Demi Lovato: I love me

 

Demi Lovato is terug. Haar eerste single na haar overdosis kwam afgelopen week uit. Ik heb hem al flink op repeat gezet. Niet alleen omdat ik Demi Lovato enorm bewonder - eerder schreef ik daar deze blog over - maar ook omdat ik de boodschap krachtig en herkenbaar vind. 

Wat mij vooral trekt in haar muziek is de manier hoe ze haar fouten (zoals ze die zelf noemt) om kan buigen in haar krachten. Ze heeft het vermogen om haar kwetsbaarheid in te zetten op een manier die haar ontzettend sterk maakt. Ze is niet bang om over haar eetstoornis en verslaving te praten en dat vind ik heel inspirerend.

I'm my own worst critic
Talk a whole lot of shit
But I'm a ten out of ten
Even when I forget

Haar nieuwe nummer I love me wordt al omschreven als 'The Self-Love Anthem We Need but Don’t Deserve'. Een persoonlijk nummer over haar eetstoornis en verslaving en de weg naar zelfacceptatie.


Oh, why do I compare myself to everyone?
And I always got my finger on the self-destruct
I wonder when I love me is enough

Wat vind jij van Demi's nieuwe nummer?

Bron

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

lerose/aimee - Vrijdag 20 maart 2020 20:33
Het is wel een te gek nummer ondanks dat ik haar niet altijd een inspiratie bron heb gevonden ten aanzien van recovery. Maar ik heb laatst een interview gelezen en ik zie nu ook wel in dat het haar keuze niet eens was maar een slecht management team die haar op dieet had gezet met superfoods , dieet thee.
Sterregoesforit - Vrijdag 20 maart 2020 22:46
Heel mooi nummer! Geeft kracht :)
Flo - Zaterdag 21 maart 2020 15:12
Heel mooi! Super boodschap! Mag ik Demi nog een hint geven? Laat al die make-up toch weg. Ik wed dat je prachtig bent zonderšŸ’—
M - Zaterdag 21 maart 2020 23:54
Ze is heel vaak zonder te zien en dan is ze ook stunningggg
M - Zaterdag 21 maart 2020 23:54
Ze is heel vaak zonder te zien en dan is ze ook stunningggg
Monarosa - Zondag 22 maart 2020 11:53
Geweldig! Zonder hoogmoedig zijn, zelfverzekerd zijn! Top!
w - Zondag 22 maart 2020 21:17
Ik vind het niet zo mooi nummer en ook de tekst niet. Ik vind haar gewoon mooi en goed zingen. Ze heeft dit soort nummers niet meer nodig vind ik. Er mag meer diepgang, had ik van haar ook wel verwacht na jaren, niet meer van.. I see in the magazine... hoe ik moet zijn ed.. dat komt te oppervlakkig over. Ik wil niet te kritisch zijn, vind haar gewoon een goede zangeres en mooi persoon, maar dit nr. helaas niet zo geweldig.
P - Zondag 22 maart 2020 22:15
Ze schrijft haar nummers dan ook vaak niet zelf, promoot dieet thee enzo, niet mijn voorbeeld
Renée - Woensdag 25 maart 2020 18:12
Ik vind het echt een heel mooi nummer en vind de clip ook erg goed!