp heb ik sws!
F. - Vrijdag 18 januari 2013 19:16
aaaa ik wou de wreck this app, hebben ze niet in mn app store... pooh heb ik zo ie zo GENIAAL SPEL en ik ga nog even kijken voor dream bucket
Maaike - Vrijdag 18 januari 2013 19:36
Ik heb hayday en Pou trouwens Candy crush is ook leuk :) of flow free en soort denkspel :)
Marieke - Vrijdag 18 januari 2013 19:44
Jammer dat wreck this app bijna €5 kost :( ik vind dit wel een leuke blog!!!
Ellie - Vrijdag 18 januari 2013 20:34
I
coulditbeme - Vrijdag 18 januari 2013 22:00
Leuke blog, handig!
Ik heb pooh, flow en bike racer (:
okeoke - Vrijdag 18 januari 2013 22:06
Ik raad echt iedereen de Superbetter app aan
Black Rose - Zaterdag 19 januari 2013 08:10
Gaaf! Ik heb Pou, hahaha. :D
Jes - Zaterdag 19 januari 2013 10:51
hahaah ja ik heb pou, gewoon hardstikke leuk! :)
Mary - Zaterdag 19 januari 2013 10:53
Ik heb whatsapp, pou, flow free en bikerace! Maar shark dash en de dreambucket ga ik ook downloaden. Die lijken me ook leuk!
Tyrande Whisperwind - Zaterdag 19 januari 2013 11:53
mijn favo's zijn atm pou, hill climb racer, subway surfers, sonic 4 en candy crush saga (al speel ik die meestal op mijn laptop)
Cianna - Zaterdag 19 januari 2013 13:26
Templerun! (Ook al ben ik er belabberd in...)

Verder: Cut the rope is ook wel grappig, net zoals Amazing Alex en pudding monsters.

Een klasgenoot van me speelt altijd Quiz Battle, wat me ook erg leuk lijkt
eliseeexx - Zaterdag 19 januari 2013 16:42
mijn favoriete app blijft Instagram
Cylu - Zaterdag 19 januari 2013 19:27
Dankzij deze blog heb ik de app Hayday ontdekt, deze app vindt ik erg leuk! Bedankt!
Ik - Zaterdag 19 januari 2013 22:40
Hayday speel ik al een tijdje, zo leuk!
Wunderlist heb ik net erop gezet, lijkt me handig!
Where's my water? Vind ik ook ontzettend leuk!
Luna - Zaterdag 19 januari 2013 23:39
Ruzzle :)
Charlotte - Zaterdag 19 januari 2013 23:50
Yeeay, wat een leuke blog! Heb gelijk Poo, Wunderlist en Headspace geïnstalleerd, misschien dat ik die Sleep Pillow ook nog wel erop zet. (:
Iris - Maandag 21 januari 2013 09:57
Oeh die Wreck This App lijkt me gaaf. Heb het boek Wreck This Journal hier thuis liggen.
amelie - Zaterdag 26 januari 2013 01:34
helemaal fan van hayday!! maar hij kan alleen op apple :s
vrienden wouden hem ook maar dat wou dus niet jammer genoeg
tom - Vrijdag 15 februari 2013 15:06
Leuk ik hb het gedaan grappig
henk - Dinsdag 26 februari 2013 19:10
weet iemand nog een leuke app
fleur - Woensdag 13 maart 2013 17:57
ik heb pau ook al!!
aya - Zaterdag 27 april 2013 16:40
niks
maria - Dinsdag 7 mei 2013 10:04
Bike race is ook een echte aanradar!
julia - Zondag 9 februari 2014 15:49
hier zitten helemaal geen leuke aps tussen
balkis - Vrijdag 23 december 2016 16:06
ik wil wel meschien een paar dingen installeeren