De ABC Tag van Scarlet

 

Op internet kom ik regelmatig allerlei verschillende Tags tegen. Kort geleden kwam ik de ABC tag tegen en die leek me nou wel eens leuk om te doen voor een blog op Proud. Ik heb Nouska ook gevraagd om de ABC vragen te beantwoorden, zij doet dit binnenkort in een andere blog. In de ABC tag beantwoord je de vragen die beginnen met telkens een andere letter uit het alphabet. Deze ABC tag is niet vertaald, maar de antwoorden zal ik natuurlijk wel gewoon in het Nederlands geven. Ook zullen we bij een aantal vragen een foto plaatsen, om het wat persoonlijker te maken. Oké, ik ga van start, ik hoop dat jullie deze tag leuk vinden!

A. Age: Ik ben op het moment dat ik deze blog schrijf 31 jaar. Ik word altijd jonger geschat, meestal rond de 24 jaar.

B. Best friend: Joyce. Zij is naast mijn partner ook mijn beste vriend. En Bob! Bob is absoluut mijn beste vriend.

Joyce everink

C. Chores you hate: Ik heb een vreselijke hekel aan schoonmaken en opruimen. Ik ben flink chaotisch en het kan me nooit zoveel schelen als er wat spullen door het huis verspreid liggen. Mijn moeder is vreselijk netjes, waardoor ons huis vroeger altijd helemaal geordend was. Toen ik eenmaal uit huis ging was ik blij dat ik er een gezellig rommeltje van kon maken. Wel is het zo dat wanneer ik een keer opruim, ik me ook gelijk opgeruimder in mijn hoofd voel... maar ik haat stofzuigen en dweilen en dat soort dingen. Iets wat regelmatig nodig is omdat we een hond hebben. Ik vrees dus dat mijn vriendin dit net wat te vaak moet doen omdat ik het laat versloffen en er geen zin in heb.

D.
Dreamhouse: Mijn droomhuis is een huis in het bos, een mooie verbouwde boerderij, met erbij een klein weilandje waar een ezeltje kan staan, een paar schaapjes en wat kippen. Een wit huisje wat voor een deel begroeid is met een bloeiende plant.

E. Essential start of your day: Als ik 's morgens wakker word zeg ik meestal eerst wat tegen mijn vriendin en daarna tegen de hond. Daarna pak ik mijn telefoon en check ik Proud2Bme. Dan is het tijd voor een ontbijtje.

ontbijt

F. Favorite color: Groen. Groen is eigenlijk al jaren mijn favoriete kleur. Mijn huisje was vroeger helemaal groen van binnnen. Ik droeg vroeger ook bijna alleen maar groene kleding. Ik droeg toen ook altijd een groene bloem in mijn haar en had groene oogschaduw. Nu is dit allemaal wat minder. Ik draag qua kleding liever zandtinten en in mijn huis heb ik vooral lichte tinten.

scarlet

Deze foto was van toen ik ongeveer 19 jaar oud was. Hier heb ik mijn favoriete groene jasje aan.

G. Gold or silver: Die is lastig. Ik zou tot recent eigenlijk altijd zilver hebben gezegd omdat ik goud altijd wat overdreven vond. Maar de laatste tijd vind ik goud toch wel mooier worden. Ook vind ik goud mooier staan bij kleding in zandkleuren. Ik zou nu dus kiezen voor goud.

H. Height: 1,67 meter... klein hè. Ik zou best wel wat groter willen zijn.

I. Instruments I play: Ik ben echt amuzikaal en ben daarom ook echt een kluns met muziekinstrumenten. Ik heb vroeger een blauwe maandag blokfluit en gitaar gespeeld, maar dat kon ik niet zo goed. Bovendien had ik nooit zin om te oefenen dus kwam ik niet echt vooruit. Ik zou best graag een instrument goed willen kunnen bespelen, maar helaas, ik heb hier echt geen talent voor!

J. Job Title (most recent): Hoofdredacteur en oprichter van Proud2Bme.

K. Kids: Ja, die zou ik in de toekomst wel graag willen. Nou ja, eentje dan, anders wordt het me te veel.

L. Life is incomplete without: Mijn vriendin, mijn hond, mijn familie en Proud2Bme.

joyce everink met hond golden retriever bob proud2Bme

M. Music that you always listen to: Ik houd van allerlei soorten muziek. In de auto luister ik graag naar 3FM en dus top40 muziek. Ik houd van Pink, Maria Mena, Melissa Etheridge, Icona pop, The Ting Tings, Xavier Rudd, Ben Howard en meer. Ook houd ik wel van wat apartere muziek zoals van SOKO.

N. Nickname: Mijn vader noemde mij vroeger altijd muis. Later noemde de vrouw bij wie ik woonde me Kippie. Nu noemt mijn vriendin mij Poekie.

O. Overnight hospital stays: Ik heb één keer in het ziekenhuis gelegen voor een liesbreuk, maar toen ben ik niet blijven overnachten. Toen ik net een paar weken oud was had ik een onsteking bij mijn hoofd, daarvoor heb ik volgens mij 8 weken in het ziekenhuis gelegen.

P. Phobias or fears: Ik had vroeger veel angsten, maar de meest grote angst die ik had en nog altijd wel heb is angst voor de dood. Daar kan ik ook niet goed aan denken, want dan raak ik helemaal in paniek.

Q. Quote from a movie: "Don't attach yourself to anyone who gives you the least bit of attention, just because you're lonely or unhappy' White Oleander. Deze zin had vroeger veel betekenis voor mij.
"We can't choose where we come from, but we can choose where we go from there." The perks of being a wallflower. Dat vind ik een hele waardevolle zin, die eigenlijk voor heel veel mensen wel opgaat.

white oleander

R. Reason to smile: Sowieso dat ik dit leven heb gekregen en (voor zover ik weet) gezond ben. Daarnaast de mensen op mij heen, mijn huisdieren, mijn eigen huisje en natuurlijk Proud2Bme.

S. Siblings: Ik heb 1 broer, Roel.

T. Time you wake up: Doordeweeks meestal rond 7 uur. Om half 8 ga ik mijn bed uit, om 9 uur laat ik de hond uit en zo rond half 10 start ik met werken.

bob en scarlet bob en scarlet

U. Underwear: Vroeger droeg ik meestal strings. Maar die vond ik opeens niet meer fijn zitten. Daarom draag ik nu al jaren hipsters. Alleen als ik een hele strakke broek aan heb en niet wil dat je van die lijntjes ziet bij mijn billen, dan draag ik een string.

V. Very important date this year: 18 augustus, dan werk ik precies 5 jaar voor de Ursula. Dat vind ik wel een bijzondere dag. Oh en 12 november, want dan wordt mijn hond Bob 10 jaar.

W. Worst habit: Ongeduld en irritaties. Ik wil dat alles snel gaat en kan er absoluut niet tegen als dingen traag gaan. Ook kan ik nogal snel geirriteerd zijn.

X. X-ray's you've had done: Niets! Alhoewel... misschien mijn gebit, is dat ook een X-ray?

Y. Yummy food you make: Als ik er de tijd voor neem vind ik het vooral leuk om lekkere lunches te maken. Met zalm en avocado of tomaat en pesto enzo. Mmmmmmmm!

lunch

Z. Zoo animal: Apen! Die zijn zo leuk. Maar ik houd eigenlijk helemaal niet van een dierentuin omdat ik het gewoon zielig vind dat ze daar gevangen zitten en mensen ze komen bekijken.

Wil jij de ABC Tag ook doen?
Check dan dit forum topic en vul hem voor jezelf in en lees die van anderen ♥

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

PeanuttButterfly - Vrijdag 28 juni 2013 12:42
Hahahaha Bob :')
Leuke blog!
Dreamer - Vrijdag 28 juni 2013 13:00
Ahhhh jou hond
Shira86 - Vrijdag 28 juni 2013 13:13
Heel leuk om te lezen!
Onegirl - Vrijdag 28 juni 2013 13:20
Leuk !!!

Ga hem denk ik ook wel een keer doen
TheMirrorLies - Vrijdag 28 juni 2013 13:25
Leuk! hihi :D
Konijntje^^ - Vrijdag 28 juni 2013 13:27
Leuk om te lezen, grappig! :) Sommige dingen herken ik, vooral die angst voor de dood en paniek als je eraan denkt. Wuhwuwh :p
E - Vrijdag 28 juni 2013 14:33
zijn joyce en jij een setje? wat leuk! :) dat wist ik helemaal niet!
MChantalle - Vrijdag 28 juni 2013 14:40
Leuk om te lezen! haha
1.67 klein?? Ik ben 1.63 en al uitgegroeid... daar heb ik pas moeite mee. ;p
N - Vrijdag 28 juni 2013 14:47
Hahahaha Bob!
Meisje14 - Vrijdag 28 juni 2013 15:52
Bob!
L - Vrijdag 28 juni 2013 16:16
@MChantalle same here!
Maaike! - Vrijdag 28 juni 2013 17:02
aahw, ik wist helemaal niet dat jij en Joyce samen waren als in verliefd! Leeuk :) leuke tag ook!
l - Vrijdag 28 juni 2013 17:40
1,67 m is niet klein hoor! De gemiddelde lengte van vrouwen in Nederland is 1,68m, wat dus maar 1 cm scheelt.
m - Vrijdag 28 juni 2013 18:18
Leuk zeg!
M - Vrijdag 28 juni 2013 19:42
*off topic*

Verder is het een hele leuke blog x
Charlotte - Vrijdag 28 juni 2013 20:41
Die hond is fantastisch!!!!!
Firefly89 - Vrijdag 28 juni 2013 20:48
Dat filmpje van jou en je hond! Geweldig :)
ano - Vrijdag 28 juni 2013 21:17
Geweldige hond, leuke foto met groen jasje enne wat is Ursala. En 1.67 is toch een mooie lengte, heel gemiddeld!
Monkey - Vrijdag 28 juni 2013 21:36
Bob is fantastisch!!
Anoniem. - Vrijdag 28 juni 2013 22:12
Leuk blog!
marleen2502 - Vrijdag 28 juni 2013 22:30
tof idee!
glynis - Vrijdag 28 juni 2013 22:39
haha ik wist niet dat jullie 2 een koppel waren ! Maar zo schattig ;3
xEmily - Zaterdag 29 juni 2013 18:54
Leuke blog!
dollie - Zondag 30 juni 2013 13:13
leuke blog scarlet.
huh wij zijn even groot ben ook 167 lang.
wordt ook jonger geschat dan ik werkelijkheid ben
Emma - Maandag 1 juli 2013 17:05
Nou, lang zijn is ook niet altijd alles hoor!
Ik ben 1.80 en iedereen denkt altijd dat ik veel ouder ben en iedereen loopt altijd te zeuren over hoe lang ik wel niet ben en dat ik zo'n goede lengte heb om model te worden en blablabla.
En als je dan eens hakken aandoet naar het schoolfeest ofzo (ik vind het echt heel leuk om op hakken te lopen) dan is het meteen zo van: Je bent al zo groot waarom doe je dan ook nog hakken aan? En: Nu voel ik me nog kleiner! En: Je bent echt een reus zo! (lekker dan)

Haha, ik vind het een leuke ''tag''
En jij en Joyce zijn echt heel cute! :)
Alie - Woensdag 10 juli 2013 21:29
Zeer mooie foto met het groene jasje !!!!

eenzaam-bloempje - Zondag 8 maart 2015 19:26
Bob is geweldig. Ben fan van je geworden :)