De leukste series op Netflix

 

Sinds een paar maandjes maak ik gebruik van Netflix. De eerste maand kon ik het gratis uittesten en nu betaal ik ongeveer 7 euro per maand. Met mijn Netflix account kan ik allerlei films, series en documentaires kijken. De voorraad films vond ikzelf niet heel groot en modern, maar de verschillende series die erop te zien zijn vind ik daarentegen erg leuk. De afgelopen tijd heb ik nauwelijks meer naar de televisie gekeken omdat ik verslaafd was geraakt aan diverse series. In deze blog geef ik jullie mijn top 5 van series die je kunt bekijken op Netflix.

netflix


♥ Orphan Black

De eerste serie die ik keek is Orphan Black. Ik vond dit echt een geweldige serie. Het is soms wel een beetje heftig omdat er zelfbeschadiging en zelfmoord in voor komt, dus je moet even goed bij jezelf nadenken of het voor jou goed is om ernaar te kijken. In eerste instantie dacht ik dat het niks voor mij was omdat ik vooral houd van realistisch drama en dit gaat over clones. Maar niets was minder waar, want ondanks dat het gaat over clones voelt het toch super realistisch en is het vreselijk spannend!

Orphan black

Orphan Black komt van origine uit Canada. De serie gaat dus over clones. Allen worden gespeeld door de knappe actrice Tatiana Maslany. Het is indrukwekkend en geweldig om te zien hoe zij allerlei verschillende rollen eigen maakt.

De eerste aflevering werd op 30 maart 2013 uitgezonden en door het grote succes is op 2 mei besloten om in april 2014 een tweede seizoen uit te brengen. Ik kan niet wachten tot april dus, want ik heb het eerste seizoen al helemaal gekeken! Hieronder vind je een video met de trailer van Orphan Black.


♥ Orange is the new black
Toen ik het hele seizoen van Orphan Black had gekeken ging ik op zoek naar een nieuwe leuke serie. Ik kwam toen terecht bij Orange is the new black. Toen ik startte met kijken was ik bang dat het vooral een beetje een comedy serie was, maar dat bleek al snel niet te kloppen. Er zit absoluut humor in deze serie, maar zeker ook voldoende spannend en psychologie.

orange is the new black

Orange is the new black gaat over een jonge vrouw in de bloei van haar leven die de gevangenis in moet voor een fout in haar verleden. Piper Chapman (Taylor Schilling) wordt veroordeeld tot 15 maanden gevangenis voor het transporteren van drugsgeld voor Alex Vause (Laura Prepon), een internationale drugssmokkelaar en voormalig geliefde. Piper Chapman verruilt haar luxe New York-leventje voor een oranje overall. In de vrouwengevangenis onstaan diverse drama's, intriges en meer.

Orange Is the New Black is van origine een Amerikaanse serie en is speciaal gemaakt voor Netflix. In juli 2013 kwamen in één keer 13 series uit op Netflix. Een tweede seizoen staat in de steigers. Ik heb het hele eerste seizoen inmiddels al gekeken, dus wacht met smart op het tweede seizoen. Zeker een aanrader om te kijken dus! Hieronder vind je de trailer van de serie.


♥ Pretty Little Liars
Nu ik Orphan Black en Orange is the new black beiden helemaal heb gekeken, ben ik aanbeland bij de serie waar ik nu nog steeds naar kijken, simpelweg omdat er meer dan 80 afleveringen van zijn en de serie super verslavend is! Ik heb het natuurlijk over Pretty Little Liars. Pretty Little Liars is een echte meidenserie, eentje waar je uren naar kunt kijken. De serie is enorm spannend, maar tegelijkertijd ook grappig.Deze Amerikaanse serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sara Shepard.

pretty little liars

De serie volgt het leven van vier meisjes, Spencer, Hanna, Aria en Emily. Hun vriendschap loopt stuk wanneer hun vriendin Alison verdwijnt. Een jaar na de verdwijning, als het lichaam van Alison wordt gevonden, komen de meiden weer bij elkaar. Allen worden ze vanaf dat moment lastig gevallen door een zeker 'A' die hun voortdurend anonieme SMS berichten stuurt en dreigt hun geheimen openbaar te maken. De serie is niet alleen superleuk en spannend om naar te kijken door het verhaal, maar ook doordat de meiden stuk voor stuk bijzonder en hip gekleed gaan. Heb je dus wat fashion inspiratie nodig, dan hoef je maar even te kijken naar Pretty Little Liars.

pretty little liars

De serie beslaat inmiddels vier seizoenen en loopt nog steeds in Amerika. In ben bijna bij seizoen 4 aanbeland met kijken. Hieronder kan je kijken naar de trailer van de serie.


♥ Breaking Bad
Deze serie heb ik zelf nog niet gekeken, maar is super populair en krijgt enorm goede recensies.  Breaking Bad gaat over Walter White. Walter is scheikundeleraar. Op het moment dat zijn vrouw zwanger is van hun tweede kind, stort Walters wereld in. De dokter heeft namelijk vastgesteld dat hij terminaal ziek is. Walter heeft longkanker en lijkt niet lang meer te zullen leven. Om er voor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood niet in een financiële crisis belandt, besluit Walter over te schakelen naar een leven als misdadiger. Met de hulp van Jesse Pinkman, een uitgevallen leerling die in zijn klas heeft gezeten, maakt en verkoopt hij de drug crystal meth.

Hieronder kan je kijken naar de trailer van de serie.


♥ Modern Family
Ook over Modern Family heb ik veel positiefs gehoord. Het schijnt een heerlijke comedy te zijn met krachtige personages, veel humor en af en toe een vleugje drama. Als je eenmaal begint met kijken kan je niet meer stoppen. Er zitten veel rare gebeurtenissen en ongemakkelijke gesprekken in. Een heerlijke feel good serie.

modern family

Het verhaal draait rond drie gezinnen die samen één grote familie vormen. De pater familias is Jay Pritchett. Hij is gescheiden van zijn eerste vrouw Dede en is opnieuw getrouwd met de veel jongere Gloria Delgado. Zij is afkomstig uit Colombia en heeft al een zoon uit een vorig huwelijk: Manny. In de loop van de reeks krijgen Jay en Gloria samen een zoontje: Fulgencio Joe Pritchett.

Hieronder kan je kijken naar de trailer van Modern Family.


♥ House of Cards

En als laatste deel ik graag nog de serie House of Cards met jullie. Ook dit schijnt een geweldige serie te zijn, maar wel voor de mensen die wat meer houden van ingewikkeldere politieke series. Niet echt iets voor mij dus. Om mijn heen hoor ik er wel veel goeds over, vooral onder mijn mannelijke vrienden en kennissen.

house of cards

House of Cards is speciaal gemaakt voor Netflix en komt uit Amerika. Kevin Spacey speelt de hoofdrol als Francis "Frank" Underwood, een ambitieuze politicus in Washington D.C. House of cards is een politiek drama. Er staan inmiddels twee seizoenen online op Netflix en het derde seizoen is reeds aangekondigd.

Hieronder kan je kijken naar de trailer van de serie.

En dit was onze 'De leukste series op Netflix' blog alweer. Ik ben benieuwd of jullie ook gebruik maken van de streamingsservice Netflix. Je kunt je gratis aanmelden en het 1 maand gratis proberen. Als je het dan in de eerste maand weer opzegt hoef je dus niets te betalen. Hierna kost het 7 euro per maand. Lees meer op de site van Netflix.

Wat is jouw favoriete Netflix serie?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Christina - Dinsdag 4 maart 2014 19:14
Breaking Bad en Pretty Little Liars kijk ik, al heb ik Breaking Bad helemaal afgekeken, het is wel echt zeker een aanrader!
S. - Dinsdag 4 maart 2014 19:15
Ik mis Prison Break!
X - Dinsdag 4 maart 2014 19:17
Jammer dat het altijd in het Engels is....
EB91 - Dinsdag 4 maart 2014 19:23
Is er ook Nederlandse ondertiteling mogelijk?
cherryberry - Dinsdag 4 maart 2014 19:24
pretty little liars ❤❤❤❤
Hannah - Dinsdag 4 maart 2014 19:25
Ik volg nu ook Modern Family met mijn moeder (en soms vader). Het is echt een fantastische serie! Ik kan er echt enorm van dubbel liggen. Het is helemaal niet ordinair of zo wat je bij sommige Amerikaanse series wel eens hebt. Dus ik kan het prima met mijn ouders kijken haha.

Ik wil ook nog heel graag de serie Pretty Little Liars kijken, alleen hebben wij geen Netflix.. Dus ik moet nog even kijken hoe ik dit ga aanpakken haha..
annette - Dinsdag 4 maart 2014 19:30
@EB19 @X
er is NL ondertiteling :)
E. - Dinsdag 4 maart 2014 19:33
The blacklist
The tomorrow people
Almost Human
PLL
Revolution
Switched at Birth
Grimm
Greys Anatomy
Twisted
Ravenswood (helaas gecanceld)
Sherlock
2 broke girls
Melissa & Joey
How I met your mother
Unforgettable

Enz enz enz! haha
@hannah - Dinsdag 4 maart 2014 19:33
Gewoon downloaden!
Inger - Dinsdag 4 maart 2014 19:47
Orphan black vind ik echt geweldig goed !
Myra - Dinsdag 4 maart 2014 19:50
Ik vind orphan black, pretty little liars & breaking bad echt héél leuk !
N. - Dinsdag 4 maart 2014 20:21
The secret circle, helaas zijn ze nooit verder gegaan dan 1 seizoen maar zelf vond ik het wel een geweldige serie!

@annette
Nee dat is niet altijd, ligt eraan of je op de Amerikaanse Netflix zit of op de Nederlandse (:
Zelf zit ik op de Amerikaanse aangezien daar veel meer keuze is, maar daar is zonder Nederlandse ondertiteling
*Esther* - Dinsdag 4 maart 2014 20:28
Ik heb ook een netflix account. Ik heb het eerste seizoen van orange is the new black gezien, maar ik vind het saai geworden
AnaMan - Dinsdag 4 maart 2014 20:29
Breaking Bad is super.
Maar, zwaar geïnspireerd op The Sopranos. Die is NOG beter ;-)
Verder; Supernatural, Game of Thrones, Mythbusters, Pawn Stars, The Walking Dead, Vikings en The Big Bang Theory.
-Metaphor - Dinsdag 4 maart 2014 21:26
BREAKING BAD IS GEWELDIG.
Hij is trouwens ook al op de 'Ahrr!' manier beschikbaar... :)
Alo - Dinsdag 4 maart 2014 21:49
Ik weet niet zeker of hij ook op Netflix te zien is, maar ik heb helemaal weg van Game of Thrones
Saya - Dinsdag 4 maart 2014 22:13
Grey's Anatomy :):)
R19 - Woensdag 5 maart 2014 08:10
Ik mis gossipgirl een beetje ;) hihi! Maar voor de rest goede aanraders :D
yessy - Woensdag 5 maart 2014 08:33
Pll en orange is the new black
Hieperdepiep - Woensdag 5 maart 2014 08:38
Ik was ook onwijs verslaafd aan Pretty Little Liars, maar je begint nu te merken dat ze moeite hebben met het plot laten doorlopen met zoveel afleveringen. Heel jammer vind ik dat.
Somebody - Woensdag 5 maart 2014 09:39
The Bletchley Circle
Elien R - Woensdag 5 maart 2014 09:41
I'm obsessed about PLL ! :D
peanutbutter - Woensdag 5 maart 2014 11:43
Breaking bad heb ik al twee keer gezien, toen het nog niet zo bekend was in Nederland. Nu kijkt iedereen omdat ze hebben gehoord dat het een geweldige serie is.
Nouky - Woensdag 5 maart 2014 13:07
Pretty Little Liars! :)
H - Woensdag 5 maart 2014 14:49
En ik ben en blijf die-hard Law and Order SVU verslaafd hahaha!
sjm - Woensdag 5 maart 2014 16:21
Arrow
Sherlock
Scandal
Community
En waarschijnlijk nog een hele boel meer, maar ik ben ze nu even vergeten ;)
Cinderella..x - Woensdag 5 maart 2014 17:04
Pretty little liars echt my favooo
honey - Woensdag 5 maart 2014 18:38
Pretty little liars is echt heeeel leuk! Het blijft spannend!
Anne - Vrijdag 21 maart 2014 19:53
Lie to me ??!!!!!

Super geweldig
Fleurrie - Vrijdag 6 juni 2014 20:55
Ik ben net begonnen met PLL, echt geweldig!
xx - Vrijdag 27 juni 2014 16:23
Sws Pretty Little Liars en Gossip Girl !!
Ilona dayan - Dinsdag 1 juli 2014 15:01
Hallo lieve mensen die gek zijn op netflix. Ik zal jullie vertellen The Vampire. Diaries is de beste serie die ik heb gezien op netflix, ik heb al bijna alle series gekeken van netflix ook ben ik erg vesrslavend geworden, vampire diaries was de eerste serie die ik begon met kijken en woow wat een goeie serie. Op het begin dacht ik neh niks voor mij. Vampieren daar hou ik niet van. Maar je moet echt 1 aflevering kijken en je word verslaafd. Een super serie! Zelf ben ik nu aan hetw achten tot seizoen 5 uitkomt van vampire diaries. Als 2e keek ik pretty little liars. En ook PLL is een echte aarader wow het is zo spannend net als vampire diaries. Ik raad jullie allemaal aan om deze 2 series sowieso te gaan kijken het is zo verslavend !
- - Zondag 20 juli 2014 15:49
Jammer dat niet van allesalle seizoenen erop staam, bijvbij Orphan Black, z'n leike serie en spannend. Hoop dat seizoen 2 op komy
Lalalala - Maandag 28 juli 2014 17:34
Pll is the best wauww i love it moet nu wachten op nieuwe afleveringen
Esther Aliyah - Donderdag 31 juli 2014 22:15
VAMPIRE DIARIES & PLL.
Demi - Maandag 11 augustus 2014 14:51
Gossipgirl vind ik echt een geweldige serie die ontspannend en leuk is om te kijken, pll is ook echt heel verslavend maar deze twee zijn wel meiden series hoor. Ook een aanrader is Teen Wolf, het eerste seizoen is wel oke, maar die daarna zijn echt geweldig en super leuk (Ook een aanrader als je niet van 'weerwolven' en dat soort dingen houdt!!). De leukste serie is toch wel Vampire Dairies, t verhaal is echt geweldig en het is ontspanned maar ook wel weer met wat spanning en het is ook grappig en t is gewoon perfect. Echt een aanrader!! (En hier weer een aanrader als je niet van vampieren houdt, want daar draait het niet echt om, t is ook met een 'liefdes verhaal' dus best wel meisjesachtig.')
Jinthe - Vrijdag 15 augustus 2014 18:50
Pretty little liars (
Lenaa - Zondag 17 augustus 2014 10:51
Pretty Little Liars en Gossip Girl !
femke - Woensdag 20 augustus 2014 18:26
Jullie moeten fringe kijken! De eerste 2 afleveringen moet je even wennen! Maar daarna kan je niet meer stoppen! Spannend! En super sterke humor tussendoor! Ik zeg..aanrader
Angela - Vrijdag 22 augustus 2014 22:24
Pretty little lairs, gossip girl en orphan black!
Debbie - Zondag 31 augustus 2014 19:57
typ op google in: couchtuner, daar kun je ook veel series gratis op kijken. Er is alleen wel geen ondertiteling dus je moet wel een beetje engels kunnen, maar het is wel te volgen
F. - Zaterdag 20 september 2014 14:39
Revolution
Under the Dome
Chasing life
The Fosters
GAME OF THRONES
Castle
Criminal Minds
Faking it (MTV serie)
Homeland
Hart of Dixie

Roos - Vrijdag 26 december 2014 21:48
Net klaar met Orange is the new black (GEWELDIGE SERIE , zeker het kijken waard!) en nu op zoek naar een nieuwe, want ja, ik had niet gedacht dat ik klaar zou zijn met kijken voordat de vakantie voorbij is hahahah! Denk dat ik maar ga beginnen aan modern familiy, en zodra seizoen 3 van oitnb uitkomt, ga ik daar 10000% zeker naar kijken !! ;)
miri - Zaterdag 27 december 2014 14:37
the killing!!!!
grietje - Maandag 29 december 2014 15:24
Orphan black gaaf wanneer komt deel 3
Laura - Dinsdag 3 februari 2015 17:17
Ik ben 9 jaar is pretty little liars dan niet eng?
xoxo - Maandag 23 februari 2015 12:50
gossip girl
teen wolf
pretty litlle liars
the carrie diaries ( staat niet op netflix )
heb ik gezien en zijn super leuk!
anoniempje - Maandag 23 februari 2015 15:16
FCKNG ARROW LEUKSTE SERIE EVAR!!!!!!!!!!!!!!!
anoniempje - Maandag 23 februari 2015 15:18
TEEN WOLF, ONCE UPON A TIME AND ARROW MOETEN UPDATE OP NETFLIX PLZ
swagger - Maandag 23 februari 2015 15:19
welke serie is het leukst: Arrow, grimm of teen wolf?
Y. - Maandag 25 mei 2015 16:00
Vampire diaries
Once upon a tim
Pretty little liars
Prison break
Gossip girl
❤️
miranda - Donderdag 16 juli 2015 10:15
Ik heb al heel wat serie's gezien ik heb nu net prison break uit, echt een super serie!

Vampire diaries
The Orginals
Arrow
Once upon a time
Pretty little liars
Prison break
Teen Wolf
Gossip girl
Dexter
Orhpan black
Robin Hood
Terra nova
Greys Atonomy

Ze zijn allemaal echt super leuk!
Ik denk dat ik breaking bead of onder the dome wil kijken.
zijn dit aanraders?

lol - Zaterdag 14 november 2015 11:52
How I met your mother is ook echt nice
A- - Zaterdag 26 maart 2016 13:16
PLL is geweldig! maar ik mis GG (gossip girl) en OUAT (once upon a time)