De week van Irene - photo blog 65

 

Volgens mij heb ik ergens in een video laten vallen dat ik ging proberen om weer elke dag aan yoga te doen, maar dat voornemen is uiteraard al van de baan. Elke dag is ook wel erg vaak, haha, en thuis lukt het me ook niet zo goed. Maar ik doe het wel weer met regelmaat in de sportschool en dat bevalt me goed. Muziek is natuurlijk een constante factor in mijn leven en ook deze week weer wat muzikale avonturen voor in de boeken. Als je door de foto's heen wat verschillende kleurschakeringen in mijn haar ziet, kan dat kloppen. Ik ben een beetje aan het klooien met de overgebleven haarverf in huis, maar weet blijkbaar niet heel goed wat ik wil. Het is een uitgroeifase he? Uiteindelijk gewoon weer terug naar mijn eigen haarkleur. En wel of geen pony? Ik ben er nog niet over uit. Hoe dan ook, hier is mijn weekje mee!

Maandag

Ik heb weer een nieuw ritme ontdekt voor op de maandag. Ik begin twee uur vroeger met werken en neem een twee uur durende pauze, waarin ik een yogales in de sportschool kan volgen. Echter, de sportschool is vergeten door te geven de yoga-leraar niet kan. "Zal ik dan een virtuele body balance-les voor jullie aanzetten?" "Oké, dat is goed."

Maar poh, de achtergrondmuziek van het filmpje staat zo hard, dat de instructies bijna niet te verstaan zijn. We moeten steeds omhoog kijken naar het scherm en de routine gaat net iets te snel om het op die manier goed bij te houden. Ik ben blij als de yoga-leraar weer terug is. Al is het evengoed lekker er even uit te zijn.

Na mijn werk loop ik een rondje langs de supermarkt om basilicum te halen voor ons favoriete gnochhi gerecht, maar wanneer ik terugkom staan plots alle buren op straat. De stroom is uitgevallen in het hele blok. Komen al die geurkaarsen die ik in een impuls bij de Xenos kocht toch nog van pas. Om half 12 schrik ik wakker, omdat het licht van de slaapkamer plots weer aanschiet. Gelukkig, de stroom doet het weer. 

Dinsdag

Het lukt me om weer een bladzijde van mijn boek te lezen in de trein naar kantoor. Elke bladzijde is er weer eentje voor mij, haha. En soms lukken er wat meer. Die avond doe ik weer een poging en neem ik vol goede moed mijn boek mee naar bed, maar helaas wint m'n telefoon het. Morgen weer een nieuwe dag! 

Woensdag

Ik begin een uur eerder met werken, zodat ik de yogales om 5 uur red. Ik vind weer veel heil in de yoga-routines. Dat komt en gaat altijd een beetje in mijn leven, zo blijkt. Nu is het fijn! Nog steeds niet mijn vertrouwde yoga-leraar, maar dit keer wel een invaller van vlees en bloed! 

Oh ja, en het lezen in bed is deze avond ook wat beter gelukt! Al maanden in hetzelfde boek bezig - hij is ook wel heel erg dik - maar oh wat een fijn boek vind ik dit. 

Donderdag

Onlangs is mijn bod op een huis geaccepteerd en hoewel ik nog bezig ben met het rondkrijgen van de financiën (wat overigens gek moet lopen wil het niet lukken, maar for the record is het nog niet 'mijn huis') ontvang ik een superlief kaartje in de brievenbus van Marli. Ze had er een persoonlijk verhaaltje in geschreven en simpel als dat soort dingen misschien kunnen lijken, is het voor mij heel betekenisvol en ontroerend. Veel dank! ♥

Weer ben ik zo vrij om een beetje met mijn uren te schuiven richting de ochtend en avond. Dat kan - tot op zekere hoogte natuurlijk - gelukkig prima met dit werk. Daardoor kan ik in de middag naar het Pokémon-clubje. Ik heb me ingeschreven voor mijn eerste grote Pokémon-evenement in de Jaarbeurs in maart, waar verdeeld over drie dagen een groot tournament gehouden wordt. Veel zin in! 

Vrijdag

Vanwege de heersende griep afgelopen tijd, hebben we de laatste opnamedag van onze nieuwe single moeten uitstellen... tot vandaag! Samen met onze zangeres rijd ik richting de studio om de zang op te nemen. In de auto hebben we een goede brainstorm over de videoclip. Het doel is om hem eind maart of begin april te releasen. Het wordt zo gaaf! 

Zaterdag

Gisteravond heb ik nog tot veel te laat YouTube-filmpjes gekeken over verschillende Pokémondecks. Dus vanochtend heb ik op het online-format een nieuw deck geprobeerd. Ik speel nu al een hele tijd met hetzelfde deck en hij begint een beetje oud te worden. Online kan je heel goed inspiratie opdoen voor nieuwe decks, zonder dat je zelf meteen allemaal kaarten hoeft te kopen. 

In de avond staat er iets superleuks op het programma. De videoclip van 'Trouble' is opgenomen door een bandlid van en wij hadden gezegd dat wanneer ze in de buurt zouden spelen, wij zouden komen kijken. 

In de tussentijd heb ik ze al mogen bewonderen op een festival van de zomer, maar ik ga met heel veel plezier weer want wat een onwijs feest maken deze mannen ervan. Echt geweldig! Het onderlinge plezier en de vriendschap spat ook van het podium af en dat is mooi om te zien.

 

En wat overkomt me nu?! Heel toevallig (oprecht toevallig) word ik door de zanger uit het publiek gepikt om de lala's van 'I will Survive' mee te zingen voor een uitverkochte zaal. Ik sta letterlijk met knikkende knietjes, maar wat is het ook geweldig leuk! 

Het orginele nummer kan natuurlijk niet achterblijven als dit genoemd wordt. What a queen! ♥

Een overkill aan YouTube-filmpjes misschien, maar hier nog eentje van een impressie van een show van deze jongens. Echt alles komt voorbij bij deze party-band. Dikke aanrader. 

Zondag

Lekker uitslapen en op naar de stad. Vandaag is nog niet het mega event, maar wel een vriendschappelijk mini-Pokémon-tournooitje in het plaatselijke spellencafé. Toegevoegd een foto van mij tijdens het avondeten. Geen zin om boodschappen te doen, dus iets bij elkaar geschraapt van wat nog in huis lag. Aardappels, linzen, broccoli, groene paprika en vega spekjes. Het voldoet! 

Kleine huizenupdate: het koopcontract is getekend en vandaag wordt de taxatie gedaan waarna ik mijn hypotheek kan aanvragen en daar zal nog wel wat tijd overheen gaan. Spannend! Maar, I will survive! Ik heb veel zin in dit nieuwe hoofdstuk. En hopelijk vond jij het weer leuk om op deze manier mee te kijken, heb je er iets uit kunnen halen voor jezelf of gewoon even je zinnen kunnen verzetten. Vanavond staat er naast de reguliere chats van 19:00 tot 21:00 uur ook weer een psychologenchat en een chat met mij op het programma. Ook ben je natuurlijk welkom op ons forum als je in contact wilt komen, vragen hebt of even van je af wilt schrijven. We zijn er voor je! 

Liefs ♥


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Juud - Maandag 30 januari 2023 13:49
IVYVOX is ZOOOOO goed. Goede tekst en het klinkt gewoon erg lekkuuhhhhrrr

Irene, Jij bent super!!!
De beste van heeeeeeel proud!!!
G - Maandag 30 januari 2023 14:54
Wauwwwwie! Wat super tof dat jouw bod geaccepteerd is. Heel erg gefeliciteerd :) benieuwd hoe alles verloopt in de aankomende periode: veel succes!