Even voorstellen: Lonneke

 

Nog een voorstelblog! Misschien hebben jullie al een aantal blogs (of plogs sinds kort) van mij voorbij zien komen. Tijd om eens te laten wie ik nou eigenlijk ben. Ik ben Lonneke en ik werk sinds een tijdje bij de redactie van Proud. Eigenlijk werk ik al iets langer voor Proud. Hiervoor ben ik vrijwilliger geweest, dus misschien heb je al eens met mij gechat. Ik vond dit zo waardevol en leuk om te doen dat ik hier graag meer in zou willen betekenen. 

Toen ik zelf diep in mijn eetstoornis zat ben ik per ongeluk op Proud beland. Geen idee wat ik moest verwachten. Na een tijd wat blogs gelezen te hebben maakte ik een account aan. Ik ben welgeteld 1 keer in de chat geweest. Ik werd al vrij snel aangesproken door een moderator of ik wat wilde delen. Paniek! Snel klapte ik mijn laptop dicht. Ik schrok hier zo van dat ik het nooit meer heb aangedurfd om terug de chat in te gaan. En dat terwijl de chat juist een fijne plek is om te delen en steun te vinden.

Twee keer heb ik de diagnose Anorexia Nervosa gehad. Tijdens mijn eerste behandeling was ik nog jong en wilde ik koste wat kost mijn examens goed maken. Ambulant werd de oplossing. Dit heeft mij echter niet verder geholpen. Eerder heeft het me stiekem zieker gemaakt. (Wil je hier meer over lezen, ik heb er al een blog over geschreven).

Jaren later werd ik voor de tweede keer behandeld. Dit keer intensiever. 5 Dagen per week kreeg ik therapie. Ontzettend lastig en zwaar vond ik dit, maar het heeft me uiteindelijk ook veel gegeven. Hier heb ik echt de knop om kunnen zetten. Ik wil weer vrij zijn, geen angsten hebben en mezelf weer leren kennen. Hier heb ik geleerd om echt voor mijzelf te kiezen en te leren luisteren naar mijn lichaam.  

Verder heb ik fotografie en grafisch ontwerp gestudeerd. Op dit moment vind ik het heel leuk om in mijn vrije tijd mijn (analoge) camera mee naar buiten te nemen. Ik woon sinds kort samen en heb een leuk appartement met veel beestjes. Ik heb een hele oude kat Winnie (die je misschien al voorbij hebt zien komen in de plog) en 3 gekko's. Sinds een tijdje heb ik een mountainbike en racefiets, dus als het weer wat mooier weer is (ik ben echt een koukleum..) wil ik weer lekker het bos in.

Ik hoop dat ik jou in de komende tijd kan motiveren en inspireren. Een eetstoornis is zeker niet makkelijk en het is nog lastiger als je het alleen moet doen. Voel je vrij, je staat er niet alleen voor. ♥ 

 

Liefs en hopelijk tot snel!

Lonneke

 

 

Gerelateerde blogposts

10
SEP
De intakefase
10

Reacties

Co - Dinsdag 18 december 2018 10:30
Mooie tijd gewenst bij dit bemoedigende forum
I. - Dinsdag 18 december 2018 10:50
Welkom! Maar betekent dit nu dat Daphne, Irene of Phoicai binnenkort ook stopt...?
Maya - Dinsdag 18 december 2018 17:24
Ze vervangt Phoi Cai tijdens haar zwangerschapsverlof.
- - Dinsdag 18 december 2018 19:10
Of... Scarlet! Tijdens haar verlof :D
Maya - Dinsdag 18 december 2018 19:28
Nee, Phoi Cai, staat letterlijk onder haar afbeelding rechts ;)
Marleen - Dinsdag 18 december 2018 11:01
Als nog Welkom Lonneke!!!! :)
x - Dinsdag 18 december 2018 13:27
hoe oud ben je lonneke? en zou je eens je gekko's willen laten zien, misschien in je volgende plog?

en wil je eens iets van je fotografie laten zien?
Lonneke - Dinsdag 18 december 2018 15:57
Wat leuk dat je zo geĆÆnteresseerd bent! Ik ben 25 jaar ;)
In mijn eerste plog heb ik al een foto geplaatst. In mijn blog 'hoe ik met spanning omga' heb ik van alledrie een foto geplaatst :)
Maya - Dinsdag 18 december 2018 17:22
Welkom! Ik vond het al vreemd dat je je niet voorgesteld had ofzo. Beetje laat, volgende keer wat eerder (gericht aan heel het team) zoals bij Hannah. Dan weet je al wat meer over het algemeen van de persoon achter de blogs. Dat vind ik fijn tenminste.
Veel plezier en werkze!
eenzaam-bloempje - Dinsdag 18 december 2018 18:46
Welkom Lonneke.
Mooi geschreven de voorstelblog.
Veel succes met alles wat je gaat doen binnen Proud.
Natasja - Woensdag 19 december 2018 14:18
Je lijkt me een heel gezellig iemand, leuk om blogs van je te zien verschijnen! Veel succes :)
Zeevrucht - Donderdag 20 december 2018 02:21
Welkom en succes!
Eva - Zondag 10 februari 2019 19:10
Super fijn dat je erbij bent LonnekešŸ˜ƒ