De week van Irene - photo blog 48

 

M'n vrienden, de band, m'n moeder. De natuur, lekker buiten zijn, muziek maken. Deze week was een mooie week. Veel dingen komen regelmatig terug in mijn weken, maar nu meer dan andere weken, besef ik wat een mooie herinneringen ik eigenlijk aan het maken ben. Ik doe de dingen die ik leuk vind, met mensen die ik leuk vind. Met mensen die - inmiddels - heel veel voor mij betekenen. Wat een enorme luxe is dat eigenlijk. En daar sta ik deze photo blog even bij stil. 

Maandag

Mijn fijne, groene winterjas was na afgelopen winter écht op, dus het was tijd voor een nieuwe. Op Vinted - een app voor tweedehands kleding - vond ik een vervanger en vanochtend kon ik hem ophalen bij het afhaalpunt. Echt een lekkere, stevige, warme jas. Blij mee! Die kan wel weer een paar winters mee!

Na mijn werk voor Proud, werk ik aan een poster voor een optreden van de band; bíjna af. We hebben zo veel leuke dingen om naar uit te kijken! Een paar shows, de studio weer in, toffe samenwerkingen. Er gebeurt veel achter de schermen en we zijn er maar wat druk mee, maar het geeft zo veel energie!

Na een lange dag achter de computer, heerlijk uitwaaien langs het strand. Balance is key. 

Dinsdag

Net als Daphne, vind ik de laatste tijd niet altijd even goed mijn rust om thuis te werken. Dat gevoel ken ik en normaal gesproken zou ik dan alle meubels hebben verplaatst, om weer een soort 'frisse vibe' te creëren, maar ik zie in dit huis daar even geen mogelijkheden toe. Geeft niet, ik heb er vertrouwen in dat het wel weer komt en gelukkig kan ik ook naar kantoor om te werken, zoals ik vandaag doe. 

Daarna ga ik uit eten met mijn schoonfamilie. Zo fijn dat dit weer zorgeloos kan, zo zonder eetstoornis. Niet alleen het genieten van het eten, maar ook de rust en aandacht hebben om te genieten van het gezelschap en de gezelligheid. Er komt zo veel meer bij kijken. Dat maakt het voor mij zo waardevol.

Woensdag

Eigenlijk heb ik het voornemen om tussen mijn ochtend- en avondshift voor Proud2Bme te gaan boulderen, maar m'n hoofd staat er niet naar. De zon schijnt en ik heb vooral zin om even door de stad te struinen.

Al weken liggen mijn Pokémonkaarten open en bloot op tafel, dus bij het Spellenhuis schaf ik een deckbox aan om ze veilig in te bewaren. Ook neus ik (letterlijk, want het ruikt allemaal zo lekker) rond in de boekenwinkel - hmmm, inkt en papier - en het theezaakje. In de boekenwinkel blijft het bij rondkijken, maar bij de theewinkel scoor ik twee lekkere smaakjes.

Tijdens de chatavond valt me plots op hoeveel vroeger het alweer donker wordt! Gaat snel he? Ik vind het wel knus. Zeker toen een vrijwilliger me inspireerde om wat kaarsjes aan te steken. De herfstthee die ik vanmiddag kocht, sluit ook perfect aan bij de donkere avond.

Donderdag

Nog steeds duiken we elke donderdagochtend het zoute, golvende water van de Noordzee in. Heer-lijk. 

Weer neem ik me voor om na werk te gaan klimmen, maar weer voel ik hem gewoon niet zo. Dus ik bel mijn reservering af en ga gezellig langs de studio van m'n vriend, waar ze hun wekelijkse livestream aan het uitzenden zijn.

 

Vrijdag

Vandaag werken we niet op kantoor, maar ik besluit voor de rust wel om de bibliotheek op te zoeken. Daar werk ik altijd lekker! 

Thuis nog even een hapje eten, en dan vertrek ik - gewapend met een goed boek - voor een lange treinreis naar mijn moeder in Limburg. Op het forum werd een tijdje terug gevraagd hoe het boek was, maar toen was ik net begonnen. Nu ben ik op de helft en ik moet zeggen: het is erg naargeestig, maar wel heel erg spannend en intrigerend. Thrillers he, daar moet je van houden! 

Zaterdag

Rustig wakker worden, eindeloze gesprekken, grote koppen slappe koffie, de paardjes aaien en een flinke buitenrit maken door de Duitse bossen; ik vind het altijd heerlijk om hier even te zijn. En dat was alweer veel te lang geleden.

Zondag

Vroeg op en op tijd weer in de trein naar huis, want de wekelijkse bandrepetitie staat op het programma. Joepie! De trein is overigens een plek waar ik veel eetbuien heb gehad. Daarover schreef ik in een post op ons Instagram-account, die kan je hier bekijken. 

Een mooie week zo, weet ik, maar zie ik ook op de foto's terug. Dat is leuk om te zien. Een week omringd met mijn lievelingsmensen en fijne bezigheden. Welke foto heb jij afgelopen week gemaakt die jou is bijgebleven? Op de telefoon, met je camera of in je hoofd. Heb jij een mooie herinnering gemaakt? Hoe groot of klein ook? 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Gigi - Maandag 27 september 2021 19:11
Gaaf om te zien :3

Waar haal je die energie vandaan?!

Ben ADHD'er, maar val al om van vermoeidheid als ik naar zo'n week kijk :D
britneyangel - Maandag 27 september 2021 20:36
mooie foto met je nieuwe jas, wat leuk dat je naar je moeder gegaan was! welke theesmaken had je gekocht?
Irene - Team Proud2Bme - Maandag 27 september 2021 20:55
Herfstthee en thee met vijgensmaak! :-)
Isolde - Maandag 27 september 2021 22:09
klinkt als een fijne week of zo te genieten van dagelijkse dingen en dat we ook echt rijk zijn hier in NL met zoveel mogelijkheden en vrijheid. helemaal als je geen es meer hebt! Ik kan ook echt genieten van kleine dingen als een fijne fietstocht in de zon met fijn gezelschap en nu lekkere cruesli in mijn kwark ipv droge havermout als uitdaging! Knuffelminuutjes met mijn hamster ook niet te vergeten!

Brrr, herfstthee zou voor mij juist een horrormoment zijn ;) Ik houd het bij English Breakfast ook in de avond ;)
Isolde - Maandag 27 september 2021 22:58
o ja, en Irene voor jou geïnspireerd en eet nu die volkoren kaneelsterretjes!!! LEUK en heerlijK op ijs!
Irene - Team Proud2Bme - Dinsdag 28 september 2021 12:01
Lekker zijn die he! En mooi berichtje om te lezen van je hierboven! x
puntje - Woensdag 29 september 2021 11:19
dat heb ik even gemist. Waar haal je die volkoren kaneelsterretjes, of van welk merk is het? Ik ken wel de gewone.
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 29 september 2021 11:22
Het zijn de Zimmy's Cinnamon Stars van Kellogg's :-D
Isolde - Woensdag 29 september 2021 13:29
heeeerlijk. Ook dat ze lekker knapperig blijven in de yoghutr of op je ijs!!!
ikkuh1985 - Dinsdag 28 september 2021 00:48
Leuke photo blog! :-)
Arwen - Dinsdag 28 september 2021 08:24
Hallo irene wat leuk dat je zo'n fijne week had leuk dat je geknuffeld hebt met die paarden leuk dat je zo'n dierenvriendin bent fijn dat het uit eten gaan lekker was en goed dat je toen je je niet lekker voelde je goed hebt gedacht om je eigen grenzen en hebt afgezegd en leuk dat je een nieuwe hobby hebt opgepakt met pokemon ik ben blij dat je goed zorgt voor jezelf dat moet alle mensen extra doen in deze tijd groetjes
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 29 september 2021 20:07
Lief van je Arwen, dankjewel! ♥