De week van Irene - photo blog 27

 

Deze week zag ik het even niet meer zitten, maar merkte ik ook op hoe veerkrachtig ik eigenlijk ben. De handen worden flink uit de mouwen gestoken, ik laat de wind door m'n haren waaien en we hebben een fotoshoot met de band. Inmiddels is het maandag en is de rust in mijn hoofd en in mijn huis - die ik even kwijt was - weer redelijk teruggekeerd.

Maandag
Maandag is meestal de dag waarop ik boodschappen doe, de was van het weekend opruim en nog wat huishoudelijke klusjes doe. Yoga doe ik niet meer dagelijks, maar wel heel regelmatig! De dag eindigde met leftovers van het weekend op de bank. Fijn!

Ook plaatste ik een foto van mezelf op mijn Instagram. Dat doe ik niet vaak, maar het licht was erg mooi, ik had m'n nieuwe, tweedehands lievelingstrui aan en de foto werd leuk. Al gingen wel duizend aan vooraf, haha. Let's keep it real. ;-)

Dinsdag
Linksboven een foto van mij op de wc nadat ik op kantoor in huilen was uitgebarsten. Privé speelt het één en ander waar ik nu even niet op in wil gaan, maar ik heb een beetje veel aan m'n hoofd. Nadat ik er achter kwam iets vergeten te zijn, liep ik even over! Gelukkig is alles altijd bespreekbaar op ons kantoor. Dat voelt goed. De rest van de dag heb ik lekker gewerkt. Al was het met brandende oogjes. 

In de avond was het tijd om te oefenen met de band. Echter; wie niet lekker in z'n vel zit, kan zich soms ook onaardig uiten. Het oefenen ging al niet zo lekker. De apparatuur werkte niet mee. Iedereen leek wat gestrest en voor ik het wist maakte ik nogal een rotopmerking. Dat vind ik super stom van mezelf, maar het komt wel weer goed. Ik zet nog een keer 'De Leven' van Sef op, neem een warme douche en moet nog flink huilen voor het slapen gaan. Morgen weer een nieuwe dag.

Woensdag 
Ik besluit de dag goed te beginnen met een lekker ontbijt. Ook doe ik m'n favoriete luchtje van de Bershka op en trek ik een outfit aan die ik zowel comfortabel als mooi vind. Daar zal het vandaag niet aan liggen.

Omdat er al een aantal weken in het huis boven mij geklust wordt, werk ik tegenwoordig vaak in de bieb. Ik vind het best zwaar om thuis geen rust te vinden, maar het is even zoals het is. In de middag wandel ik langs de Body Shop voor een olie voor m'n gezicht. Daphne schreef het ook al in haar vorige blog; we zijn allemaal een geïnspireerd door Lonneke en haar huidverzorging!

In de ochtend had ik al een appje gestuurd naar m'n band en eind van de middag kreeg ik een heel lief berichtje terug. Iedereen was weer oké en daar was ik heel blij mee. Ook heb ik de moed verzameld om eens te vragen hoe lang ze boven me nog bezig zijn met klussen. Het brak me best op, moet ik eerlijk toegeven. De man begreep dat goed en kon me vertellen over een week wel klaar te zijn. Wat een opluchting! Een lachend (en gehydrateerd) gezicht op de foto is hier wel van toepassing. Na een avondje werken sloot ik deze dag heel fijn af. 

Donderdag
Ik begon mijn vrije ochtend met een wandeling op het strand. Flink uitwaaien! Dat was wel even lekker. 

Als lunch had ik nog avondeten van gister over. Zo'n warme maaltijd was wel lekker na een frisse ochtend. Ik voelde me niet super fit, dus deed verder rustig aan. Na werk nam ik een warme douche. In de avond heb ik nog wat getekend terwijl ik naar de livestream van m'n vriend luisterde. Hij en zijn vrienden nodigen elke week nieuwe artiesten uit. Trots op hem. :-) 

Vrijdag
Vandaag werkte ik samen met Daphne op kantoor. We hebben het nog even over dinsdag en hoe dat alweer heel ver weg voelt. Naast ons lichaam heeft ook ons brein een groot herstellend vermogen, bedenken we. De tijd gaat verder en wij ook. Toen zag ik het even niet meer zitten, maar inmiddels kon ik alweer lachen. 

In de avond had ik een fotoshoot met de band. Het was heel gezellig en de foto's zijn zo mooi geworden! Over twee weken gaan we een nummer en een videoclip opnemen. Super vet hoe alles vorm begint te krijgen, maar we besloten het pas te delen als het echt af is!

Zaterdag
Een schoonmaakdag. Ik begon de ochtend met het schoonmaken van mijn eigen huis. Vervolgens ben ik met m'n vriend gaan lunchen, om daarna zijn huis schoon te maken. Hij zit midden in een een verhuizing, dus dan is goed schoonmaken wel echt even nodig. Na een dag hard werken trakteerden we onszelf op een ijsje. Dat het februari is, maakt niks uit. Nog even boodschappen doen en toen eindigden we de lange dag samen op de bank met een film en een bord zuurkoolstampot. 

Zondag
In het nieuwe huis ontbraken nog planten. Daarom gingen we vandaag samen naar het tuincentrum. Ik vind het heerlijk om naar het tuincentrum te gaan. Mijn vriend heeft een hoop mooie planten voor in z'n huis gekocht en ik kocht er ook eentje voor mezelf. 

Daarna gingen we op bezoek bij z'n moeder, daar hebben we ook gegeten. Deze photo blog sluit ik af met een prachtige foto van het kaasplankje dat we in de avond aten, haha. Het was te donker om een foto te maken, maar die flits pakte ook niet zo smakelijk uit. Het is niet anders! Ik hoop dat je het leuk vond om weer een weekje met me mee te kijken. Het is nu maandagochtend en terwijl ik dit schrijf, wordt er niet meer geklust boven mij... Wat een rust. :-)

Take care en heel veel liefs,

Irene ♥

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Floor - Maandag 24 februari 2020 19:25
Veel sterkte Irene.
Ondanks dat werd ik toch vrolijk van je blog. Mooie foto idd.
Irene - Team Proud2Bme - Maandag 24 februari 2020 21:26
Lief Floor, dankjewel! Fijn dat je ook vrolijk wordt van de blog. Gelukkig was ik op veel momenten in de week ook wel vrolijk. Bedankt voor je berichtje! :)
Aine - Maandag 24 februari 2020 19:37
Hey meis wat naar dat je zo slecht in je vel zat. Mooi om te zien dat je wel weer herstelde. Hoop dat snel wat beter word.
Irene - Team Proud2Bme - Maandag 24 februari 2020 21:27
Bedankt voor je berichtje Aine. Lief van je. Vroeger was zoiets een onwijze eetstoornistrigger geweest, bedenk ik me nu ineens. Ook wel mooi om te merken hoe de tijden veranderd zijn. Hoop dat dat een ander ook wat hoop kan bieden. Take care :)
Arwen - Maandag 24 februari 2020 19:59
Irene naar dat er heftige dingen gebeuren in je privé leven hou je haaks maar fijn dat je goed voor jezelf blijft zorgen zoals met die huidolie van de body shop ik hoop dat alles goed komt
Irene - Team Proud2Bme - Maandag 24 februari 2020 21:28
Hey Arwen, dankjewel voor je lieve berichtje! Die huidolie is zo heerlijk. Blij dat ik dat voor mezelf hebt gekocht. We mogen goed voor onszelf zorgen. Liefs ♥
Flo - Maandag 24 februari 2020 22:25
💜
Irene - Team Proud2Bme - Dinsdag 25 februari 2020 06:56
Flo ❤️
Anoniem - Dinsdag 25 februari 2020 10:12
Wat naar om te lezen dat je niet lekker in je vel zat, begrijpelijk dat je het niet wil delen, sommige dingen moet je prive houden. Hoe dan ook Veel sterkte en ik hoop dat je je snel weer goed voelt.
Irene - Team Proud2Bme - Dinsdag 25 februari 2020 11:56
Hey Anoniem, bedankt voor je lieve berichtje en het begrip! Take care ♥
stayy - Dinsdag 25 februari 2020 17:04
lieve irene heel veel sterkte en knuffels voor jou x
en ik vind het super leuk en fijn om je blogs te lezen :)
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 26 februari 2020 14:34
Dankjewel Stay, lief! En leuk om te lezen :) ♥
Janneke - Dinsdag 25 februari 2020 20:56
Sterkte Irene!
Ik vind het heel eerlijk en kwetsbaar dat je schrijft dat ook jij tegen dingen aanloopt waar je het moeilijk mee hebt.
En ik denk dat het heel goed voor mij is om te zien dat iedereen het soms moeilijk heeft. En dat iedereen daar mee moet leren dealen.
Daarom ben ik eigenlijk ook heel dankbaar dat je het zo eerlijk laat zien.
Fijn om je blog te lezen!
Dankjewel voor alles.
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 26 februari 2020 14:35
Hey Janneke. Het hoort allemaal bij het leven. Fijn dat ik op deze manier iets voor jou kan betekenen. Bedankt voor je lieve berichtje! :)
Dag - Woensdag 26 februari 2020 07:40
Sterkte ❤️ En bedankt voor je openheid. Voor mij heel leerzaam en waardevol om te zien dat het leven ook voor anderen niet altijd leuk is maar dat daarmee niet alles verloren is
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 26 februari 2020 14:35
❤️ ❤️
Susie020 - Woensdag 26 februari 2020 10:28
Lieve Irene.....ik kan mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Misschien heb je het al is verteld, maar wat voor muziek maak je met je band? 😃
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 26 februari 2020 14:38
Hihi, leuk dat je dat vraagt Susie! Een genre benoemen is soms lastig, maar we noemen het powerpop! We houden zelf erg van bands als Sum41, Fall Out Boy, Stand Atlantic, Dorothy en The Pretty Reckless bijvoorbeeld.
Ellie-x - Donderdag 27 februari 2020 10:05
OMG ik ben echt fan van 3 van die bands dus ik zou heel graag jullie muziek horen (of meedoen haha), kan ik jullie muziek ergens beluisteren?
Irene - Team Proud2Bme - Donderdag 27 februari 2020 11:39
Haa wat tof! We zijn ermee bezig. Ik zal het zeker laten weten. :D
Susie020 - Vrijdag 28 februari 2020 06:16
Ik snap het. Leuk! Ik ben al mijn hele leven gek op muziek. Zit nu in een vrij harde rock fase. En dan vooral van metal vrouwen (In This moment, Halestorm) Maar mijn smaak is hemelsbreed te noemen. Ik val voor een nummer, niet perse de band. Als ik alles nog is over kon doen dan had ik het wel geweten😉
Irene - Team Proud2Bme - Vrijdag 28 februari 2020 10:31
Hey Susie,

Ik denk dat wij erg overeenkomen wat muzieksmaak betreft. Leuk zeg! Ik luister ook veel (rock)muziek met zangeressen! Halestorm is echt een favoriete band van mij. Live zijn ze ook zo fantastisch. :-)
Susie020 - Vrijdag 28 februari 2020 10:44
Ik ben toevallig naar het concert geweest van Halestorm afgelopen winter. Mijn 2de concert ever(jawel) Mijn eerste concert was van de Backstreet boys op mijn 13de, dus dit was net ff anders. Haha. Het was super, maar In This moment stond in het voorprogramma en ik moet toegeven dat die mij echt omver geblazen hebben. Daar wil ik zeker nog is een hele show van zien. Succes
Essie - Donderdag 27 februari 2020 17:05
❤️❤️ Sterkte Irene! Knuffels voor jou! Hopelijk voel je je komende week weer wat beter.
Irene - Team Proud2Bme - Vrijdag 28 februari 2020 10:32
Lief Essie, dankjewel. Ik voel me zeker al weer wat beter. :-)