De week van Marli - photo blog 25

 

Welkom bij weer een weekje-mee met mij! Het was een fijne week met kantoordagen, thuiswerkdagen, sportdagen en een therapiedag. Ik zat lekker in de flow en samen met mijn harige kids heb ik mooie momentjes gehad. Ben je benieuwd naar deze week? Kijk en lees dan snel verder! 

Maandag
Deze week begon met een kantoordagje! Meestal werk ik één of twee keer op kantoor per week en mijn andere uren werk ik thuis. Vandaag was een prima dagje met een aantal overleggen en uiteraard veel laptopwerk. En zoals jullie misschien al op de foto hebben gezien, was ook één van mijn collega's jarig (er hangen slingers op :)). Hij is afgelopen weekend 50 jaar geworden, dus we hebben een Abraham in onze groep! 

Dinsdag
Vandaag was ik weer op kantoor, maar deze dag wel met een dubbel gevoel. Sinds afgelopen zomer heb ik bij tanteLouise een combi-functie, maar het bleek voor mij in ieder geval niet haalbaar te zijn. Het is zeker een leerzame en leuke ervaring geweest, maar voor mijn gevoel liep ik iedere week weer achter de feiten aan. Mijn werkzaamheden stapelden zich op en dat zorgde voor steeds meer spanning. Sinds een paar weken heb ik samen met mijn leidinggevende de knoop doorgehakt en keer ik weer terug naar één functie. Het geeft me rust, maar mijn collega's van dit team ga ik missen! 

Woensdag
Woensdag was deze week mijn thuiswerkdag. Hierdoor heb ik altijd net iets meer tijd voordat ik begin met werken en kon ik lekker een lesje Body Pump meepakken. Helemaal fit om daarna aan de slag te gaan achter de laptop! Daarnaast werd ik bijna de hele dag van gezelligheid voorzien door mijn liefste Ronja. Het was nogal regenachtig weer en dan is mevrouw graag binnen ;) Overigens zit mijn lieve konijntje Stormy ook lekker droog in haar hok met lekker warm stro. Oh, en ik kreeg nog een pakketje binnen, het boek 'Gek van Mezelf'. Ik ben heel benieuwd naar de inhoud, want Alwin (de schrijver) heeft ook net als ik te maken met een angststoornis en hierover gaat zijn boek. 

Donderdag 
Donderdag, dat betekent therapiedag...! Sinds december 2023 ben ik opnieuw voor mijn angststoornis in behandeling gegaan. De angsten/paniekaanvallen belemmeren echt nog een te groot deel van mijn alledaagse leven en ik vond dat ik er daarom toch nog een keer mee aan de slag moet gaan. Vandaag stond exposure op het programma. Een van mijn angsten is (alleen) autorijden en vandaag moest ik een ritje rijden, waarbij mijn behandelaar telefonische back-up was. Al met al ben ik heel blij dat deze stap weer is gelukt! Het ging wel met de nodige spanning en enkele tranen, maar ik ben er wel gekomen. Volgende week nieuwe (oefen)ritjes!

Vrijdag
Vrijdag is mijn vrije dag, zowel van al het werk als van therapie! 's Ochtends heb ik verschillende boodschapjes gehaald bij de supermarkt en de Welkoop. Ook heb ik een fijne les BRN meegepakt op de sportschool. De middag was vooral thuis wat aanrommelen en met de diertjes spelen, heerlijk :) In de avond ben ik nog langs m'n moeder geweest. Meestal is dat op de vrijdag wel vaste prik. 

Zaterdag 
Wat een fantastische ochtend was dit! Samen met mijn sportinstructrice had ik een training georganiseerd in het kader van Sporten voor Sophia, waaraan ik volgende week met een aantal hele toffe vrienden/mede-sporters ga meedoen! De zaal zat goed vol en dat geeft altijd zoveel extra motivatie. Nu kijk ik nog meer uit naar het evenement van aankomend weekend. Sporten voor Sophia, we zijn er helemaal klaar voor! 

Zondag 
En de week sluit ik weer af met mijn werkdagje voor Proud. Ik werk dan meestal in de middag en in de avond en 's ochtends heb ik nog wat vrije tijd voor mezelf. Ik doe deze dienst nu alweer meer dan vier jaar, maar het verveelt me nog geen seconde en ik vind het eigenlijk heerlijk om op zondag dit werk te mogen doen. Als jullie nog ideeën hebben voor bijvoorbeeld een thema-chat met mij of een blog over een bepaald onderwerp; laat het in de reacties weten! Ik kan altijd kijken wat er mogelijk is. 

 

Deze week ging razendsnel voorbij en ik kijk er ook met een goed gevoel op terug. De werkdagen verliepen lekker en de energie op de sportschool was weer heerlijk. Natuurlijk kan ik niet alles wat ik doe in een week vastleggen en missen jullie bijvoorbeeld mijn schoonmaakroutine, het moment waarop Ronja een stoel probeert te slopen en mijn dagelijkse verzorging. Als jullie ergens benieuwd naar zijn, geef dit dan ook aan in een reactie. Als het leuke tips zijn dan ga ik ermee aan de slag. 

Mooie week voor jullie gewenst!


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts