Huidverzorging met Lonneke | Video

 

Hoi, leuk dat je weer kijkt! Dit keer een video over een thema dat mij best aan het hart gaat. Al van jongs af aan heb ik een fascinatie voor (gezichts)verzorging en make-up. Deze interesse is bij mij weggeëbd in de tijd dat ik een eetstoornis ontwikkelde. Ik begon het lastig te vinden om mezelf te verzorgen en om hiervan te genieten.

Ik merk dat ik het fijn vind om mijn huid en mijn lichaam op deze manier iets terug te geven. Daarnaast heeft het voor mij bijgedragen aan een deel zelfacceptatie. Omdat ik hier nu zo actief mee bezig ben, heb ik hier heel veel over te vertellen. Hierdoor heb ik helaas niet al jullie via Instagram gestelde vragen kunnen beantwoorden. Mochten jullie meer over dit thema willen zien, laat het vooral weten!

Voor alle andere video's kan je terecht op ons youtube kanaal
Veel plezier met kijken!

Liefs,
Lonneke

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anoniem - Dinsdag 16 juli 2019 18:59
Woow, wat een hoeveelheid producten gebruik je! Voel ik me toch even heel simpel met alleen oogmake-upremover (dagelijks) en appelazijn (als lotion; dagelijks) en klei (als masker; tweewekelijks ongeveer). Als ik er echt zin in heb, doe ik nog wel eens wat aloe vera gel op. Verschil moet er zijn ;-) Maar heel fijn dat je er tegenwoordig op zo'n ontspannen manier mee om kunt gaan en het ook prettig vindt.
F - Woensdag 17 juli 2019 09:52
Wat leuk zeg! Heb je misschien een lijstje met de producten die je in deze video gebruikt hebt?