Nieuw: de Proud Playlists!

 

Al een tijdje liepen we rond met het idee om verschillende afspeellijsten op Spotify te maken, ennnn dat is nu gebeurd! Misschien heb je de afgelopen weken op Instagram wat vraagstickers voorbij zien komen, waarbij we jullie vroegen naar jullie favoriete muziek. Inmiddels hebben we daarvan drie playlists gemaakt, allemaal met een ander thema en allemaal boordevol met zowel onze als jullie muziek!

De Kracht-afspeellijst bestaat uit heel veel nummers die jullie kracht en steun geven. Veel 'Fight songs' en 'Confident songs', voor een extra steuntje in de rug. De 'Mood Booster' is, zoals de naam al zegt, er speciaal voor de momenten dat je wel een extra oppepper kan gebruiken. Veel popnummers en vrolijke deuntjes. De nieuwste playlist 'In the feels' zit vol nummers die jullie (en wij!) opzetten als we bij ons gevoel willen komen. Tranentrekkers en powerballads, here we comeee.

We zijn zelf heel enthousiast over de afspeellijsten, dus er zullen er ongetwijfeld meer gemaakt worden! Houd daarvoor onze Instagram-pagina (de vraagstickers delen we in onze story's) in de gaten.

Mis je nog nummers, heb je andere aanvullingen of ideeën voor een nieuwe afspeellijst? Laat het vooral weten in de reacties!

De drie afspeellijsten kan je hier vinden.


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Romy - Donderdag 2 mei 2024 15:33
Dit komt op het juiste moment. De "mood booster" playlist werkt super!
Lonneke - Team Proud2Bme - Donderdag 2 mei 2024 16:09
Yeeeees, fijn om te horen!! Laat het vooral weten als je nog aanvullingen hebt!

X
Suzanne - Donderdag 2 mei 2024 18:55
Ik heb zelf ook een: you need to calm down please playlist (rustgevende muziek), een boehoe playlist (voor als ik verdrietig ben) een maandagochtend playlist (voor als ik boos/geïrriteerd ben). Misschien ook leuke ideeën aangezien veel mensen met een eetstoornis moeite hebben met emoties voelen en dit makkelijker is door middel van muziek?
Lonneke - team Proud2Bme - Donderdag 2 mei 2024 18:57
Ohhh, wat een super ideeën! Omg, ik wil nu ook een 'you need to calm down' maken, zo'n leuk idee. Ik had vroeger trouwens playlisten die allemaal een kleur (en dus een gevoel) hadden! Grappig dat dat toch wel terugkomt bij veel mensen ook! Bedankt voor je suggestie en het delen! x
S - Vrijdag 3 mei 2024 11:23
Leuk en mooi! thx